| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| czekolada | |
|
| Witam. Dlaczego jak chcę zrobić zdjęcie pojawia się komunikat, że pamięć jest pełna i proponuje mi w tym celu zamknięcie innych aplikacji? |
||
| xJAmaTOx | |
|
| chyba chodzi o Pamięć RAM..zawsze tak masz? _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| czekolada | |
|
| chyba chodzi o SPB bo mam go włączone cały czas i Maze Lock. Ogólnie długo już fotek nie robiłem i dopiero dziś mnie to zaskoczyło. Idzie coś z tym zrobić przy czym nie wyłączać tych aplikacji? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Niestety nie, masz mało ramu wolnego musisz to aplikacje zamknąć. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, nie wierze ze SPB i maze lock tyle ramu zabieraja ze az kamera sie nie wlacza.. Musi byc cos wiecej wlaczone.. wylacz tylko maze lock na poczatek.na samym SPB powinno smigac,jak nie... znaczy ze cos jeszcze dziala w tle _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Harmattan | |
|
| A może chodzi tylko o pamięć tel ? Taki komunikat wtedy też wyskakuje xD Masz zapis na karcie pamięci ? :D Co to?? Tecza?? // Undisputed_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| czekolada | |
|
| No mam na kartę pamięci. Jak wykasowałem sms - y to mogłem fotki zrobić. Na telefonie mam 32 mb wolnego, a na karcie 2 gb. _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| No to chyba wszystko już jasne? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Bo chodziło o brak pamięci doi zapisu fot;/ zmien sobie ustawienia tak aby na karcie zpisywało _________________ |
||
| czekolada | |
|
| Mam tak ustawione już wcześniej. edit: zrobiłem przed chwilą kilkanaście fotek i jest wszystko ok. Czy te sms y mają co9ś z tym wspólnego. Bo po ich usunięciu wróciło wszystko do normy. Było ich tam ok 70. Wiem , że to mało, ale .. EDIT to s zwykle smsy _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jakby było naprawdę dużo to tak, chyba że to były mms albo miałeś jakieś pliki bluetoothem odebrane _________________ |
||
| Harmattan | |
|
| Zmień sobie pamięć zapisywania wiadomości, bo można to zrobić. Wiadomości > ustawienia i tam poszukaj opcji _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wyłączenie lampy błyskowej przy robieniu zdjęć..Nokia 5800 |
Pytania i Problemy z telefonami | Brydol | |
nokia 5800XM V 20.0.012 problem komunikat PAMIĘĆ SIM PEŁNA |
Pytania i Problemy z telefonami | jajko85 | |
[Se Vivaz] Jak zwiększyć pamięć telefonu? |