Autor Wiadomość
Jack Uninstall King Napisany: 14 Sie 2010 06:31 Uninstall King   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Najnowsza wersja TUTAJ

Wersja PL by Jackson

Rozbudowany menedżer aplikacji.

Najważniejsze cechy:

* Szybkie usunięcie jednego lub kilku programów
* Zdolność do masowego usuwania aplikacji
* Wyświetlanie informacji o zainstalowanych aplikacjach (nazwa, sprzedawca, Typ, Certyfikat, UID)
* Wszystkie rodzaje zainstalowanych aplikacji podzielone są na kategorie (SIS, Tematy, Java i Widgets)
* Przyjazny dla użytkownika interfejs

Co nowego:

* Przedstawienie dysku, na którym jest zainstalowana aplikacja, jak również wersje, rozmiar i data instalacji;
* Szybkie usunięcie aplikacji poprzez naciśnięcie w programie przycisku "C";
* Optymalizacja szybkości ładowania danych;
* Zoptymalizowane ładowanie modułów.

v 1.10
Pobieranie / Download:

arturo1 Uninstall King Napisany: 07 Wrz 2010 10:48 UninstallKing v1.2.0   Postaw piwo autorowi tego posta

UninstallKing v1.2.0 S60v5 Niepodpisana

[4S][SIS] UninstallKing v1.2.0

--------------------------------------------------------------------------------

UninstallKing v1.2.0 S60v5 SymbianOS9.x Niepodpisana by Mark15021

Rozbudowany menedżer aplikacji.

Najważniejsze cechy:
Szybkie usunięcie jednego lub kilku programów
Zdolność do masowego usuwania aplikacji
Wyświetlanie informacji o zainstalowanych aplikacjach (nazwa, sprzedawca, Typ, Certyfikat, UID)
Wszystkie rodzaje zainstalowanych aplikacji podzielone są na kategorie (SIS, Tematy, Java i Widgets)
Przyjazny dla użytkownika interfejs

Co nowego:
Dodano możliwość sortowania aplikacji wg daty lub nazwy;
Poprawa stabilności i ogólnej wydajności;
Dodano nową ikonę
Aktualizacja języka angielskiego;
Dodano język rosyjski.

Dzięki temu programowi w końcu mogę usuwać wszystko, bez obawy o błąd "Nie można usunąć"

Pobieranie / Download:

Autor postu otrzymał pochwałę.
miechu Uninstall King Napisany: 11 Wrz 2010 10:53 [5800] Uninstall King nie robi uninstall :(   Postaw piwo autorowi tego posta

Próbowałem zainstalować Kaspersky'ego. Niestety, typowo dla nooba, nie przyczytałem całej instrukcji instalacji i muszę mieć hackniętego symbiana, żeby można było mieć licencję do 2049 roku ;p Mniejsza o to. W każdym razie zainstalowałem Kaspersky'ego i patch'a - *.sisx. Kiedy teraz próbuję odinstalować go za pomocą Uninstall King'a to wyłącza się telefon OO Raz już odinstalowałem mimo to nadal jest w aplikacjach aplikacjach i na liście aplikacji po włączeniu King'a ;c Wtf?

@edit
telefon się chyba uruchamia ponownie, bo podczas pisania tego posta wyskoczyło to logo, które wyskakuje przy wyłączaniu ale nie wołał PINu i włączony jest.
ziomek Uninstall King Napisany: 11 Wrz 2010 11:00   Postaw piwo autorowi tego posta

zobacz wszystkie pliki kasperskiego np: za pomoca siscontents a potem je usuń z telefonu .

miechu Uninstall King Napisany: 11 Wrz 2010 11:01 Zielony   Postaw piwo autorowi tego posta

Oki dzięki kod emotikony: :) Tylko mam 2 pytania:

1. Co to jest siscontents?
2. Czy mogę spróbować usunąć to poprzez połączenie USB Mass Storage/PC SUITE z komputerem?
ziomek Uninstall King Napisany: 11 Wrz 2010 11:54   Postaw piwo autorowi tego posta

siscontents program na pc do rozpakowywania plikow sis mozesz podgladnac sobie wszystkie pliki kasperskiego i go usunąć . najszybszym według mnie wyjściem znacznie prostszym było by zrobienie hard formatu {usuwa ci wszystko z telefonu }

Autor postu otrzymał pochwałę.
miechu Uninstall King Napisany: 12 Wrz 2010 12:08   Postaw piwo autorowi tego posta

No cóż... Może zdecyduję się na ten hard format. Muszę się jeszcze tylko dowiedzieć, jak to zrobić kod emotikony: :) Dzięki bardzo
Jack Uninstall King Napisany: 12 Wrz 2010 07:41   Postaw piwo autorowi tego posta

A ja mam pytanie i informacje.

1. Jaką masz wersję uninstala?
2. Hard format robimy klawiszami:
zielona słuchawka + czerwona słuchawka + przycisk aparatu + przycisk włączania. Telefon musi być wyłączony a bateria naładowana.
Temat przenoszę do tematu z aplikacją.

miechu Uninstall King Napisany: 12 Wrz 2010 01:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Tą zuploadowaną przez arturo1 - UninstallKing v1.2.
@Jackson
Jest temat oddzielny a propos hard formatu na 5800 kod emotikony: :P ale dzięki za info. Format zrobiłem już dzisiaj w nocy około 1:00.

Nie mniej jednak zastanawia mnie to, że po hard formacie został Garmin XT i Flashlight, które były zainstalowane na pamięci wewnętrznej telefonu i obie działają! wtf?
Jack Uninstall King Napisany: 12 Wrz 2010 02:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Format usuwa wszystko z pamięci telefonu a jeżeli te 2 aplikacje posiadały całe swoje zasoby na karcie pamięci nie ma się co dziwić że działają

szymon8357 Uninstall King Napisany: 15 Lut 2011 08:53   Postaw piwo autorowi tego posta

ma problem gdyz obydwie wresje tego programu instaluja sie niby poprawnie ale pozniej po wcisnieciu ikony program sie nie uruchamia.od razu mowie ze restart nic nie daje ani instalacja w innej pamieci.dodam ze przy innym poscie doradzono mi wlasnie instalacje tego programu do odinstalowania advanced device look pro.czyzby nie dzialala ona na n8
patrikos23 Uninstall King Napisany: 15 Lut 2011 04:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
N8 to symbian^3. Widocznie ta aplikacja nie jest kompatybilna z ta wersja symbiana.