| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patrikos23 | |
|
Odtwarzacz Muzyki systemowy - Update 15.2 Nokia wypuściła update dla odtwarzacza (Nokia 5800, X6 and 5230 ) Pobrać można go poprzez Aktualizacje oprogramowania w waszych telefonach Domyslnie: Menu -> Aplikacje -> Akt.oprogr. Soft Bojar'a: Menu -> Narzędzia -> Akt.oprogr. Zmiany: -po uruchomienia odtwarzacza z "widgetu z HS" i naciśnięciu "wróć" nie wraca do HS'u tylko do Playlisty czy tanwszystkich utworów ;p -wyświetla tekst piosenki jak na skrinie w załączniku Do pobrania także w załączniku Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| W sumie nie widzę różnicy, oprócz tego, że niektórzy pisali o tym, że w odtwarzaczu nie widac wszystkich utworów. Też tak miałem, ale ten program TO NAPRAWIŁ. Widzi wszystko! I za to dzięki. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Sokół | |
|
U mnie przed aktualizacją odtwarzacz nie w ogóle nie widział muzyki. Po aktualizacji nadal nie widzi |
||
| raider3 | |
|
U mnie po aktualizacji nie odtwarza wszystkich mp3 |
||
| djtomasss | |
|
| jeśli nie widzi muzyki potrzebny jest format karty. ja tak miałem gdy telefon wrócił z serwisu Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| daanielito | |
|
| Jak nie widzi, to może odśwież bibliotekę muzyki? _________________ |
||
| raider3 | |
|
| odświeżanie nie ma tu żadnego znaczenia,bo przed aktualizacją grały wszystkie, a po niektóre nie grały wogóle | ||
| ptero28 | |
|
| Już sprawdzam - ale powiem szczerze, ze wcześniej nie widziałem żadnego problemu ... | ||
| Laki1231 | |
|
| Proponuje od siebie muzykę trzymać bezpośredni w sounds/digital bez dodatkowych folderów i odświeżyć biblioteki w odtwarzaczu systemowym a później w programie. _________________ |
||
| daanielito | |
|
| Nie wiecie co to za motyw na tym screen'ie? Poszukuje takiego z czarnym tłem i tym dolnym niebieskim paskiem. Mam taki, ale z białym tłem z C6-00. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| daanielito, masz na pw sprawdź sobie może tam będzie akurat. _________________ |
||
| migdal13 | |
|
| jak się włącza tekst piosenki? i jak ktoś wie to jak to odinstalować, bo w menadżerze aplik. odinstalowałem i teraz odtwarzacz mi się nie włącza HELP |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N8-00] Usunięty polski język po update |
Pytania i Problemy z telefonami | Animatex | |
[Galaxy Ace] Update do androida 2.3 |
Pytania i Problemy | krichna334 | |
Update Windows Phone 7 w lutym? |