| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| pawelw | |
|
| Mam problem ze sklepem Playnow. Na internecie wyczytałem że w tym sklepie znajduje się wiele tysięcy aplikacji i gier. Gdy wchodzę do playnow z poziomu mojego Vivaza jest tylko jedna gra i cztery aplikacje. Dlaczego tak się dzieje? Chciałbym uzyskać całkowity dostęp do tego marketu. Mogę liczyć na waszą pomoc?? Nazwa tematu poprawiona wedlug punktu 1.1 regulaminu tego dzialu. // radziubaker |
||
| Casaya | |
|
| pawelw, a dokonales rejestracji?tam trzeba sie raczej rejestrowac. _________________ |
||
| pawelw | |
|
| Ale jak się tam zarejsetrować?? Jak wchodzę do playnow to nie ma nic o rejestracji. | ||
| Casaya | |
|
| pawelw, kurcze vivaza zabrala moja byla i nie mam jak sprawdzic dokladniej. poczekaj na odpowiedz moda Altair _________________ |
||
| pawelw | |
|
| ok dzięki | ||
| Harmattan | |
|
| pawelw, masz brandowany soft ? Ogólnie play now raczej padło, ja wszedłem na playnowa i z Satio i z X8 i to samo miałem. Czyli jedna gra, jeden motyw i cztery aplikacje. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Bo playnow jeśli się nie mylę ta kilka darmowych gier, aplikacji na start od SE _________________ |
||
| Harmattan | |
|
Tylko gdzie są te pozostałe.. To jest zagadka. Bo faktycznie, nie ma tam żadnej rejestracji _________________ |
||
| pawelw | |
|
Altair napisał/a: Miałem branding ery ale oddałem niedawno go do serwisu i mi go oczyścili ale tak jakby były elementy z sieci Telenor. Szkoda że playnow nic wielkiego nie oferuje, myślałem że zastąpi mi Ovi Sklep czy Android Market.
Edit Pobieranie / Download: ten opis raczej nie pasuje do jednej gry i czterech aplikacji
Linki zewnetrzne kodujemy tagiem code. Poprawione. // radziubaker |
||
| Harmattan | |
|
| A no właśnie. BO zaraz po tym jak wypuścili serie telefonów U, to wydali xperie na androidzie. Więc zlali playnow. _________________ |
||
| pawelw | |
|
| A czy jest opcja żeby doinstalować Nokia Ovi Sklep do Vivaza?? | ||
| Laki1231 | |
|
| Raczej nie... ale niektórzy piszą, że to mają wgrane u hula. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Paczki aplikacjiTutaj wrzucamy wszystkie paczki z aplikacjami! |
Aplikacje | michwoj79 | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
Instalowanie aplikacji zpoza Androidu na 3 sposoby |