| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
Inny zegar pulpitu systemu Belle Opis:
Instrukcja: Wystarczy zainstalować. A następnie uruchomić ponownie telefon aby zobaczyć zmiany. Widget widoczny jako "Clock, digital": ~12kB Pobieranie / Download:
|
||
| ebufi | |
|
| OK, a jak przywrócić stary zegar, ten niewiele się różni od orginału, tylko nie pisz, że z kopii zapasowej bo tyle wiem. | ||
| Laki1231 | |
|
| No, że z kopii to nie napisze. Ale, że nowy soft tak:) spróbuj usunąć przez menadzer aplikacji _________________ |
||
| bartosz8462 | |
|
| Zegar bardzo ładny, nie ma z nim żadnych problemów. Na mojej Nokii 500 działa bez zarzutu, polecam |
||
| DarkPhoenix | |
|
| A co zrobić jeżeli wyskakuje mi ciągle, że aplikacja jest już zainstalowana? Najlepsze jest to, że nigdy tego nie instalowałem... i nie wiem jak to ugryźć. Mam nokie c7. | ||
| Laki1231 | |
|
| Hm. Może trzeba ręcznie usunać stary pierw. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| jak ma usunac stary jak nie nigdy nie instalowal?? :-D moze kupiles uzywany telefon i ktos przed toba mial ten widget? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Undisputed, normalnie? To jest zamiennik wbudowanego jakbyś nie zauważył. _________________ |
||
| DarkPhoenix | |
|
| Telefon zakupiony był w sklepie. Wiadomo-pudełko zaplombowane oryginalną naklejką nokii itd. Ale nie oto mi już chodzi. Chodzi mi oto, że telefon podczas instalacji wywala komunikat, że zegar jest już w systemie. Sprawdzałem w ustawieniach instalacji, tam na liście zainstalowanych app. czy nie ma jakiegoś clock... czy innego, ale nic takiego nie znalazłem, zero rezultatu. Edit: Macie może pomysł jak usuną ten systemowy zegar ? |
||
| Laki1231 | |
|
| U mnie się wgrało więc nie wiem o o chodzi. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
ZBIÓR GIER HD NA SMARTFONY Z S^3 (ANNA, BELLE) |
Gry | Laki1231 | |
[Widget] Widżet galerii Nokia Belle bez FP1 |
Modyfikacje | Laki1231 | |