Autor Wiadomość
patrikos23 Update 15.2 Napisany: 02 Gru 2010 08:22 Update 15.2   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Odtwarzacz Muzyki systemowy - Update 15.2

Nokia wypuściła update dla odtwarzacza (Nokia 5800, X6 and 5230 )

Pobrać można go poprzez Aktualizacje oprogramowania w waszych telefonach

Domyslnie:
Menu -> Aplikacje -> Akt.oprogr.

Soft Bojar'a:
Menu -> Narzędzia -> Akt.oprogr.

Zmiany:
-po uruchomienia odtwarzacza z "widgetu z HS" i naciśnięciu "wróć" nie wraca do HS'u tylko do Playlisty czy tanwszystkich utworów ;p
-wyświetla tekst piosenki jak na skrinie w załączniku

Do pobrania także w załączniku

Pobieranie / Download:

bartek50003 Update 15.2 Napisany: 02 Gru 2010 10:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
W sumie nie widzę różnicy, oprócz tego, że niektórzy pisali o tym, że w odtwarzaczu nie widac wszystkich utworów. Też tak miałem, ale ten program TO NAPRAWIŁ. Widzi wszystko! I za to dzięki.

Autor postu otrzymał pochwałę.
Sokół Update 15.2 Napisany: 03 Gru 2010 09:36   Postaw piwo autorowi tego posta

U mnie przed aktualizacją odtwarzacz nie w ogóle nie widział muzyki. Po aktualizacji nadal nie widzi kod emotikony: :cry:
raider3 Update 15.2 Napisany: 12 Mar 2011 12:59   Postaw piwo autorowi tego posta

U mnie po aktualizacji nie odtwarza wszystkich mp3 kod emotikony: :lol-above:
djtomasss Update 15.2 Napisany: 14 Maj 2011 11:23   Postaw piwo autorowi tego posta

jeśli nie widzi muzyki potrzebny jest format karty. ja tak miałem gdy telefon wrócił z serwisu
Autor postu otrzymał pochwałę.
daanielito Update 15.2 Napisany: 15 Maj 2011 07:04   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Jak nie widzi, to może odśwież bibliotekę muzyki?

raider3 Update 15.2 Napisany: 15 Maj 2011 07:44   Postaw piwo autorowi tego posta

odświeżanie nie ma tu żadnego znaczenia,bo przed aktualizacją grały wszystkie, a po niektóre nie grały wogóle
ptero28 Update 15.2 Napisany: 16 Maj 2011 08:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Już sprawdzam - ale powiem szczerze, ze wcześniej nie widziałem żadnego problemu ...
Laki1231 Update 15.2 Napisany: 16 Maj 2011 08:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Proponuje od siebie muzykę trzymać bezpośredni w sounds/digital bez dodatkowych folderów i odświeżyć biblioteki w odtwarzaczu systemowym a później w programie.

daanielito Update 15.2 Napisany: 16 Maj 2011 09:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Nie wiecie co to za motyw na tym screen'ie? Poszukuje takiego z czarnym tłem i tym dolnym niebieskim paskiem. Mam taki, ale z białym tłem z C6-00.

Laki1231 Update 15.2 Napisany: 16 Maj 2011 09:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
daanielito, masz na pw sprawdź sobie może tam będzie akurat.

migdal13 Update 15.2 Napisany: 23 Maj 2011 08:06   Postaw piwo autorowi tego posta

jak się włącza tekst piosenki?
i jak ktoś wie to jak to odinstalować, bo w menadżerze aplik. odinstalowałem i teraz odtwarzacz mi się nie włącza kod emotikony: :/ kod emotikony: :cry: HELP
1 2 »