Autor Wiadomość
darkonx UI Acceleration Napisany: 23 Lip 2010 04:13 UI Acceleration   Postaw piwo autorowi tego posta

UI_Acceleration

aplikacja która po zainstalowaniu przyspiesza działanie telefonu m.in.: przemieszczanie się po menu

Uwaga!
Ponoć nie na wszystkich telefonach aplikacja działa poprawnie, jeśli tak jest: zrestartuj telefon w większości przypadków pomaga

*Testowane na Noki 5800 XM ver. 50.0.005, odczuwalnie szybsze działanie kod emotikony: :)

Pobieranie / Download:

**aplikacja wymaga podpisania.

(Niestety zauważyłem że ta aplikacja jest juz wrzucona przez kogoś na forum, prośiłbym o usunięcie (lub i nie kod emotikony: :P )posta jeśli to możliwe bo widzę że sam nie moge ^^"))
nikus287 UI Acceleration Napisany: 27 Lip 2010 01:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Na Nokii 5230 sdziała bez zarzutów, telefon działa niewiele szybciej, ale jest to odczuwalne.

maciekqm UI Acceleration Napisany: 20 Paź 2010 10:09   Postaw piwo autorowi tego posta

kod emotikony: :clap: gorące oklaski dla tego pana moja N97 MINI śmiga jak wariatka. Gorąco polecami pozdrawiam

Fikol91 UI Acceleration Napisany: 22 Paź 2010 07:50   Postaw piwo autorowi tego posta
a mógłby ktos wytłumaczyc jak zrobic to popdpisywanie pliku?:)
bartek50003 UI Acceleration Napisany: 22 Paź 2010 07:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Jeżeli komunikat "błąd certyfikatu" to zapraszam do działu PORADNIKI

Jack UI Acceleration Napisany: 22 Paź 2010 08:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Podpisywanie. Systemu nie pomogę Ci złamać ponieważ nie dodałeś modelu telefonu a jasnowidzem nie jestem

gosiunia199 UI Acceleration Napisany: 23 Paź 2010 03:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Jesteście pewni że nie spieprzy mi to telefonu?? <se Sati> bo coś tam pisze że na własne ryzyko kod emotikony: :ermm: i się troche boje jeszcze nie wiem czy mi go do serwisu przyjma
DSV UI Acceleration Napisany: 23 Paź 2010 03:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
Nie popsuje, jakby co to można zrobić hard reset.

gosiunia199 UI Acceleration Napisany: 28 Paź 2010 07:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Dzięki mój Satio śmiga jak nigdy! kod emotikony: :)
wiktorw1 UI Acceleration Napisany: 04 Gru 2010 05:08 Ui acceleration   Postaw piwo autorowi tego posta
aplikacja przyśpieszająca kinetyczne przewijanie w filmach

Pobieranie / Download:
vivro UI Acceleration Napisany: 13 Gru 2011 12:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Link wygasł mógłby ktoś poprawić ? kod emotikony: :)
bartek50003 UI Acceleration Napisany: 13 Gru 2011 04:27   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
vivro, link działa, ale masz mirror:
Pobieranie / Download:
1 2 »