| Temat Zamknięty przez: chucky |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| MrDv0rak | |
|
| Witam, właśnie jestem posiadaczem SE Vivaz Ui5 od 5h. Chciałem sobie pograć w NFS Shift (Ściągnąłem z tego forum). I jak jest "przygotowanie do instalacji" pisze po 5min "certyfikat error(czy jakoś tak)". Co muszę zrobić, aby zagrać sobie w tą grę? Nie rozumiem w ogóle o co chodzi z tymi certyfikatami itd. Chciałbym abyście mi wytłumaczyli jak małemu dziecko o co w tym chodzi( I jak zrobić ten certyfikat i zagrać w NFS) + jak będziecie chcieli jakieś dane ode mnie telefonu to bardzo dokładnie mi powiedzcie gdzie to znajdę. [ Komentarz dodany przez: chucky: 12 Lis 2011 04:54 ] Nazwa tematu została poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu - chucky |
||
| chucky | |
|
| http://symbiane.pl/nowa-n...nem-vt27868.htm _________________ |
||
| MrDv0rak | |
|
Opis:
Z tym mam problem bo jak uruchomiłem rom patcher, i akceptowałem ten patch to gdzie są te wszystkie foldery ? |
||
| Casaya | |
|
| MrDv0rak, musisz miec ROOMPATCHER+ sprawdz w aplikacjach _________________ |
||
| MrDv0rak | |
|
| radziubaker No mam ten RooMpatcher+ i co dalej? bo ja nie rozumiem z tym patchinstallerem o co chodzi i jak to załadować. | ||
| Laki1231 | |
|
| Klikasz na installserve w aplikacji roompatcher i open4all tak aby zapaliło się na zielono. _________________ |
||
| MrDv0rak | |
|
| Dobra, klikłem na to i co dalej?? MAm je na zielono, ale nic sie nie dzieje ;/. | ||
| Casaya | |
|
| wlaczone swieca sie na niebiesko. jak beda włączone to instalujesz niepodpisane aplikacje. _________________ |
||
| chucky | |
|
| radziubaker, włączone mają zielony znaczek a dodane do autostartu mają niebieski kolor _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Opis:
Jak świeci na zielono instalujesz grę to wszystko. _________________ |
||
| MrDv0rak | |
|
Ok działa. Do zamknięcia . DZIĘKI STARY!!! Normalnie SHIFT rewelacja!!! To samo inne gierki właśnie będe ściągał następne tylko mało tych w HD coś ;/ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Komunikaty podczas instalacji programów i sposoby postępowań |
Pozostałe | Jack | |
Instrukcja instalacji programu JAF na Windows 7 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |