Autor Wiadomość
Jack Tron Tanks Napisany: 19 Gru 2010 08:11 Tron Tanks   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1

Opis:
  • Klasyczna gra w czolgi w oparciu o film TRON.
    Jak zawsze, naszym zadaniem jest bronic bazy i zarazem zniszczyc wrogów uzywajac różnych rodzajow broni. Przed instalacja plik nalezy podpisac certyfikatem.

Wersja v.1.00

Pobieranie / Download:

Seurakeu Tron Tanks Napisany: 19 Gru 2010 09:37   Postaw piwo autorowi tego posta

Hm... pomimo tego, że obracam telefon, gra nie zmienia swojej orientacji na poziomą, a więc nie da się grać. Ktoś wie, jak rozwiązać problem? I tak, mam włączony akcelerometr...

EDIT: Ciężko to wytłumaczyć, ale... reaguje jakby ekran był odwrócony, jednak obraz pokazuje co innego (kawałek obrazu na ekranie).
Harmattan Tron Tanks Napisany: 19 Gru 2010 10:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Dokładnie tak jak wyżej - gra się uruchamia, jednak nie reaguje na obrót... Widać tylko kawałek obrazu na ekranie...

EDIT: Zapewne Satio ma inne sterowniki do czujnika ruchu niż omnia hd i dlatego nie ma rotacjii.

waldek_g1974 Tron Tanks Napisany: 27 Gru 2010 08:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Działa na omni hd fajna gra
Original Tron Tanks Napisany: 29 Gru 2010 07:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Satio napisał/a:
  • Dokładnie tak jak wyżej - gra się uruchamia, jednak nie reaguje na obrót... Widać tylko kawałek obrazu na ekranie...

Obstawiam się że to może być wina SE Satio, on ma coś z akcelerometrem inaczej
Seurakeu Tron Tanks Napisany: 29 Gru 2010 04:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Coś Ty? Skoro na dwóch Satio nie działa jak należy, a na Omni HD, jak wspominał kolega nieco wyżej, już działa, to mniemam, iż oczywistym jest, że wina leży w SE. Nie chodzi jednak o stwierdzenie tego, a o możliwość rozwiązania problemu.
Pozdrawiam.

Cytowanie całego poprzedniego posta jest zbędne // Jackson
Night123 Tron Tanks Napisany: 05 Sty 2011 03:00   Postaw piwo autorowi tego posta
SE Vivaz i podobnie jak koledzy powyżej... Czy jest jakaś możliwość naprawienia tego.?
bauzer Tron Tanks Napisany: 11 Sty 2011 06:57   Postaw piwo autorowi tego posta

A ja przyłączam się do pytania moich przedmówców. Da się coś zrobić z SE vivaz/satio żeby zadziałało?

waher Tron Tanks Napisany: 11 Sty 2011 10:14   Postaw piwo autorowi tego posta
Myślę że trzeba zmienić telefon na Nokię kod emotikony: :P
Logiczne jest to że plik korzysta z zasobów tylko "nokiowych".
Zatem by działało trzeba zdobyć SRC gry, zmienić w kodzie z jakich zasobów ma korzystać, skonsolidować i skompilować. SRC nie znajdziesz raczej, i wątpię abyś umiał zmienić kod.
Pozdrawiam
Aquo Tron Tanks Napisany: 16 Sty 2011 04:13   Postaw piwo autorowi tego posta
A mi wyskauje błąd certyfikatu przy instalacji...
I tak podpisałem i nie rusza, ale ta czysta też nie rusza.
waher Tron Tanks Napisany: 17 Sty 2011 10:45   Postaw piwo autorowi tego posta
A łaskawie waćpan raczy nas poinformować jaki ma telefon?
Bo jeżeli SE, to rozumiem że forumowicz ma problemy z czytaniem...
Lord Ez_pot Tron Tanks Napisany: 22 Sty 2011 11:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Gra świetna graficznie, chociaż sterowanie dosyć takie dziwne... Mam problem z 4 lvl
1 2 »