| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| tranpl | |
|
| Wersja: v0.5.4 Screen shooty: Gra mmorpg na telefon Download: Pobieranie / Download:
|
||
| bun93 | |
|
| gra nawet fajna, na c6 dzialala by lepiej gdyby obslugiwala klawisze funkcji (fn). Ale mam pytanie: na stronie glownej tej gry jest dzial subscryption i cos na temat ze jak subskrypcja minie trzeba dodac nastepna bo dostep do konta bedzie zablokowany. Czy zatem gra jest platna? Ile by to wynioslo i co jaki czas trzeba dokupic? Edit//przeczytalem licencje i pisze tam ze gra kosztuje 3 dolary na miesiac. Moge sie jeszcze mylic |
||
| tranpl | |
|
Tak, masz rację, gra kosztuje niecałe 8zł miesięcznie. Moim zdaniem to nie zbyt wiele za taka gre mamy niezły team u górali w tejże grze, także zapraszam serdecznie ;] u elfów gra bodajże nieco więcej osób, ale gra w drugiej frakcji jest większym wyzwaniem. A propo tego, że sa problemy na telefonach z dotykiem. To się zmieni po aktualizacji, która będzie jakoś za miesiąc i prawdopodobnie wniesie do gry kilka rewolucyjnych zmian. Także zapraszam serdecznie wszystkich, którym znudziła się tibiame lub poszukujących dobrych gier mmo na telefony komórkowe. w razie czego na serwerze angielskim możecie napisać prywatną wiadomość do tranpl- to moja postać w grze. Jestem dostępny od godziny 10 codziennie za wyjątkiem poniedziałków, wtorkow i czwartkow studia ;] |
||
| pawel55080 | |
|
| CZy trzeba tą gre podpisywac własnym certyfikatem? [ Komentarz dodany przez: Jackson: 28 Sty 2011 07:11 ] Kolejny tego typu post będzie usuwany |
||
| tranpl | |
|
Gra nie wymaga podpisania własnym certyfikatem ;] powinna się zainstalować na telefonie bez problemu. a propo subskrypcji, to prawdopodobnie zostanie ona zawieszona na okres jednego miesiąca^^ |
||
| Kajluk | |
|
| jest mozliwosc wyboru polaczenia internetowego? Laczy mnie tylko wi-fi a chcialbym przez normalny internet. Jest taka mozliwosc? | ||
| tranpl | |
|
Owszem, jest taka możliwość. Sporo osób nie ma dostępu do sieci bezprzewodowych i dają radę przy wyborze połączenia wybierz to, które chcesz |
||
| maly-7 | |
|
| Gra nawet ok, grałem w sumie niedługo ale jeszcze potestuję... w sumie na stronie mało jest informacji o tej grze... zauważyłem, że normalnie tutaj doświadczenia się nie zdobywa? | ||
| tranpl | |
|
W warspear-online odpowiednikiem lvl jest rank-ranga. Im wyższa ranga, tym nasze skille pasywne są na wyższym poziomie. Gra w dużej części polega na wykonywaniu różnorodnych questow ze znajomymi lub samemu. Tak, grą zajmuje się inna grupa niż prędzej i zmienili stronę główną, co chwila jakieś poprawki, naprawa niedociągnięć, a forum wciąż w budowie...no ale cóż ta wersja gry 17stycznia wystartowała dopiero |
||
| maly-7 | |
|
| OK.a wiadomo, co w przyszlosci programisci chca zmienic? ps. jak uzywa sie mikstury? ps2. na razie mam 30 tych punktow:P |
||
| Kajluk | |
|
tranpl napisał/a:
Ale gdy chce sie zarejestrowac podaje wszystkie dane i gdy probuje mnie polaczyc mam do wyboru tylko wi-fi. Nie moge wybrac innego polaczenia |
||
| maly-7 | |
|
| Moze masz w telefonie ustawiony tylko taki punkt dostepu? ja mam dwa rozne i pyta się mnie, z którego korzystac. | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Warspear ONLINEMMORPG |
Gry | wentyl007 | |
Warspear onlineWarspear Online jest mobilną grą mmorpg dla smartfonów. Wejdź do gry i zanurkuj w wyjątkowym świecie |
Gry | tranpl | |
[1.6+] Warspear OnlineMMORPG |
Gry | patrikos23 | |
Silkroad Onlinezapraszam do gry |
Pogaduszki | Jamakazu | |
Music OnlineSłuchanie muzyki przez internet. |
Aplikacje | DSV | |
Anrufen OnlineGatunek: MMORPG , gra przez internet |
Gry | Szymuś | |
Dream Online |
240x320 | Szymuś | |
spb online gamesgry planszowe przez neta |