| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| wowek | |
|
| Witam. Mam taki problem, że telefon nie ładuje mi się w samochodzie. A ładowarka jest żadnej konkretnej firmy. W czym może tkwić problem? Nazwa tematu poprawiona wed³ug punktu 1.1 regulaminu tego działu. // radziubaker |
||
| Casaya | |
|
| ladowarka zepsuta. bo rozumiem ze na normalnej dziala ok? _________________ |
||
| wowek | |
|
| no ale ładowarka chyba jest dobra. Dioda na niej świeci. A nie trzeba coś na telefonie ustawić?? Byłem przed chwilą w samochodzie i przez kabelek do komputera podłączyłem telefon do takiego rozdzielacza i jest tak, że ładuje się na wyłączonym telefonie, a na włączonym już nie Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstêpie czasu. Posty sklejone. // radziubaker |
||
| Grzenio | |
|
| W tej ładowarce co masz Diodę LED, że się świeci oznacza to iż ma napięcie z zapalniczki samochodowej nie oznacza tego, że jakiekolwiek napięcie wychodzi na kablu, który podłączasz do telefonu, co z USB nie wiem niech inni się wypowiedzą. _________________ |
||
| wowek | |
|
| No ale wyskakuje na telefonie te rzeczy typu pamięć masowa itp. | ||
| Grzenio | |
|
| Po podłączeniu USB, wyskakują ci te opcje? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Grzenio, jakie usb? ta ma byc polaczenie jako ladowarka bo ladowarka nie ma sterownikow by widziec ja jako pamiec masowa _________________ |
||
| wowek | |
|
Tak wyskakuje jak przez usb włączam. Bo bezpośrednio przez tą ładowarkę samochodową nic nie wyskakuje |
||
| Casaya | |
|
| wowek, jakims sposobem widzi jako pamiec masowa czy jak? ale laduje? _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| A w USB w PC ci w ogóle ładuje? Jeśli wyskakują ci w samochodzie te opcje daj anuluj i powinno ładować. _________________ |
||
| wowek | |
|
| Dobra jutro czy tam kiedyś jak trochę rozładuję telefon to spróbuje z tym anuluj i dam wam znać czy działa. | ||
| Laki1231 | |
|
| Jakby to była sama ładowarka a nie ze stykami USB to by takie rzeczy nie wyskakiwały kup oryginalną od SE nie podróbę. _________________ |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[N96] Nokia nie chce sie włączyć i nie ładuje bateri. |
Pytania i Problemy z telefonami | Pietras | |
[E51] Nie ładuje się i nie włącza |
Pytania i Problemy z telefonami | Lunatyk | |
[N97 mini] Nie odpala i nie ładuje. |
Pytania i Problemy z telefonami | e-lux | |
[E72] Po zmianie motywu telefon ładuje i tak domyślny |
Pytania i Problemy z telefonami | krzypal | |
[N95] Nie ładuje |