Autor Wiadomość
Laki1231 TTpod Napisany: 03 Lut 2012 07:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
O ustawienia aplikacji. Ścieżka dla n8 to:
menu-ustawienia-menadżer aplikacji-ustawienia aplikacji INST OPROGRAMOWANIA daj tu na wszystko, sprawdzanie certyfikatu na NIE

omegadoom TTpod Napisany: 03 Lut 2012 08:02   Postaw piwo autorowi tego posta

no tak mam wszystko ustawione. wiec wina niezlamanego softu. trudno, obejde sie smakiem kod emotikony: XP jak bede sie nadal tyle nudzic w domu to zabiore sie za zlamanie tego softa. dzieki za pomoc
Laki1231 TTpod Napisany: 03 Lut 2012 08:04   Postaw piwo autorowi tego posta

omegadoom, poczekaj do 8 to wgrasz shakowaną belle odrazu

omegadoom TTpod Napisany: 15 Lut 2012 04:41   Postaw piwo autorowi tego posta

shackowalem juz telefon i ttpod sie instaluje lecz nie chce sie wlaczyc, ekran startowy sie wyswietla i po tym aplikacja wychodzi do menu telefonu, w czym moze byc problem?
patrikos23 TTpod Napisany: 15 Lut 2012 04:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Słyszałem, że niektóre wersje mają podobne bugi. Zainstaluj inną wersję.

omegadoom TTpod Napisany: 15 Lut 2012 04:59   Postaw piwo autorowi tego posta

no jedna zadzialala ale po ang i niektore rzeczy sa po chinsku, da sie jakos spolszyc program czy trzeba sciagac spolszczone? bo polskie wstawki z tego tematu mi nie chodza
Laki1231 TTpod Napisany: 15 Lut 2012 05:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Spolszczone musisz pobierać

dustan TTpod Napisany: 18 Lut 2012 09:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Ktoś zrobi upa ale głównie z naciskiem na patch4run? Samego TTPod'a instalnąłem, ale nie uruchamia się. Próbuje ale jednak nie może.

Oblukałem wszystkie lineczki w tym temacie ale żaden nie ma patch4run.
klejzy TTpod Napisany: 12 Mar 2012 07:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Miałem problemy z kazdym ttpodem jaki tu znalazłem troszke mnie to poirytowało nie mam pojecia jak oni to tłumacza i co z tymi plikami robią, gdyz pobrałem wersje po chińsku tak po chinsku i poruszam sie po programie na pamięc. Muzyka duzo duzo inna głosniejszy odtwarzacz, a poniewaz jestem audiofilem i mam słuchafony za ponad 2 bomby moge powiedziec smiało ze o niebo lepsza. Nie polecam zadnej europejskiej i przerabianej wersji oryginał najlepszydaje linka działa bez zadnych dodatkowych patchów sraczów i czego tam jescze moze nawet i podpisany nie wiem, pozdro

<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>

Linki wstawiamy w tagu code. Poprawione.//patrikos23
zbartek5 TTpod Napisany: 26 Mar 2012 09:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
mi pojawia się że nie można zainstalować aplikacji pochodzącej od nieznanego dostawcy. Instalowanje aplikacji bez certa zrobiłem tym sposobem <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> wszystko ok tylko to wyskakuje

dodam ze w ustawieniach mam na instaluj wszystko i sprawdzanie certyfikatu na nie

juz wszystko ok kod emotikony: :) nareszcie się udało
matrom1991 TTpod Napisany: 14 Kwi 2012 03:25   Postaw piwo autorowi tego posta
mozna prosic nowy link ?
zbartek5 TTpod Napisany: 17 Kwi 2012 09:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Pobieranie / Download:

proszę bardzo. To nie z mojego chomika
« 1 2 3 4 5 »