Temat Zamknięty przez: chucky
Autor Wiadomość
MrDv0rak [Vivaz Ui5] Błąd certyfikatu podczas instalacji gry. Napisany: 12 Lis 2011 04:36 [Vivaz Ui5] Błąd certyfikatu podczas instalacji gry.   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam, właśnie jestem posiadaczem SE Vivaz Ui5 od 5h. Chciałem sobie pograć w NFS Shift (Ściągnąłem z tego forum). I jak jest "przygotowanie do instalacji" pisze po 5min "certyfikat error(czy jakoś tak)". Co muszę zrobić, aby zagrać sobie w tą grę? Nie rozumiem w ogóle o co chodzi z tymi certyfikatami itd. Chciałbym abyście mi wytłumaczyli jak małemu dziecko o co w tym chodzi( I jak zrobić ten certyfikat i zagrać w NFS) + jak będziecie chcieli jakieś dane ode mnie telefonu to bardzo dokładnie mi powiedzcie gdzie to znajdę.

[ Komentarz dodany przez: chucky: 12 Lis 2011 04:54 ]
Nazwa tematu została poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu - chucky
chucky [Vivaz Ui5] Błąd certyfikatu podczas instalacji gry. Napisany: 12 Lis 2011 04:42   Postaw piwo autorowi tego posta

http://symbiane.pl/nowa-n...nem-vt27868.htm

MrDv0rak [Vivaz Ui5] Błąd certyfikatu podczas instalacji gry. Napisany: 12 Lis 2011 09:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Opis:
  • 13. Instalujemy RomPatcher 3.1+, uruchamiamy go, akceptujemy patch Oper4all i mamy dostęp do wszystkich folderow.
    14. Akceptujemy patch installserver i możemy się cieszyć złamanym systemem, nie trzeba już podpisywać aplikacji.

Z tym mam problem bo jak uruchomiłem rom patcher, i akceptowałem ten patch to gdzie są te wszystkie foldery kod emotikony: :( ?
Casaya [Vivaz Ui5] Błąd certyfikatu podczas instalacji gry. Napisany: 12 Lis 2011 09:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
MrDv0rak, musisz miec ROOMPATCHER+
sprawdz w aplikacjach

MrDv0rak [Vivaz Ui5] Błąd certyfikatu podczas instalacji gry. Napisany: 13 Lis 2011 03:39   Postaw piwo autorowi tego posta

radziubaker No mam ten RooMpatcher+ i co dalej? bo ja nie rozumiem z tym patchinstallerem o co chodzi i jak to załadować.
Laki1231 [Vivaz Ui5] Błąd certyfikatu podczas instalacji gry. Napisany: 13 Lis 2011 03:41   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Klikasz na installserve w aplikacji roompatcher i open4all tak aby zapaliło się na zielono.

MrDv0rak [Vivaz Ui5] Błąd certyfikatu podczas instalacji gry. Napisany: 14 Lis 2011 12:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Dobra, klikłem na to i co dalej?? MAm je na zielono, ale nic sie nie dzieje ;/.
Casaya [Vivaz Ui5] Błąd certyfikatu podczas instalacji gry. Napisany: 14 Lis 2011 01:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
wlaczone swieca sie na niebiesko.
jak beda włączone to instalujesz niepodpisane aplikacje.

chucky [Vivaz Ui5] Błąd certyfikatu podczas instalacji gry. Napisany: 14 Lis 2011 01:20   Postaw piwo autorowi tego posta

radziubaker, włączone mają zielony znaczek a dodane do autostartu mają niebieski kolor

Laki1231 [Vivaz Ui5] Błąd certyfikatu podczas instalacji gry. Napisany: 14 Lis 2011 03:31   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Opis:
  • Dobra, klikłem na to i co dalej?? MAm je na zielono, ale nic sie nie dzieje ;/.

Jak świeci na zielono instalujesz grę to wszystko.

MrDv0rak [Vivaz Ui5] Błąd certyfikatu podczas instalacji gry. Napisany: 14 Lis 2011 05:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Ok działa. Do zamknięcia kod emotikony: :) . DZIĘKI STARY!!! Normalnie SHIFT rewelacja!!! To samo inne gierki właśnie będe ściągał następne tylko mało tych w HD coś ;/