Autor Wiadomość
lui754 VirtualKeyBoard Napisany: 05 Gru 2009 08:40 VirtualKeyBoard   Postaw piwo autorowi tego posta

Opis:
  • Jest to aplikacja symulijąca klawiaturę na wyświetlaczu telefonu. Jest to bardzo ciekawe i potrzebne narzędzie dla telefonów z dotykowym wyświetlaczem (np. 5800)
    Pracuje ona w trzech pozycjach:
    1- ukryta - niewidoczna lub widoczny tylko mały znak + na dole wyświetlacza
    2- klawisze nawigacyjne
    3- klawisze nawigacyjne wraz z klawiaturą numeryczną.

Aplikację możemy ukrywać w trakcie jej działania poprzez naciśnięcie "krótkie" klawisza aparatu.
    Klawiaturę przesuwamy dotykając górnych zielonych kropek i czerwonej kreski. Widok klawiatury zmieniamy poprzez naciśnięcie fioletowego znaczka +/- po lewej stronie klawisza "w dół".

VirtualKeyBoard 0.9.4.Mod.Unsigned - New Keyboard Skin
Pobieranie / Download:

VirtualKeyBoard 0.9.4 Należy podpisać lub złamać system.
Pobieranie / Download:
wotu VirtualKeyBoard Napisany: 07 Gru 2009 05:52   Postaw piwo autorowi tego posta

mógłby ktoś to podpisać? Mimo złamanego systemu(helloOx) wyskakuje mi błąd certyfikatu... kod emotikony: :O
v1sioN VirtualKeyBoard Napisany: 08 Gru 2009 03:07   Postaw piwo autorowi tego posta

wotu napisał/a:
  • mógłby ktoś to podpisać? Mimo złamanego systemu(helloOx) wyskakuje mi błąd certyfikatu... kod emotikony: :O

W takim razie nie masz złamanego symbiana kod emotikony: ;)

wotu VirtualKeyBoard Napisany: 08 Gru 2009 06:09   Postaw piwo autorowi tego posta

super... Skro podpisałem HelloOX-który po zainstalowaniu łamie system...
Jak mogę nie mieć złamanego systemu?
chucky VirtualKeyBoard Napisany: 08 Gru 2009 06:13   Postaw piwo autorowi tego posta

wotu, widocznie źle złamałeś symbiana? Na jakiej stronce wyrabiałeś certyfikat?

lui754 VirtualKeyBoard Napisany: 08 Gru 2009 06:17   Postaw piwo autorowi tego posta

Jakby co to dodałem nową wersje programu, działa w 100% wersja chińska ale działa poprawnie klawiatura 1234 itp.
link znajduje się w pierwszym poście pod opisem:
Opis:
  • VirtualKeyBoard 0.9.4 Należy podpisać lub złamać system.

pozdrawiam
wotu VirtualKeyBoard Napisany: 08 Gru 2009 09:40   Postaw piwo autorowi tego posta

cert jest dobry bo podpisałem HelloOX-a i podpisywałem aplikacje...
będę musiał podpisać ja oddzielnie
radosny86 VirtualKeyBoard Napisany: 23 Lut 2010 03:23   Postaw piwo autorowi tego posta

Mi ta aplikacja nie działa jak trzeba, pojawiają się jakieś dziwne klawisze, nie wyświetla się w ogóle klawiatura alfanumeryczna. W Quake'u II nie pokazuje się w ogóle po włączeniu. Może ktoś wie w czym problem?
Raziell VirtualKeyBoard Napisany: 24 Lut 2010 11:29   Postaw piwo autorowi tego posta

W paczce z N-GAGE jest działająca VKB na 100% do 5800 musisz wgrać dodatkowy crak który też tam jest.
patrikos23 VirtualKeyBoard Napisany: 10 Wrz 2011 06:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
VirtualKeyboard v0.9.4 S60v5 SymbianOS9.4 Niepodpisana PL by crisboon

Opis:
  • VirualKeyboard to zestaw kilku wirtualnych klawiatur, które można włączyć w każdej aplikacji, w dowolnym miejscu. Program przydatny szczególnie do obsługi programów bez dotyku, tłumaczenia aplikacji, programów w Javie (np. słownik Wordmax), obsługi programów napisanych w Python'ie, a także dla niektórych gier z innej platformy Symbian.
    Nakładkę klawiatury można bez problemów przemieszczać po ekranie lub ustawić w trybie gotowości.

Klawiatury programu:
    1. Klawisze nawigacji;
    2. Klawiatura alfanumeryczna pionowa;
    3. Klawiatura alfanumeryczna pozioma;
    4. Klawisze IM (pasek na dole);
    5. Trzy rodzaje klawiatury QWERTY;
    6. Klawiatura numeryczna

Pobieranie / Download: