Temat Przesunięty przez: Jack
Autor Wiadomość
tranpl Warspear online Napisany: 27 Sty 2011 01:11 Warspear online   Postaw piwo autorowi tego posta
Wersja: v0.5.4

Screen shooty:

Gra mmorpg na telefon

Download:

Pobieranie / Download:
bun93 Warspear online Napisany: 28 Sty 2011 07:32   Postaw piwo autorowi tego posta
gra nawet fajna, na c6 dzialala by lepiej gdyby obslugiwala klawisze funkcji (fn). Ale mam pytanie: na stronie glownej tej gry jest dzial subscryption i cos na temat ze jak subskrypcja minie trzeba dodac nastepna bo dostep do konta bedzie zablokowany. Czy zatem gra jest platna? Ile by to wynioslo i co jaki czas trzeba dokupic?

Edit//przeczytalem licencje i pisze tam ze gra kosztuje 3 dolary na miesiac. Moge sie jeszcze mylic
tranpl Warspear online Napisany: 28 Sty 2011 05:15   Postaw piwo autorowi tego posta
Tak, masz rację, gra kosztuje niecałe 8zł miesięcznie. Moim zdaniem to nie zbyt wiele za taka gre kod emotikony: :) mamy niezły team u górali w tejże grze, także zapraszam serdecznie ;] u elfów gra bodajże nieco więcej osób, ale gra w drugiej frakcji jest większym wyzwaniem. A propo tego, że sa problemy na telefonach z dotykiem. To się zmieni po aktualizacji, która będzie jakoś za miesiąc i prawdopodobnie wniesie do gry kilka rewolucyjnych zmian. Także zapraszam serdecznie wszystkich, którym znudziła się tibiame lub poszukujących dobrych gier mmo na telefony komórkowe. kod emotikony: :) w razie czego na serwerze angielskim możecie napisać prywatną wiadomość do tranpl- to moja postać w grze. Jestem dostępny od godziny 10 codziennie za wyjątkiem poniedziałków, wtorkow i czwartkow kod emotikony: :) studia ;]
pawel55080 Warspear online Napisany: 28 Sty 2011 07:07   Postaw piwo autorowi tego posta
CZy trzeba tą gre podpisywac własnym certyfikatem?

[ Komentarz dodany przez: Jackson: 28 Sty 2011 07:11 ]
Kolejny tego typu post będzie usuwany
tranpl Warspear online Napisany: 28 Sty 2011 09:17   Postaw piwo autorowi tego posta
Gra nie wymaga podpisania własnym certyfikatem ;] powinna się zainstalować na telefonie bez problemu. kod emotikony: :nerd: a propo subskrypcji, to prawdopodobnie zostanie ona zawieszona na okres jednego miesiąca^^
Kajluk Warspear online Napisany: 29 Sty 2011 04:22   Postaw piwo autorowi tego posta
jest mozliwosc wyboru polaczenia internetowego? Laczy mnie tylko wi-fi a chcialbym przez normalny internet. Jest taka mozliwosc?
tranpl Warspear online Napisany: 29 Sty 2011 09:23   Postaw piwo autorowi tego posta
Owszem, jest taka możliwość. Sporo osób nie ma dostępu do sieci bezprzewodowych i dają radę kod emotikony: :sugoi: przy wyborze połączenia wybierz to, które chcesz kod emotikony: :)
maly-7 Warspear online Napisany: 29 Sty 2011 09:54   Postaw piwo autorowi tego posta
Gra nawet ok, grałem w sumie niedługo ale jeszcze potestuję... w sumie na stronie mało jest informacji o tej grze... zauważyłem, że normalnie tutaj doświadczenia się nie zdobywa?
tranpl Warspear online Napisany: 30 Sty 2011 02:11   Postaw piwo autorowi tego posta
W warspear-online odpowiednikiem lvl jest rank-ranga. Im wyższa ranga, tym nasze skille pasywne są na wyższym poziomie. Gra w dużej części polega na wykonywaniu różnorodnych questow ze znajomymi lub samemu. Tak, grą zajmuje się inna grupa niż prędzej i zmienili stronę główną, co chwila jakieś poprawki, naprawa niedociągnięć, a forum wciąż w budowie...no ale cóż ta wersja gry 17stycznia wystartowała dopiero kod emotikony: ;) kod emotikony: :clap:
maly-7 Warspear online Napisany: 30 Sty 2011 01:10   Postaw piwo autorowi tego posta
OK.a wiadomo, co w przyszlosci programisci chca zmienic?

ps. jak uzywa sie mikstury?
ps2. na razie mam 30 tych punktow:P
Kajluk Warspear online Napisany: 31 Sty 2011 03:53   Postaw piwo autorowi tego posta
tranpl napisał/a:
  • Owszem, jest taka możliwość. Sporo osób nie ma dostępu do sieci bezprzewodowych i dają radę kod emotikony: :sugoi: przy wyborze połączenia wybierz to, które chcesz kod emotikony: :)

Ale gdy chce sie zarejestrowac podaje wszystkie dane i gdy probuje mnie polaczyc mam do wyboru tylko wi-fi. Nie moge wybrac innego polaczenia
maly-7 Warspear online Napisany: 01 Lut 2011 02:18   Postaw piwo autorowi tego posta
Moze masz w telefonie ustawiony tylko taki punkt dostepu? ja mam dwa rozne i pyta się mnie, z którego korzystac.
1 2 »