| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | |
|
Najnowsza wersja TUTAJ Wersja PL by Jackson Rozbudowany menedżer aplikacji. Najważniejsze cechy: * Szybkie usunięcie jednego lub kilku programów * Zdolność do masowego usuwania aplikacji * Wyświetlanie informacji o zainstalowanych aplikacjach (nazwa, sprzedawca, Typ, Certyfikat, UID) * Wszystkie rodzaje zainstalowanych aplikacji podzielone są na kategorie (SIS, Tematy, Java i Widgets) * Przyjazny dla użytkownika interfejs Co nowego: * Przedstawienie dysku, na którym jest zainstalowana aplikacja, jak również wersje, rozmiar i data instalacji; * Szybkie usunięcie aplikacji poprzez naciśnięcie w programie przycisku "C"; * Optymalizacja szybkości ładowania danych; * Zoptymalizowane ładowanie modułów. v 1.10 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| arturo1 | |
|
UninstallKing v1.2.0 S60v5 Niepodpisana [4S][SIS] UninstallKing v1.2.0 -------------------------------------------------------------------------------- UninstallKing v1.2.0 S60v5 SymbianOS9.x Niepodpisana by Mark15021 Rozbudowany menedżer aplikacji. Najważniejsze cechy: Szybkie usunięcie jednego lub kilku programów Zdolność do masowego usuwania aplikacji Wyświetlanie informacji o zainstalowanych aplikacjach (nazwa, sprzedawca, Typ, Certyfikat, UID) Wszystkie rodzaje zainstalowanych aplikacji podzielone są na kategorie (SIS, Tematy, Java i Widgets) Przyjazny dla użytkownika interfejs Co nowego: Dodano możliwość sortowania aplikacji wg daty lub nazwy; Poprawa stabilności i ogólnej wydajności; Dodano nową ikonę Aktualizacja języka angielskiego; Dodano język rosyjski. Dzięki temu programowi w końcu mogę usuwać wszystko, bez obawy o błąd "Nie można usunąć" Pobieranie / Download:
Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| miechu | |
|
| Próbowałem zainstalować Kaspersky'ego. Niestety, typowo dla nooba, nie przyczytałem całej instrukcji instalacji i muszę mieć hackniętego symbiana, żeby można było mieć licencję do 2049 roku ;p Mniejsza o to. W każdym razie zainstalowałem Kaspersky'ego i patch'a - *.sisx. Kiedy teraz próbuję odinstalować go za pomocą Uninstall King'a to wyłącza się telefon OO Raz już odinstalowałem mimo to nadal jest w aplikacjach aplikacjach i na liście aplikacji po włączeniu King'a ;c Wtf? @edit telefon się chyba uruchamia ponownie, bo podczas pisania tego posta wyskoczyło to logo, które wyskakuje przy wyłączaniu ale nie wołał PINu i włączony jest. |
||
| ziomek | |
|
| zobacz wszystkie pliki kasperskiego np: za pomoca siscontents a potem je usuń z telefonu . _________________ |
||
| miechu | |
|
Oki dzięki Tylko mam 2 pytania:1. Co to jest siscontents? 2. Czy mogę spróbować usunąć to poprzez połączenie USB Mass Storage/PC SUITE z komputerem? |
||
| ziomek | |
|
| siscontents program na pc do rozpakowywania plikow sis mozesz podgladnac sobie wszystkie pliki kasperskiego i go usunąć . najszybszym według mnie wyjściem znacznie prostszym było by zrobienie hard formatu {usuwa ci wszystko z telefonu } _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| miechu | |
|
No cóż... Może zdecyduję się na ten hard format. Muszę się jeszcze tylko dowiedzieć, jak to zrobić Dzięki bardzo |
||
| Jack | |
|
| A ja mam pytanie i informacje. 1. Jaką masz wersję uninstala? 2. Hard format robimy klawiszami: zielona słuchawka + czerwona słuchawka + przycisk aparatu + przycisk włączania. Telefon musi być wyłączony a bateria naładowana. Temat przenoszę do tematu z aplikacją. _________________ |
||
| miechu | |
|
| Tą zuploadowaną przez arturo1 - UninstallKing v1.2. @Jackson Jest temat oddzielny a propos hard formatu na 5800 ale dzięki za info. Format zrobiłem już dzisiaj w nocy około 1:00.Nie mniej jednak zastanawia mnie to, że po hard formacie został Garmin XT i Flashlight, które były zainstalowane na pamięci wewnętrznej telefonu i obie działają! wtf? |
||
| Jack | |
|
| Format usuwa wszystko z pamięci telefonu a jeżeli te 2 aplikacje posiadały całe swoje zasoby na karcie pamięci nie ma się co dziwić że działają _________________ |
||
| szymon8357 | |
|
| ma problem gdyz obydwie wresje tego programu instaluja sie niby poprawnie ale pozniej po wcisnieciu ikony program sie nie uruchamia.od razu mowie ze restart nic nie daje ani instalacja w innej pamieci.dodam ze przy innym poscie doradzono mi wlasnie instalacje tego programu do odinstalowania advanced device look pro.czyzby nie dzialala ona na n8 | ||
| patrikos23 | |
|
| N8 to symbian^3. Widocznie ta aplikacja nie jest kompatybilna z ta wersja symbiana. _________________ |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Uninstall King PLMenadzer aplikacji |
Aplikacje | Jack | |
App UninstallProgram służący do masowego lub pojedynczego odinstalowywania aplikacji sis/ssix. |
Aplikacje | patrikos23 | |
App UninstallProgram służący do masowego lub pojedynczego odinstalowywania aplikacji sis/ssix. |
Batch UninstallAplikacja służy do masowego odinstalowywania aplikacji SIS z telefonu. |
Aplikacje | Jack | |
Perfect UninstallSzybkie usuwanie aplikacji |
Aplikacje | DSV | |
Square KingLogiczna |
360x640 | Normad21 | |
King KongPlatformowa/Zręcznościowa |
240x320 | fiszkon | |
King of Xmas 3DZręcznościowa |
360x640 | bartek50003 | |
King Of The HillZręcznościowa |
128x128 | Szymuś | |