Temat Zamknięty przez: Laki1231
Autor Wiadomość
lager25 [vivaz] Ściągane pliki zapisują się nie w odpowiednim miejsc Napisany: 30 Cze 2011 10:59 [vivaz] Ściągane pliki zapisują się nie w odpowiednim miejsc   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam. Mam problem z masowa pamięcią telefonu. Jak np ściągnę przez telefon jakąś grę lub aplikację bądź zrobię zdjęcie, wtedy zabiera mi pamięć z telefonu a wszystko zapisuje na karcie. Mało tego ostatnio usunąłem parę zdjęć z karty pamięci też zabrało mi pamięć z telefonu.
Może ktoś wie o co chodzi? (SE Vivaz)

[ Komentarz dodany przez: Laki1231: 30 Cze 2011 11:04 ]
Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. //Laki1231
Harmattan [vivaz] Ściągane pliki zapisują się nie w odpowiednim miejsc Napisany: 30 Cze 2011 12:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Spróbuj wgrać na nowo softa i zobacz, czy problem będzie występował nadal. Ja tak mam z aplikacjami, jak się instaluje na karcie to i tak są pliki wymagające miejsca na C. Jeszcze ewentualnie hardreset fona.

lager25 [vivaz] Ściągane pliki zapisują się nie w odpowiednim miejsc Napisany: 30 Cze 2011 12:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Robiłem już to ale nic z tego. Dzisiaj np zdjęcia usunąłem z karty pamięci i mi pamięć z telefonu zjadło. Miazga jakaś.
Harmattan [vivaz] Ściągane pliki zapisują się nie w odpowiednim miejsc Napisany: 30 Cze 2011 12:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
No to dziwne. Mi tylko gdy instaluje aplikacje zjada pamięć telefonu, podczas robienia zdjęć nie. Raz pamiętam, że wyłączyłem telefon na noc a na drugi dzień rano zwolniło mi się 3 MB pamięci telefonu, tak samo z siebie. Dziwne to było, no ale cóż.. Nie wiem jak mogę Ci bardziej pomóc. kod emotikony: :ehh:

lager25 [vivaz] Ściągane pliki zapisują się nie w odpowiednim miejsc Napisany: 30 Cze 2011 01:03   Postaw piwo autorowi tego posta

Narazie odinstalowałem aplikację i troche pamięci wróciło. Tylko nie ogarniam co z tymi zdjęciami. Zrobiłem 4mata zobaczymy czy nadal bedzie fiksował z tymi zdjęciami ;]
Casaya [vivaz] Ściągane pliki zapisują się nie w odpowiednim miejsc Napisany: 30 Cze 2011 02:01   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
lager25, przejzyj ustawienia czy nie masz domyślnej ścieżki zapisu ustawionej na pamięć telefonu i pamięć masową.i poprostu jedną odznacz.masz tak np przy wyborze zapisu nowego kontakt.
*pamięć telefonu
*pamięć masową

Baton [vivaz] Ściągane pliki zapisują się nie w odpowiednim miejsc Napisany: 30 Cze 2011 03:02   Postaw piwo autorowi tego posta

a czym ściągasz aplikacje itd. może to wina tego programu??

lager25 [vivaz] Ściągane pliki zapisują się nie w odpowiednim miejsc Napisany: 30 Cze 2011 03:03   Postaw piwo autorowi tego posta

Zrobiłem formata, mega porządek na karcie pamięci i jest git. Dzieki za pomoc ;]

[ Komentarz dodany przez: Laki1231: 30 Cze 2011 04:32 ]
Zamykam// Laki1231