| Autor |
Wiadomość |
| lui754 |
Napisany: 05 Gru 2009 08:40 VirtualKeyBoard |
|
|
Opis:- Jest to aplikacja symulijąca klawiaturę na wyświetlaczu telefonu. Jest to bardzo ciekawe i potrzebne narzędzie dla telefonów z dotykowym wyświetlaczem (np. 5800)
Pracuje ona w trzech pozycjach: 1- ukryta - niewidoczna lub widoczny tylko mały znak + na dole wyświetlacza 2- klawisze nawigacyjne 3- klawisze nawigacyjne wraz z klawiaturą numeryczną.
Aplikację możemy ukrywać w trakcie jej działania poprzez naciśnięcie "krótkie" klawisza aparatu. Klawiaturę przesuwamy dotykając górnych zielonych kropek i czerwonej kreski. Widok klawiatury zmieniamy poprzez naciśnięcie fioletowego znaczka +/- po lewej stronie klawisza "w dół".
VirtualKeyBoard 0.9.4.Mod.Unsigned - New Keyboard Skin
VirtualKeyBoard 0.9.4 Należy podpisać lub złamać system.
|
|
|
| wotu |
Napisany: 07 Gru 2009 05:52 |
|
|
mógłby ktoś to podpisać? Mimo złamanego systemu(helloOx) wyskakuje mi błąd certyfikatu... |
| |
| v1sioN |
Napisany: 08 Gru 2009 03:07 |
|
|
wotu napisał/a:- mógłby ktoś to podpisać? Mimo złamanego systemu(helloOx) wyskakuje mi błąd certyfikatu...
W takim razie nie masz złamanego symbiana
Napisany: 08 Gru 2009 06:09 |
|
|
super... Skro podpisałem HelloOX-który po zainstalowaniu łamie system... Jak mogę nie mieć złamanego systemu? |
| |
| chucky |
Napisany: 08 Gru 2009 06:13 |
|
|
wotu, widocznie źle złamałeś symbiana? Na jakiej stronce wyrabiałeś certyfikat?
Napisany: 08 Gru 2009 06:17 |
|
|
Jakby co to dodałem nową wersje programu, działa w 100% wersja chińska ale działa poprawnie klawiatura 1234 itp. link znajduje się w pierwszym poście pod opisem:
Opis:- VirtualKeyBoard 0.9.4 Należy podpisać lub złamać system.
pozdrawiam |
| |
| wotu |
Napisany: 08 Gru 2009 09:40 |
|
|
cert jest dobry bo podpisałem HelloOX-a i podpisywałem aplikacje... będę musiał podpisać ja oddzielnie |
| |
| radosny86 |
Napisany: 23 Lut 2010 03:23 |
|
|
Mi ta aplikacja nie działa jak trzeba, pojawiają się jakieś dziwne klawisze, nie wyświetla się w ogóle klawiatura alfanumeryczna. W Quake'u II nie pokazuje się w ogóle po włączeniu. Może ktoś wie w czym problem? |
| |
| Raziell |
Napisany: 24 Lut 2010 11:29 |
|
|
W paczce z N-GAGE jest działająca VKB na 100% do 5800 musisz wgrać dodatkowy crak który też tam jest. |
| |
| patrikos23 |
Napisany: 10 Wrz 2011 06:32 |
|
Piwa: 22/22
|
VirtualKeyboard v0.9.4 S60v5 SymbianOS9.4 Niepodpisana PL by crisboonOpis:- VirualKeyboard to zestaw kilku wirtualnych klawiatur, które można włączyć w każdej aplikacji, w dowolnym miejscu. Program przydatny szczególnie do obsługi programów bez dotyku, tłumaczenia aplikacji, programów w Javie (np. słownik Wordmax), obsługi programów napisanych w Python'ie, a także dla niektórych gier z innej platformy Symbian.
Nakładkę klawiatury można bez problemów przemieszczać po ekranie lub ustawić w trybie gotowości.
Klawiatury programu: 1. Klawisze nawigacji; 2. Klawiatura alfanumeryczna pionowa; 3. Klawiatura alfanumeryczna pozioma; 4. Klawisze IM (pasek na dole); 5. Trzy rodzaje klawiatury QWERTY; 6. Klawiatura numeryczna