| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| lager25 | |
|
| Witam. Mam problem z masowa pamięcią telefonu. Jak np ściągnę przez telefon jakąś grę lub aplikację bądź zrobię zdjęcie, wtedy zabiera mi pamięć z telefonu a wszystko zapisuje na karcie. Mało tego ostatnio usunąłem parę zdjęć z karty pamięci też zabrało mi pamięć z telefonu. Może ktoś wie o co chodzi? (SE Vivaz) [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 30 Cze 2011 11:04 ] Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. //Laki1231 |
||
| Harmattan | |
|
| Spróbuj wgrać na nowo softa i zobacz, czy problem będzie występował nadal. Ja tak mam z aplikacjami, jak się instaluje na karcie to i tak są pliki wymagające miejsca na C. Jeszcze ewentualnie hardreset fona. _________________ |
||
| lager25 | |
|
| Robiłem już to ale nic z tego. Dzisiaj np zdjęcia usunąłem z karty pamięci i mi pamięć z telefonu zjadło. Miazga jakaś. | ||
| Harmattan | |
|
No to dziwne. Mi tylko gdy instaluje aplikacje zjada pamięć telefonu, podczas robienia zdjęć nie. Raz pamiętam, że wyłączyłem telefon na noc a na drugi dzień rano zwolniło mi się 3 MB pamięci telefonu, tak samo z siebie. Dziwne to było, no ale cóż.. Nie wiem jak mogę Ci bardziej pomóc. _________________ |
||
| lager25 | |
|
| Narazie odinstalowałem aplikację i troche pamięci wróciło. Tylko nie ogarniam co z tymi zdjęciami. Zrobiłem 4mata zobaczymy czy nadal bedzie fiksował z tymi zdjęciami ;] | ||
| Casaya | |
|
| lager25, przejzyj ustawienia czy nie masz domyślnej ścieżki zapisu ustawionej na pamięć telefonu i pamięć masową.i poprostu jedną odznacz.masz tak np przy wyborze zapisu nowego kontakt. *pamięć telefonu *pamięć masową _________________ |
||
| Baton | |
|
| a czym ściągasz aplikacje itd. może to wina tego programu?? _________________ |
||
| lager25 | |
|
| Zrobiłem formata, mega porządek na karcie pamięci i jest git. Dzieki za pomoc ;] [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 30 Cze 2011 04:32 ] Zamykam// Laki1231 |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[Ovi Store] Gdzie zapisują się pobrane pliki? |
Pytania i Problemy z telefonami | Koli96 | |
[C5-03] Gdzie zapisują się filmy z karty pamięci? |
Pytania i Problemy z telefonami | tokrzys14 | |
[N500] Niektóre gry nie odpalają się (nic się nie dzieje) |
Pytania i Problemy z telefonami | Qabrix | |