| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| darkonx | |
|
UI_Acceleration aplikacja która po zainstalowaniu przyspiesza działanie telefonu m.in.: przemieszczanie się po menu Uwaga! Ponoć nie na wszystkich telefonach aplikacja działa poprawnie, jeśli tak jest: zrestartuj telefon w większości przypadków pomaga *Testowane na Noki 5800 XM ver. 50.0.005, odczuwalnie szybsze działanie Pobieranie / Download:
**aplikacja wymaga podpisania. (Niestety zauważyłem że ta aplikacja jest juz wrzucona przez kogoś na forum, prośiłbym o usunięcie (lub i nie )posta jeśli to możliwe bo widzę że sam nie moge ^^")) |
||
| nikus287 | |
|
| Na Nokii 5230 sdziała bez zarzutów, telefon działa niewiele szybciej, ale jest to odczuwalne. _________________ |
||
| maciekqm | |
|
gorące oklaski dla tego pana moja N97 MINI śmiga jak wariatka. Gorąco polecami pozdrawiam_________________ |
||
| Fikol91 | |
|
| a mógłby ktos wytłumaczyc jak zrobic to popdpisywanie pliku?:) | ||
| bartek50003 | |
|
| Jeżeli komunikat "błąd certyfikatu" to zapraszam do działu PORADNIKI _________________ |
||
| Jack | |
|
| Podpisywanie. Systemu nie pomogę Ci złamać ponieważ nie dodałeś modelu telefonu a jasnowidzem nie jestem _________________ |
||
| gosiunia199 | |
|
Jesteście pewni że nie spieprzy mi to telefonu?? <se Sati> bo coś tam pisze że na własne ryzyko i się troche boje jeszcze nie wiem czy mi go do serwisu przyjma |
||
| DSV | |
|
| Nie popsuje, jakby co to można zrobić hard reset. _________________ |
||
| gosiunia199 | |
|
Dzięki mój Satio śmiga jak nigdy! |
||
| wiktorw1 | |
|
| aplikacja przyśpieszająca kinetyczne przewijanie w filmach Pobieranie / Download:
|
||
| vivro | |
|
Link wygasł mógłby ktoś poprawić ? |
||
| bartek50003 | |
|
| vivro, link działa, ale masz mirror: Pobieranie / Download:
|
||
| 1 2 »