| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Szymuś | |
|
| Warcraft 2 to dziś klasyka. Jeden z pierwszych RTS-ów, wypełniony po brzegi znakomitą grafiką, świetną oprawą dźwiękową, wreszcie oparty na dobrym pomyśle. Ukazał się na początku 1996 roku dzięki firmie Blizzard, w okresie trudnym, gdyż wtedy właśnie na szerokie wody wypłynął sławetny Command & Conquer. I tak jak dzisiaj walczą miłośnicy Quake 2 i Unreal czy też sympatycy Baldur's Gate i Fallouta 2, tak i wtedy doszło do gwałtownych starć między zakochanymi w orkach Warcraftowcami i kochającymi zniszczenie Commanderami. Aby skorzystac z joysticka nalezy wcisnac ZIELONA sluchawke, 0 i ponownie sluchawke. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| grex | |
|
| Nikt tego nie sciagał? Jakie jest hasło do pliku? |
||
| longeret | |
|
Również prosiłbym o kod dostępu do pliku _________________ |
||
| Szymuś | |
|
Kurde, sorry panowie, ale na stronce z której brałem link nie ma żadnego hasła _________________ |
||
| mafia | |
|
| to co nie ściągać lepiej ??? | ||
| Szymuś | |
|
Nowy link w pierwszym poście, problem rozwiązany _________________ |
||
| Alien7 | |
|
A jak sie wyłącza dźwięk ? Bez usuwania go EDIT: Problem rozwiązany, w X-Plore zmieniłem nazwy folderów od dźwięku w tej grze i nie dość szybciej sie wczytuje to mogę grać bez dźwięku |
||
| PavloSSJ | |
|
| Mój up: Jest to kolejny z pojawiających się ostatnio dosyć często portów znanych gier. Jest to gra RTS o innej nazwie Warcraft II. Opis instalacji: 1.Zainstaluj stratagus_S60v3.sisx 2. Skopiuj folder data do !/data/stratagus 3. Zrestartuj telefon Poszczególne tryby przełącza się wciskając zielona słuchawka + 0 lub 1. Aby móc grać musimy przełączyć na "M". Pobieranie / Download:
|
||
| download_69 | |
|
kurcze.. można by było wymyśleć jakieś przełaczniki akcji jak np. lewy przycisk myszy i prawy.. chodzi mi o to aby np za pomoca regulacji głośnosci zmienic sobie + lewy przycisk myszy - prawy przycisk myszy a tak klawiaturke ekranowa wylaczyc mowie tu o noki 5530 |
||
| Jack | |
|
| można to zmienić za pomocą programów magic key czy virtual key _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Warcraft 2Gra strategiczna |
Gry | BoRoS | |
Stratagus - Warcraft IIStrategia |
Gry | Szymuś | |
World of Warcraft |
176x220 | Szymuś | |
Kings of Warcraft |
240x320 | Szymuś | |