Autor Wiadomość
wowek [Vivaz] Telefon nie ładuje w samochodzie. Napisany: 12 Lis 2011 06:29 [Vivaz] Telefon nie ładuje w samochodzie.   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam.
Mam taki problem, że telefon nie ładuje mi się w samochodzie. A ładowarka jest żadnej konkretnej firmy. W czym może tkwić problem?

Nazwa tematu poprawiona wed³ug punktu 1.1 regulaminu tego działu. // radziubaker
Casaya [Vivaz] Telefon nie ładuje w samochodzie. Napisany: 12 Lis 2011 06:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
ladowarka zepsuta.
bo rozumiem ze na normalnej dziala ok?

wowek [Vivaz] Telefon nie ładuje w samochodzie. Napisany: 12 Lis 2011 06:48   Postaw piwo autorowi tego posta
no ale ładowarka chyba jest dobra. Dioda na niej świeci. A nie trzeba coś na telefonie ustawić??

Byłem przed chwilą w samochodzie i przez kabelek do komputera podłączyłem telefon do takiego rozdzielacza i jest tak, że ładuje się na wyłączonym telefonie, a na włączonym już nie

Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstêpie czasu. Posty sklejone. // radziubaker
Grzenio [Vivaz] Telefon nie ładuje w samochodzie. Napisany: 12 Lis 2011 08:35   Postaw piwo autorowi tego posta

W tej ładowarce co masz Diodę LED, że się świeci oznacza to iż ma napięcie z zapalniczki samochodowej nie oznacza tego, że jakiekolwiek napięcie wychodzi na kablu, który podłączasz do telefonu, co z USB nie wiem niech inni się wypowiedzą.

wowek [Vivaz] Telefon nie ładuje w samochodzie. Napisany: 12 Lis 2011 09:23   Postaw piwo autorowi tego posta
No ale wyskakuje na telefonie te rzeczy typu pamięć masowa itp.
Grzenio [Vivaz] Telefon nie ładuje w samochodzie. Napisany: 12 Lis 2011 09:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Po podłączeniu USB, wyskakują ci te opcje?

Casaya [Vivaz] Telefon nie ładuje w samochodzie. Napisany: 12 Lis 2011 09:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Grzenio, jakie usb?
ta ma byc polaczenie jako ladowarka bo ladowarka nie ma sterownikow by widziec ja jako pamiec masowa

wowek [Vivaz] Telefon nie ładuje w samochodzie. Napisany: 12 Lis 2011 09:43   Postaw piwo autorowi tego posta
Tak wyskakuje jak przez usb włączam. Bo bezpośrednio przez tą ładowarkę samochodową nic nie wyskakuje kod emotikony: :(
Casaya [Vivaz] Telefon nie ładuje w samochodzie. Napisany: 12 Lis 2011 09:51   Postaw piwo autorowi tego posta

wowek, jakims sposobem widzi jako pamiec masowa czy jak?
ale laduje?

Grzenio [Vivaz] Telefon nie ładuje w samochodzie. Napisany: 12 Lis 2011 10:01   Postaw piwo autorowi tego posta

A w USB w PC ci w ogóle ładuje? Jeśli wyskakują ci w samochodzie te opcje daj anuluj i powinno ładować.

wowek [Vivaz] Telefon nie ładuje w samochodzie. Napisany: 12 Lis 2011 10:32   Postaw piwo autorowi tego posta
Dobra jutro czy tam kiedyś jak trochę rozładuję telefon to spróbuje z tym anuluj i dam wam znać czy działa.
Laki1231 [Vivaz] Telefon nie ładuje w samochodzie. Napisany: 13 Lis 2011 09:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Jakby to była sama ładowarka a nie ze stykami USB to by takie rzeczy nie wyskakiwały kup oryginalną od SE nie podróbę.