| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| lui754 | |
|
Najnowsza wersja znajduje się tutaj TrueSoftware TrueCaller v2.55 <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://truecaller.com/images/screenshots/symbian/Scr000008.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Opis:
TrueCaller v1.20 S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> |
||
| pusza | |
|
| świetnie.. tylko że nie działa... | ||
| lui754 | |
|
| pusza, Jakie sa objawy? nie włącza sie? nie wyszukuje? Wyjaśnij | ||
| ariels88 | |
|
| ja mam ten program ale jest bezużyteczny ponieważ nie wyszukuje tego. Gdzieś czytałem ze on w Polsce jeszcze nie będzie działał poprawnie. pozdrawiam |
||
| waski11 | |
|
PROGRAM DZIAŁA ALE W SIECIACH 3 G |
||
| marcinq24 | |
|
| dziwne bo ja mam 3g w 5800 jak i wszyscy a co powiem to miałem zainstalowany programik przez ok 1 miesiac no i co sie okazalo... nie działa a co więcej to, że tylko łączy się z netem i pobiera kase jednorazowo jakieś 12 groszy wiec to zależało ile połączej miałem do odebrania, sprawdziłem to patrząc na biling w swojej sieci na necie, więc nie polecam bo nie działa ! | ||
| Jack | |
|
| Wersja: 2.00 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Jack | |
|
Opis:
Wersja v2.0.1 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Wersja v2.10 Signed [UPd-14.12.10] Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
TrueCaller v2.50 S60v3 S60v5 S^3 SymbianOS9.x Podpisana Opis:
Opis:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| TrueSoftware TrueCaller v2.55 S60v3 S60v5 S^3 SymbianOS9.x Signed What's New: · Made some Symbian3 and Symbian Anna enhancements such as improving the lookup window on calls to adapt the high res. screen. TrueCaller is a 7 days trial application in the following countries: Canada, Denmark, Italy, Norway, Sweden, US. And free in the rest of world. Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Jack | |
|
| TrueCaller v2.70 S60v3/v5/S^3 Podpisana Changelog: - After call screen dialog, gives you the information about the unknown caller after the call in a beautiful way - Call Filter, easier to use and improved - SMS Popup, now popping up when phone is locked - Native Call history integrated - Faster and light weighted - A lot of stability improvements - Battery usage decreased a lot - Better hand over between 3G and Wifi - Improved design for touch and non-touch devices - Russian language added - And a lot more! Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
True CallerJej zadaniem jest dostarczanie nam informacji o osobie, która do nas dzwoni. |
Aplikacje | Jack | |
LG Optimus True HD LTE wkracza do Europy |
Newsy | Laki1231 | |
LG prezentuje ekran True HD IPS - lepszy od Super AMOLED Plu |
Newsy | Laki1231 | |
WhitePages with Caller IDidentyfikator numerów telefonu |
Aplikacje | Casaya | |
Full Screen CallerWyświetla zdjęcie osoby do nas dzwoniącej |
Aplikacje | BoRoS | |
[Moodee] Screen Callerwyświetli nam zdjęcie osoby do nas dzwoniącej |
Aplikacje | patrikos23 | |
[2.1+] BIG! caller ID FULLmenadzer kontaktów |
Aplikacje | Casaya | |
Best Full Screen Callerzdjęcie dzwoniącego na całym ekranie |
Aplikacje | DSV | |
[1.5+] Full Screen Caller IDZdjęcie osoby dzwoniącej na pełnym ekranie |
Aplikacje | chucky | |
Best Full Screen CallerAplikacja ta pozwala na pelnoekranowe wyswietlanie zdjecia osoby dzwoniacej. |
Aplikacje | Jack | |