| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | |
|
Opis:
Wersja v.1.00 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Seurakeu | |
|
| Hm... pomimo tego, że obracam telefon, gra nie zmienia swojej orientacji na poziomą, a więc nie da się grać. Ktoś wie, jak rozwiązać problem? I tak, mam włączony akcelerometr... EDIT: Ciężko to wytłumaczyć, ale... reaguje jakby ekran był odwrócony, jednak obraz pokazuje co innego (kawałek obrazu na ekranie). |
||
| Harmattan | |
|
| Dokładnie tak jak wyżej - gra się uruchamia, jednak nie reaguje na obrót... Widać tylko kawałek obrazu na ekranie... EDIT: Zapewne Satio ma inne sterowniki do czujnika ruchu niż omnia hd i dlatego nie ma rotacjii. _________________ |
||
| waldek_g1974 | |
|
| Działa na omni hd fajna gra | ||
| Original | |
|
Satio napisał/a:
Obstawiam się że to może być wina SE Satio, on ma coś z akcelerometrem inaczej |
||
| Seurakeu | |
|
| Coś Ty? Skoro na dwóch Satio nie działa jak należy, a na Omni HD, jak wspominał kolega nieco wyżej, już działa, to mniemam, iż oczywistym jest, że wina leży w SE. Nie chodzi jednak o stwierdzenie tego, a o możliwość rozwiązania problemu. Pozdrawiam. Cytowanie całego poprzedniego posta jest zbędne // Jackson |
||
| Night123 | |
|
| SE Vivaz i podobnie jak koledzy powyżej... Czy jest jakaś możliwość naprawienia tego.? | ||
| bauzer | |
|
| A ja przyłączam się do pytania moich przedmówców. Da się coś zrobić z SE vivaz/satio żeby zadziałało? _________________ |
||
| waher | |
|
Myślę że trzeba zmienić telefon na Nokię Logiczne jest to że plik korzysta z zasobów tylko "nokiowych". Zatem by działało trzeba zdobyć SRC gry, zmienić w kodzie z jakich zasobów ma korzystać, skonsolidować i skompilować. SRC nie znajdziesz raczej, i wątpię abyś umiał zmienić kod. Pozdrawiam |
||
| Aquo | |
|
| A mi wyskauje błąd certyfikatu przy instalacji... I tak podpisałem i nie rusza, ale ta czysta też nie rusza. |
||
| waher | |
|
| A łaskawie waćpan raczy nas poinformować jaki ma telefon? Bo jeżeli SE, to rozumiem że forumowicz ma problemy z czytaniem... |
||
| Lord Ez_pot | |
|
| Gra świetna graficznie, chociaż sterowanie dosyć takie dziwne... Mam problem z 4 lvl | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Tron Tanks HDStrzelanka |
Gry | Normad21 | |
Toy Tanks 3DZręcznościowa |
Gry | Jack | |
Tron LegacyZręcznościowa |
Gry | Normad21 | |