| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
| O ustawienia aplikacji. Ścieżka dla n8 to: menu-ustawienia-menadżer aplikacji-ustawienia aplikacji INST OPROGRAMOWANIA daj tu na wszystko, sprawdzanie certyfikatu na NIE _________________ |
||
| omegadoom | |
|
no tak mam wszystko ustawione. wiec wina niezlamanego softu. trudno, obejde sie smakiem jak bede sie nadal tyle nudzic w domu to zabiore sie za zlamanie tego softa. dzieki za pomoc |
||
| Laki1231 | |
|
| omegadoom, poczekaj do 8 to wgrasz shakowaną belle odrazu _________________ |
||
| omegadoom | |
|
| shackowalem juz telefon i ttpod sie instaluje lecz nie chce sie wlaczyc, ekran startowy sie wyswietla i po tym aplikacja wychodzi do menu telefonu, w czym moze byc problem? | ||
| patrikos23 | |
|
| Słyszałem, że niektóre wersje mają podobne bugi. Zainstaluj inną wersję. _________________ |
||
| omegadoom | |
|
| no jedna zadzialala ale po ang i niektore rzeczy sa po chinsku, da sie jakos spolszyc program czy trzeba sciagac spolszczone? bo polskie wstawki z tego tematu mi nie chodza | ||
| Laki1231 | |
|
| Spolszczone musisz pobierać _________________ |
||
| dustan | |
|
| Ktoś zrobi upa ale głównie z naciskiem na patch4run? Samego TTPod'a instalnąłem, ale nie uruchamia się. Próbuje ale jednak nie może. Oblukałem wszystkie lineczki w tym temacie ale żaden nie ma patch4run. |
||
| klejzy | |
|
| Miałem problemy z kazdym ttpodem jaki tu znalazłem troszke mnie to poirytowało nie mam pojecia jak oni to tłumacza i co z tymi plikami robią, gdyz pobrałem wersje po chińsku tak po chinsku i poruszam sie po programie na pamięc. Muzyka duzo duzo inna głosniejszy odtwarzacz, a poniewaz jestem audiofilem i mam słuchafony za ponad 2 bomby moge powiedziec smiało ze o niebo lepsza. Nie polecam zadnej europejskiej i przerabianej wersji oryginał najlepszydaje linka działa bez zadnych dodatkowych patchów sraczów i czego tam jescze moze nawet i podpisany nie wiem, pozdro <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> Linki wstawiamy w tagu code. Poprawione.//patrikos23 |
||
| zbartek5 | |
|
| mi pojawia się że nie można zainstalować aplikacji pochodzącej od nieznanego dostawcy. Instalowanje aplikacji bez certa zrobiłem tym sposobem <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> wszystko ok tylko to wyskakuje dodam ze w ustawieniach mam na instaluj wszystko i sprawdzanie certyfikatu na nie juz wszystko ok nareszcie się udało |
||
| matrom1991 | |
|
| mozna prosic nowy link ? | ||
| zbartek5 | |
|
Pobieranie / Download:
proszę bardzo. To nie z mojego chomika |
||
| « 1 2 3 4 5 »
|
|