Autor Wiadomość
daanielito Tryb gotowości w widoku landscape Napisany: 24 Kwi 2011 09:13 Tryb gotowości w widoku landscape   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
1. Plik 200159ed.txt z załącznka kopiujemy do C:/private/10202be9/.
2. Restart telefonu.
3. Jeżeli chcemy wrócić do standardowego wyglądu po prostu usuwamy plik 200159ed.txt z C:/private/10202be9/.
4. Pamiętamy oczywiście aby w RomPatcherze włączyć Open4All.

Od teraz nie tylko tryb gotowości ale też inne aplikacje,które wcześniej działały tylko w trybie portretowym będą mogły działać w trybie landscape. Modyfikacja współpracuje z czujnikiem położenia (akcelerometrem) i nie jest mojego autorstwa.

Na 5230 działa bez problemu, tylko na Orange Tsunami zawiesza mi się telefon.

Pobieranie / Download:

vivro Tryb gotowości w widoku landscape Napisany: 17 Paź 2011 10:27   Postaw piwo autorowi tego posta

Na Se Satio działa. W razie problemów należy użyć innego trybu gotowości niż Sony Ericsson
marek513 Tryb gotowości w widoku landscape Napisany: 26 Paź 2011 05:00   Postaw piwo autorowi tego posta

na nokie 5230 działa ale nie wygląda to zbyt estetyczne mi orange tsunami działa ale nic nie wyświetla ogólnie ok ale mogło by być trochę lepiej. Ale na razie nie usuwam kod emotikony: :]

Laki1231 Tryb gotowości w widoku landscape Napisany: 26 Paź 2011 05:03   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
marek513, wgraj CFW na tel dużo lepiej będzie wyglądać.

domian Tryb gotowości w widoku landscape Napisany: 01 Lis 2011 08:17   Postaw piwo autorowi tego posta

a jakim RomPatcherze ???
Harmattan Tryb gotowości w widoku landscape Napisany: 01 Lis 2011 08:47   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
No jak to jakim... Normalnym... ^^'' Musisz mieć zhackowany telefon do tego. Proponuje zacząc od poprawnej pisowni producenta telefonu w profilu kod emotikony: :]

Laki1231 Tryb gotowości w widoku landscape Napisany: 01 Lis 2011 08:50   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
domian, o co pytasz bo nie wiem o co Ci chodzi.