| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| adas^^ | |
|
| czesc mam problem - mam certyfikat, aplikacja podpisuje plik, natomiast fon mowi ze certyfikat wygsl... prosze o rade, dziekuje |
||
| sadam81 | |
|
| wyrób aktualny certyfikat na cer.opda.cn i programem signsis podpisz, jeśli nie pomoże, złam soft. _________________ |
||
| adas^^ | |
|
| certyfiat z opda z dzisiaj, podpisywalem roznymi - blad ten zam podobno softu nie idzie zlamac... prosze o jakies inne propozycje / rady |
||
| bartek50003 | |
|
| Spróbuj metodą z tąd: http://symbiane.pl/nowa-m...tow-vt17192.htm Jak nie podziała to spróbuj podpisac tymi key i cer co są w paczce tym programem co jest w paczce: download: Pobieranie / Download:
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| adas^^ | |
|
| sprobowalem tego uniwersalnego - nie dziala sprobuje jeszcze tego z linka |
||
| Laki1231 | |
|
| adas^^, może pomyliłeś cyfrę w podawanoiu IMEI? _________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| Raczej nie, bo tak to by pisał, że "błąd certa", a nie że "wygasł". _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ej nie czepiaj się mnie i grzeczniej bo to drugi taki post. Nie off-tpo'uj tylko napisz swoją propozycję i po kłopocie. Sprawdź czy masz dobrą datę w telefonie. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| adas^^ | |
|
| wiec tak napisze jeszcze raz cert wyrobiony w opda dzisiaj - podpisałem 2 programami sisa i pisze ze certyfikat wygasł - "certyfikate expired" date mam oki - "aktualna", probowalem rowniez cofnac o rok - wtedy certyfikat nie ma waznosci czy cos takiego probowalem certyfikatu tego uniwersalenego - to samo czyli pisze ze wygasl symbiana w vivazie czytalem ze nie idzie zlamac - jedynie przez certyfikat podpisywac imei nie pomylilem - sprawdzalem 4 razy przed i po wyrobieniuwyrabiam jeszcze 1 certyfikat podany z linku bartek50003 wiec napisze jutro czy dziala dzieki za zainteresowalnie |
||
| sadam81 | |
|
| Podaj mi twój IMEI na pw. Spróbuje ja coś wykombinować. Zastrzegam, że nie wykorzystam tego nr IMEI do zablokowania telefonu. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| adas^^ | |
|
| wyrobilem nowy - na tej stronie podanej w linku, pobralem cale archiwum - o dziwo certyfikat i key nazywaly sie inaczej niz na opda - pewnie tak musi byc? podpisuje i dalej certyfikat wygasl... moze ktos mi napisze co robie zle uzywajac singsis wybieram cer, key aplikacje i robi ze blad pozniej zmieniam kod na 1234 - pisze ze ok, wrzucam na fona i certyfikat wygasl... sadam81 - nie wiem czy to cos pomoze bo uzylem tych 2 metod wyrabiania certyfikatu moze po prostu ja cos robie zle? |
||
| Meler | |
|
| Spróbuj podpisać na telefonie używając programu FreeSigner. jeśli nadal będzie błąd przestawiaj datę do tyłu co około miesiąc i poszukaj daty na którym on działa Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
certyfikat może być jeszcze nie ważny/certyfikat wygasł!Gra/ żadna data nie działa! ;/ |
Pytania i Problemy z telefonami | HolyGoalie | |
[Vivaz/Vivaz Pro] Dane z dysku Z: |
Szukam | xdomino996 | |
[SE Vivaz PRO] Błąd w Multimediach |
Pytania i Problemy z telefonami | Patkaaaxd | |
[Vivaz Pro] Przeglądanie zdjęć w folderach |
Pytania i Problemy z telefonami | machonis | |
Vivaz pro czy HTC Desire z |
Porównania, opinie i wybór telefonów | kongo1990 | |
[Vivaz PRO] Wgrywanie zmodyfikowanego softu |
Pytania i Problemy z telefonami | kubaaaxd | |
[Vivaz Pro] Strasznie powolne dzialanie multimediow |