| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| chucky | |
|
| Metoda prawdopodobnie tylko na Nokie z symbianem. 1. Wypakuj tmquarantine na dysk C. Możesz użyć do tego program X-plore. Powinno to wyglądać tak C:\tmquarantine\. 2. Zainstaluj Antywirusa. 3. Uruchom go. 4. Przejdź do Options->Quarantine list. 5. Wciśnij Options->Restore al all files. 6. Zamknij antywirusa i odinstaluj go. 7. Zainstaluj Rompatchera+ lite 8. Uruchom go i aktywuj patche: - Open4all by mieć dostęp do folderów systemowych, - installserver by móc instalować niepodpisane aplikacje, Jeśli trzeba dodaj patche do autostartu. Podziękowania dla bebooo43 i CODeRUSa. Poradnik przetłumaczony i napisany przeze mnie, zakaz umieszczania go na innych stronach bez mojej zgody. <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> _________________ |
||
| vivro | |
|
| Mam w aplikacjach Norton Antywirus usunołem ale jeszcze jest Norton Integrator, Norton License, Norton Quarantine i Symatec Symbian. Można to odinstalować ? Czy straci się hack ?. | ||
| Casaya | |
|
| nie utracisz hacka.masz roompatcher+ ? _________________ |
||
| vivro | |
|
| Tak zainstalowany i patche włączone i ustawione na Auto. | ||
| Casaya | |
|
| vivro, noto system shackowany.. spoksik _________________ |
||
| torreno | |
|
| Witam jak próbuję zainstalować X-plore wyskakuje problem z certyfikatem:P mógłby ktoś podrzucić wersję taką abym mógł zainstalować? | ||
| Laki1231 | |
|
Pobieranie / Download:
1.56 SIGNED upload patrikos23 _________________ |
||
| torreno | |
|
| Pobrałem zainstalowałem i wypakowałem ten plik "zip" do folderu C i gdy wchodzę przez ten program x-plore to widać ten wypakowany plik w pamięci C więc zainstalowałem ten Antywirus Mobile+Security ale nie mogę go włączyć... klikam na niego i nic:P | ||
| Laki1231 | |
|
| Moze vivro albo chucky nie będę bo mam shakownay tel. Spróbuj zainstalować raz jeszcze. Albo hard reset i próbuj. Chyba ze robiłeś po tamtej metodzie |
||
| torreno | |
|
| Zrobiłem HR i znów wypakowałem ten folder "tmquarantine" na C: i zainstalowałem Antywirusa i nadal nie chce się włączyć... ale tak z ciekawości zainstalowałem "RomPatcherPlus i przy odpalaniu wyskakuje komunikat "\sys\bin\Patcher*.LDD Not Found!" |
||
| sadam81 | |
|
| Zainstalowałeś wersję RP+ lite. A to jest wersja działająca po hacku JAFem lub Phoenixem _________________ |
||
| torreno | |
|
| Kolega vivro doradził żebym zrobił tak samo jak jest to opisane wyżej tylko zamiast Mobile Security użył "NortonHackLDD.zip" i działa:) Wielkie dzięki;D |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Metoda na hack - wszystkie telefony (25.09.11)Działa na Satio |
Hacked Symbian/Flashing | DSV | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Trend Micro Mobile SecurityAplikacja telefon przed zagrożeniami internetowymi oraz spamem tekstu. |
Aplikacje | Jack | |
Dłuższa praca urządzeń z systemem Android dzięki Trend Micro |
Recenzje Gier i Aplikacji | xJAmaTOx | |
[C5-03] Metoda na złamanie systemu |
Pytania i Problemy z telefonami | ozrek | |
Nowa metoda wyrabiania certyfikatów |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Metoda hackowania n97 vv22.0.110 |
Hacked Symbian/Flashing | Jack | |
Hackowanie by PNHT - metoda poprzez JAF |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Micro CS HD !Strzelanka |