Autor Wiadomość
chucky Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011 Napisany: 07 Lis 2011 10:30 Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011   Postaw piwo autorowi tego posta

Metoda prawdopodobnie tylko na Nokie z symbianem.

1. Wypakuj tmquarantine na dysk C. Możesz użyć do tego program X-plore. Powinno to wyglądać tak C:\tmquarantine\.
2. Zainstaluj Antywirusa.
3. Uruchom go.
4. Przejdź do Options->Quarantine list.
5. Wciśnij Options->Restore al all files.
6. Zamknij antywirusa i odinstaluj go.
7. Zainstaluj Rompatchera+ lite
8. Uruchom go i aktywuj patche:
- Open4all by mieć dostęp do folderów systemowych,
- installserver by móc instalować niepodpisane aplikacje,
Jeśli trzeba dodaj patche do autostartu.

Podziękowania dla bebooo43 i CODeRUSa.
Poradnik przetłumaczony i napisany przeze mnie, zakaz umieszczania go na innych stronach bez mojej zgody.

<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>
<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>

vivro Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011 Napisany: 19 Lis 2011 12:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam w aplikacjach Norton Antywirus usunołem ale jeszcze jest Norton Integrator, Norton License, Norton Quarantine i Symatec Symbian. Można to odinstalować ? Czy straci się hack ?.
Casaya Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011 Napisany: 19 Lis 2011 12:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
nie utracisz hacka.masz roompatcher+ ?

vivro Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011 Napisany: 19 Lis 2011 12:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Tak zainstalowany i patche włączone i ustawione na Auto.
Casaya Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011 Napisany: 19 Lis 2011 01:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
vivro, noto system shackowany.. spoksik

torreno Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011 Napisany: 19 Lis 2011 08:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam jak próbuję zainstalować X-plore wyskakuje problem z certyfikatem:P mógłby ktoś podrzucić wersję taką abym mógł zainstalować?
Laki1231 Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011 Napisany: 19 Lis 2011 08:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Pobieranie / Download:

1.56 SIGNED upload patrikos23

torreno Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011 Napisany: 19 Lis 2011 08:23   Postaw piwo autorowi tego posta

Pobrałem zainstalowałem i wypakowałem ten plik &quot;zip&quot; do folderu C i gdy wchodzę przez ten program x-plore to widać ten wypakowany plik w pamięci C więc zainstalowałem ten Antywirus Mobile+Security ale nie mogę go włączyć... klikam na niego i nic:P
Laki1231 Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011 Napisany: 19 Lis 2011 08:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Moze vivro albo chucky nie będę bo mam shakownay tel.

Spróbuj zainstalować raz jeszcze. Albo hard reset i próbuj. Chyba ze robiłeś po tamtej metodzie
torreno Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011 Napisany: 19 Lis 2011 08:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Zrobiłem HR i znów wypakowałem ten folder &quot;tmquarantine&quot; na C: i zainstalowałem Antywirusa i nadal nie chce się włączyć... ale tak z ciekawości zainstalowałem &quot;RomPatcherPlus i przy odpalaniu wyskakuje komunikat
&quot;\sys\bin\Patcher*.LDD Not Found!&quot;
sadam81 Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011 Napisany: 19 Lis 2011 09:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Zainstalowałeś wersję RP+ lite.
A to jest wersja działająca po hacku JAFem lub Phoenixem

torreno Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011 Napisany: 19 Lis 2011 09:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Kolega vivro doradził żebym zrobił tak samo jak jest to opisane wyżej tylko zamiast Mobile Security użył &quot;NortonHackLDD.zip&quot; i działa:)
Wielkie dzięki;D
1 2 3 4 »