Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
pawelw [Vivaz] Dostęp do aplikacji Playnow Arena Napisany: 06 Lis 2011 12:06 [Vivaz] Dostęp do aplikacji Playnow Arena   Postaw piwo autorowi tego posta
Mam problem ze sklepem Playnow. Na internecie wyczytałem że w tym sklepie znajduje się wiele tysięcy aplikacji i gier. Gdy wchodzę do playnow z poziomu mojego Vivaza jest tylko jedna gra i cztery aplikacje. Dlaczego tak się dzieje? Chciałbym uzyskać całkowity dostęp do tego marketu. Mogę liczyć na waszą pomoc??

Nazwa tematu poprawiona wedlug punktu 1.1 regulaminu tego dzialu. // radziubaker
Casaya [Vivaz] Dostęp do aplikacji Playnow Arena Napisany: 06 Lis 2011 12:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
pawelw, a dokonales rejestracji?tam trzeba sie raczej rejestrowac.

pawelw [Vivaz] Dostęp do aplikacji Playnow Arena Napisany: 06 Lis 2011 12:17   Postaw piwo autorowi tego posta
Ale jak się tam zarejsetrować?? Jak wchodzę do playnow to nie ma nic o rejestracji.
Casaya [Vivaz] Dostęp do aplikacji Playnow Arena Napisany: 06 Lis 2011 12:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
pawelw, kurcze vivaza zabrala moja byla i nie mam jak sprawdzic dokladniej.
poczekaj na odpowiedz moda Altair

pawelw [Vivaz] Dostęp do aplikacji Playnow Arena Napisany: 06 Lis 2011 12:24   Postaw piwo autorowi tego posta
ok dzięki
Harmattan [Vivaz] Dostęp do aplikacji Playnow Arena Napisany: 06 Lis 2011 12:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
pawelw, masz brandowany soft ? Ogólnie play now raczej padło, ja wszedłem na playnowa i z Satio i z X8 i to samo miałem. Czyli jedna gra, jeden motyw i cztery aplikacje.

Laki1231 [Vivaz] Dostęp do aplikacji Playnow Arena Napisany: 06 Lis 2011 12:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Bo playnow jeśli się nie mylę ta kilka darmowych gier, aplikacji na start od SE

Harmattan [Vivaz] Dostęp do aplikacji Playnow Arena Napisany: 06 Lis 2011 12:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Tylko gdzie są te pozostałe.. To jest zagadka. Bo faktycznie, nie ma tam żadnej rejestracji kod emotikony: :)

pawelw [Vivaz] Dostęp do aplikacji Playnow Arena Napisany: 06 Lis 2011 12:44   Postaw piwo autorowi tego posta
Altair napisał/a:
  • pawelw, masz brandowany soft ? Ogólnie play now raczej padło, ja wszedłem na playnowa i z Satio i z X8 i to samo miałem. Czyli jedna gra, jeden motyw i cztery aplikacje.
Miałem branding ery ale oddałem niedawno go do serwisu i mi go oczyścili ale tak jakby były elementy z sieci Telenor. Szkoda że playnow nic wielkiego nie oferuje, myślałem że zastąpi mi Ovi Sklep czy Android Market.
Edit
Pobieranie / Download:
ten opis raczej nie pasuje do jednej gry i czterech aplikacji

Linki zewnetrzne kodujemy tagiem code. Poprawione. // radziubaker
Harmattan [Vivaz] Dostęp do aplikacji Playnow Arena Napisany: 06 Lis 2011 12:48   Postaw piwo autorowi tego posta

A no właśnie. BO zaraz po tym jak wypuścili serie telefonów U, to wydali xperie na androidzie. Więc zlali playnow.

pawelw [Vivaz] Dostęp do aplikacji Playnow Arena Napisany: 06 Lis 2011 12:52   Postaw piwo autorowi tego posta
A czy jest opcja żeby doinstalować Nokia Ovi Sklep do Vivaza??
Laki1231 [Vivaz] Dostęp do aplikacji Playnow Arena Napisany: 06 Lis 2011 01:00   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Raczej nie... ale niektórzy piszą, że to mają wgrane u hula.