| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| czaczuch | |
|
| Mój problem wygląda następująco: Jako że jestem facetem i nie dbam zbytnio o wygląd telefonu to nie zainwestowałem w żadne magiczne sakiewki chroniące tel. przed rysami. Teraz telefon wygląda jakby stado murzynów w podkowach po nim przebiegło. Coś mnie drgnęło, żeby wymienić jednak tę nieszczęsną obudowę i stąd wysnuwa się pytanie: Co myślicie o tej obudowie? <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>Nie zmieniałem jeszcze obudowy w telefonie z dotykiem, więc nie wiem czy lepiej kupić coś takiego czy po prostu zainwestować w oryginał z serwisu? |
||
| Laki1231 | |
|
| Wydaje mi się, że jest to oryginał a na youtube masz filmy krok po kroku jak rozłożyć i na co uważać aby nie uszkodzić. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| czaczuch | |
|
| Byłem w serwisie i chłop mówił, że sam dotyk kosztuje 200zł, więc to raczej jest jakiś zamiennik. Ale chyba spróbuje z tym zamiennikiem. Jak już zrobię to dam znać jak śmiga. | ||
| Laki1231 | |
|
| czaczuch, 200? Jakaś ściema za 60 są niby oryginały i działają bardzo dobrze ... _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
| Ściema jak nic owszem np SGS ma drogą obudowę z panelem ,ale Vivaz i Satio już nie bo są to m.in plastikowe dotyki ,np ostatnio kolega kupił za 40 zł dotyk do lg Swift GT540 i działa _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| xdomino996, za 30 można kupić _________________ |
||
| czaczuch | |
|
Dzięki Panowie tak myślałem, że próbuje mnie wkręcić ;] |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |