| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | |
|
| Już jutro ma się rozpocząć najważniejsza w corocznym planie fińskiego producenta konferencja o nazwie Nokia World. Tymczasem świat obiegła wiadomość, że kolejny pracownik firmy opuści swoje stanowisko. Anssi Vanjoki powiadomił dzisiaj o swojej rezygnacji ze stanowiska wiceprezesa Nokia Mobile Solutions. Jutrzejsza konferencja może więc być jego ostatnim oficjalnym wystąpieniem. Cytat: Poczułem, że przyszedł czas na szukanie nowych możliwości w życiu. Tymczasem jestem na sto procent gotowy dać z siebie wszystko dla Nokii aż do ostatniego dnia mojej pracy. Jestem również gotowy i czekam na tegoroczną konferencję Nokia World, aby podzielić się nowościami o ekscytujących nowych urządzeniach i rozwiązaniach. Taką wypowiedź Anssi Vanjoki możemy przeczytać w oficjalnej wiadomości prasowej, jaką zamieścił na swojej stronie fiński producent. Wiceprezes Nokia Mobile Solution, działu zajmującego się rozwojem systemów Symbian i MeeGo, a także nowych usług, zgodnie z umową będzie pracował dla Nokii jeszcze sześć kolejnych miesięcy. Vanjoki rozpoczął pracę dla firmy w 1991 roku jako wice prezes ds sprzedaży w dziale Mobile phone. Źródło: www.komorkomania.pl _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Wiceprezes HTC o... wszystkim po trochu |
Newsy | Laki1231 | |
Przyszpieszenie pracy Symbiana... |
Pytania i Problemy z telefonami | Damian87 | |
Jak spać w pracy |
Humor | Gamer | |
Nowe aplikacje Nokii, czyli co ma skusić nas do wyboru NOKII |
Newsy | Laki1231 | |
[N97] Krótki czas pracy baterii |
Pytania i Problemy z telefonami | kamillop16 | |
Androidowy tablet Prestigio dedykowany pracy...... i czytaniu e-booków |