Temat Przesunięty przez: patrikos23
Autor Wiadomość
trasek Usunięcię dźwięku aparatu fot. podczas robienia zdjęć Napisany: 18 Kwi 2011 06:48   Postaw piwo autorowi tego posta
jesteś najlepszy! szukałem tego sposobu od dłuższego czasu !! na e66 działa ! kod emotikony: :)
odtrutkanazycie Usunięcię dźwięku aparatu fot. podczas robienia zdjęć Napisany: 21 Kwi 2011 10:00   Postaw piwo autorowi tego posta
Zastanawiam się tylko, czy jeśli zainstaluję to na mojej e72, to nie łamię jakichś warunków, na podstawie których telefon mogę w razie usterki oddać do serwisu nokii? ^^"
Adagio833 Usunięcię dźwięku aparatu fot. podczas robienia zdjęć Napisany: 15 Maj 2011 12:29   Postaw piwo autorowi tego posta
Extra, mam od niedawna nokie c5-03 i też zastanawiałem się jak pozbyć się tego dźwięku migawki i rzeczywiście w profilu wyłączyć dźwięk ostrzeżeń i sprawa załatwiona kod emotikony: :] WIELKIE DZIĘKI!
washu Usunięcię dźwięku aparatu fot. podczas robienia zdjęć Napisany: 13 Lip 2011 09:47   Postaw piwo autorowi tego posta
Ciekawe Właśnie zmieniłem na E66 w profilu i kupa działa... to chyba ten program jednak do czegoś służy.
Laki1231 Usunięcię dźwięku aparatu fot. podczas robienia zdjęć Napisany: 14 Lip 2011 09:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Ja zawsze wyłączałem dźwięki ostrzeżeń w profilu i nie miałem dźwięków aparatu.

Baton Usunięcię dźwięku aparatu fot. podczas robienia zdjęć Napisany: 15 Lip 2011 11:33   Postaw piwo autorowi tego posta

na e52 działa bez problemu kod emotikony: :) thx za wstawkę

daro1291 Usunięcię dźwięku aparatu fot. podczas robienia zdjęć Napisany: 15 Sty 2012 07:21   Postaw piwo autorowi tego posta
prosił bym o dodanie jeszcze raz linku, ponieważ na 4shared pisze że plik został usunięty
adrianeczek Usunięcię dźwięku aparatu fot. podczas robienia zdjęć Napisany: 25 Sty 2012 05:28   Postaw piwo autorowi tego posta
dołączam się do prośby
aaronek21 Usunięcię dźwięku aparatu fot. podczas robienia zdjęć Napisany: 11 Lut 2012 12:36   Postaw piwo autorowi tego posta
Mam Nokie C 5 - 00 i guzik nie działa, męcze sie z tym już kupe czasu... nie pomaga Hello, CenRep101F8809, NoCameraSound, nic...
Błagam o pomoc...
Laki1231 Usunięcię dźwięku aparatu fot. podczas robienia zdjęć Napisany: 11 Lut 2012 12:41   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
aaronek21, wyłącz dźwięki ostrzeżeń w profilu