| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Arturex | |
|
| Witam! Od dwóch dni mam telefon Nokia 5800 XM... zainstalowałem kilka aplikacji (reszty nie mogę przez certyfikaty). No i po zainstalowaniu nie mogę tej aplikacji usunąć. Wchodzę w menu i aplikację i nie ma sposobu na usunięcie jakiejkolwiek. Wgrałem na przykład grę java prince of persia i też nie mogę jej usunąć. Nie rozumiem tego Moja głupota Znalazłem w końcu Menadżer aplikacji Już wiem jak usuwać. Więc sorry... Teraz pozostaje tylko 2 problem. A teraz drugi problem : Wyrobiłem sobie certyfikat i klucz zgodnie z opisem ze strony : http://blog.kowalsio.com/...nu-z-symbianem/ Pobrałem go na komputer. Próbowałem podpisać kilka aplikacji programem SingSIS-GUI oraz jeszcze jakimś. Próbowałem również podpisać aplikację przez telefon... I za każdym razem przy próbie instalacji pokazuje błąd certyfikatu. A na dodatek podpisanie z poziomu strony OPDA mi nie działa ;/ nie wiem co robić. Proszę o pomoc. Przejrzałem już dużo for, ale niestety nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Dodam jeszcze że jest to mój pierwszy telefon z symbianem |
||
| chucky | |
|
| na OPDA wstrzymali wyrabianie certyfikatów jedyna alternatywą jest stronka Imobile _________________ |
||
| Arturex | |
|
| Dzięki wielkie... Dostałem już certyfikat... jednak nie da się go pobrać w formacie ZIP. Można tylko pobrać dwa programy do podpisywania ... i niestety żaden nie działa. A jak podpisuję aplikację przez stronę, to niestety nie da się jej potem pobrać. Jedyne co, to wyświetla mi informacje o pliku |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Paczki aplikacjiTutaj wrzucamy wszystkie paczki z aplikacjami! |
Aplikacje | michwoj79 | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
Instalowanie aplikacji zpoza Androidu na 3 sposoby |
Poradniki Android | Laki1231 | |
Usuwanie certyfikatu z aplikacji |
Pozostałe | DSV | |