Autor Wiadomość
Laki1231 [Widget] Inny zegar pulpitu systemu Belle Napisany: 21 Gru 2011 04:21 [Widget] Inny zegar pulpitu systemu Belle   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Inny zegar pulpitu systemu Belle

Opis:
  • Modyfikacja zmieniająca wygląd cyfrowego zegara w systemie belle widocznego na jednym z ekranów głównych.

Instrukcja:

Wystarczy zainstalować. A następnie uruchomić ponownie telefon aby zobaczyć zmiany. Widget widoczny jako "Clock, digital":

~12kB
Pobieranie / Download:
ebufi [Widget] Inny zegar pulpitu systemu Belle Napisany: 03 Mar 2012 10:41   Postaw piwo autorowi tego posta

OK, a jak przywrócić stary zegar, ten niewiele się różni od orginału, tylko nie pisz, że z kopii zapasowej bo tyle wiem.
Laki1231 [Widget] Inny zegar pulpitu systemu Belle Napisany: 04 Mar 2012 11:21   Postaw piwo autorowi tego posta

No, że z kopii to nie napisze. Ale, że nowy soft tak:) spróbuj usunąć przez menadzer aplikacji

bartosz8462 [Widget] Inny zegar pulpitu systemu Belle Napisany: 12 Mar 2012 08:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Zegar bardzo ładny, nie ma z nim żadnych problemów. Na mojej Nokii 500 działa bez zarzutu, polecam kod emotikony: :thumbup:
DarkPhoenix [Widget] Inny zegar pulpitu systemu Belle Napisany: 11 Kwi 2012 10:44   Postaw piwo autorowi tego posta

A co zrobić jeżeli wyskakuje mi ciągle, że aplikacja jest już zainstalowana? Najlepsze jest to, że nigdy tego nie instalowałem... i nie wiem jak to ugryźć. Mam nokie c7.
Laki1231 [Widget] Inny zegar pulpitu systemu Belle Napisany: 12 Kwi 2012 07:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Hm. Może trzeba ręcznie usunać stary pierw.

Casaya [Widget] Inny zegar pulpitu systemu Belle Napisany: 12 Kwi 2012 12:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
jak ma usunac stary jak nie nigdy nie instalowal?? :-D

moze kupiles uzywany telefon i ktos przed toba mial ten widget?

Laki1231 [Widget] Inny zegar pulpitu systemu Belle Napisany: 12 Kwi 2012 01:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Undisputed, normalnie? To jest zamiennik wbudowanego jakbyś nie zauważył.

DarkPhoenix [Widget] Inny zegar pulpitu systemu Belle Napisany: 12 Kwi 2012 03:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Telefon zakupiony był w sklepie. Wiadomo-pudełko zaplombowane oryginalną naklejką nokii itd. Ale nie oto mi już chodzi. Chodzi mi oto, że telefon podczas instalacji wywala komunikat, że zegar jest już w systemie. Sprawdzałem w ustawieniach instalacji, tam na liście zainstalowanych app. czy nie ma jakiegoś clock... czy innego, ale nic takiego nie znalazłem, zero rezultatu.

Edit: Macie może pomysł jak usuną ten systemowy zegar ? kod emotikony: :D
Laki1231 [Widget] Inny zegar pulpitu systemu Belle Napisany: 12 Kwi 2012 03:22   Postaw piwo autorowi tego posta

U mnie się wgrało więc nie wiem o o chodzi.