Autor Wiadomość
Laki1231 [Widget] Widżety z Nokia N8 Belle 609 dla pozostałych smartf Napisany: 22 Gru 2011 12:38 [Widget] Widżety z Nokia N8 Belle 609 dla pozostałych smartf   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Widżety z Nokia N8 Belle 609 dla pozostałych smartfonów

Opis:
  • Wczoraj pojawiło się najnowsze, nieoficjalne oprogramowanie Symbian Belle 111.030.0609 dla telefonu Nokia N8. W nowym firmware do dyspozycji mamy szereg nowych widżetów, które nie są dostępne na innych telefonach z nieoficjalną wersją Belle. Użytkownicy forum dailymobile.se przygotowali paczkę z widżetami, które są gotowe do zainstalowania na naszych smartfonach.

Widżety mogą wgrać jedynie właściciele smartfonów Nokia ze złamanym systemem Symbian Belle (Nokia Belle). Jeżeli posiadasz nieoficjalną wersję Belle na telefonie Nokia C7, Nokia E6 lub Nokia E7 to możesz zainstalować dodatkowe widżety. Właściciele takich modeli jak Nokia 603, Nokia 700 oraz Nokia 701 z najnowszym oprogramowaniem powinni mieć większość widżetów dostępnych fabrycznie.

Każdy widżet dostępny jest w osobnym pliku sis. Do jego zainstalowania niezbędny jest złamany system - polecam metodę NortonHack. Do dyspozycji mamy aż 20 dodatkowych widżetów:
    Włącznik 2G/3G
    Zegar analogowy
    Duży analogowy zegar
    Włącznik Bluetooth
    Duży kalendarz
    Mały kalendarz
    Włącznik danych pakietowych
    Kontakty
    Zegar cyfrowy
    Mechaniczny zegar
    Licznik danych pakietowych
    Muzyka
    Włącznik trybu offline
    Wiadomości od operatora
    Profile
    RSS
    Skrót
    Włącznik wyciszania
    Wizualne zakładki
    Pogoda (mały i duży widżet)

Instrukcja:

Wystarczy zainstalować wybrany widżet. A następnie uruchomić ponownie telefon aby zobaczyć zmiany.

~3MB
Pobieranie / Download:

Źródło opisu pochodzi z portalu informacyjnego symbianmobile.pl
zone22 [Widget] Widżety z Nokia N8 Belle 609 dla pozostałych smartf Napisany: 22 Gru 2011 05:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Zainstalowałem WeatherWidget.sis. Mimo że plik waży 1 mb, to instalował się z 10 minut... Wyłączyłem i włączyłem telefon po instalacji, ale i tak nie ma na liście nowego widgetu.
chucky [Widget] Widżety z Nokia N8 Belle 609 dla pozostałych smartf Napisany: 22 Gru 2011 06:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Wszystkie widżety muszą być zainstalowane na dysku C.

Autor postu otrzymał pochwałę.
zone22 [Widget] Widżety z Nokia N8 Belle 609 dla pozostałych smartf Napisany: 22 Gru 2011 07:16   Postaw piwo autorowi tego posta

Wielkie dzięki, działa kod emotikony: :clap:
real1234567xxx [Widget] Widżety z Nokia N8 Belle 609 dla pozostałych smartf Napisany: 28 Gru 2011 08:39   Postaw piwo autorowi tego posta
Wyskakuje mi błąd certyfikatu o co chodzi ??
Laki1231 [Widget] Widżety z Nokia N8 Belle 609 dla pozostałych smartf Napisany: 28 Gru 2011 08:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Shakuj telefon.

Gość [Widget] Widżety z Nokia N8 Belle 609 dla pozostałych smartf Napisany: 16 Lut 2012 10:10  
Dzięki. Pobrałem, zainstalowałem i teraz pięknie działa na C siódemce.
belson14 [Widget] Widżety z Nokia N8 Belle 609 dla pozostałych smartf Napisany: 23 Lut 2012 04:38   Postaw piwo autorowi tego posta
Zainstalowałem Widżet na dysku C i nie ma go nigdzie... (Telefon Nokia 500)
Laki1231 [Widget] Widżety z Nokia N8 Belle 609 dla pozostałych smartf Napisany: 23 Lut 2012 04:41   Postaw piwo autorowi tego posta

Trzymasz palec na pulpicie i dodajesz widżet wcześniej restart tel

belson14 [Widget] Widżety z Nokia N8 Belle 609 dla pozostałych smartf Napisany: 23 Lut 2012 04:48   Postaw piwo autorowi tego posta
Ale po zainstalowaniu nawet nie ma go tam na liście zainstalowanych wigetów...
patrikos23 [Widget] Widżety z Nokia N8 Belle 609 dla pozostałych smartf Napisany: 23 Lut 2012 04:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Bo musi być na dysku C. Jak będzie na innym to ich nie będzie widać. I koniecznie restart. Czytaj uważnie poprzednie posty.

belson14 [Widget] Widżety z Nokia N8 Belle 609 dla pozostałych smartf Napisany: 23 Lut 2012 05:09   Postaw piwo autorowi tego posta
Ale chodzi o to że to jest na Dysku C, Instalowane jest na C, Reset telefonu i nic nie ma..
1 2 »