| Temat Przesunięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| 123zbycho | |
|
| w Pamięci telefonu są tylko aplikacje firmowe | ||
| Laki1231 | |
|
| 31 MB - INNE to też się aplikacji tyczy, bo mi po instalacji tu przybywa zawsze;) a instalując w pamięci tel tylko go spowalniasz 123zbycho, jaki to telefon, |
||
| 123zbycho | |
|
| Nokia E52 . Oczywiście wszystko co instaluje to na karcie katalog E - 4GB . W pamięci są aplikacje firmowe których się nie daje usunąć .Razem z największą OVI Map - 6MB zajmują około 8 MB w sumie Nie cytujemy całego poprzedniego posta // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| 123zbycho, wgraj czystego softa JAFEM możesz tel dodatkowo shakowac i po usuwa te dane, i będziesz miał najnowszego dostępnego softa odrazu... _________________ |
||
| 123zbycho | |
|
| To chyba jedyne wyjście mi zostaje . Kilka miesięcy wcześniej gdy zablokowała się całkowicie pamięć , to ją przywróciłem poprzez aktualizacje softa z 031 na 054 i pojawiło się 55 MB wolnego w pamięci , póżniej po personalizacji z powrotem swoich ustawień spadło do 41 MB i tak sobie sukcesywnie topnieje , aż pewnie osiągnie dno. Problem miałem po tym znowu przywrócić kopi zawartości telefonu tylko trzeba było od nowa wciągać swoje zabawki.Mam tel.na gwarancjj także z hakowaniem i czystym softem się jeszcze wstrzymam. Może spróbuje coś z tymi programami do usuwania śmieci. Problem RAM-u tu mam KillMe i czasem zamykam te niepotrzebne procesy ale one samoczynnie się odnawiają i nie wiele to daje , lepszy efekt oczyszczeniaRam-u daje mi wył/ włącz.telefonu Nie cytujemy całego poprzedniego posta // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| 123zbycho, no i co, że gwara nie tracisz jej _________________ |
||
| 123zbycho | |
|
Nie możesz. Masz prawo napisać podwójnego posta po upływie dłuższego przedziału czasu np pół godziny, godzina // Jackson W mim boju o pamięć by nie robić ostaecznego resetu odkryłem poprzez firmowy menadżer aplikacji jakby dwie wersje nawigacji : Ovi Map 3.04 ( instalowana na E) - 8 MB i Nokia Map 3.04 (instalowana na C) - 6 MB. Nie wiem czy dobrze zrobiłem ale usunąłem tą Nokia Map z katalogu C i wygląda ,że Nawigacja działa tak samo poprawnie.Na początku zniknęła w programach ikonka Mapy został tylko sam podpis Mapy i dało się włączyć .Od razu zawołało o aktualizacje . Za pierwszym razem pominąłem aktualizacje i działało . Po drugim włączeniu zaktualizowałem to na C przywrócił się ten Nokia Map , więc z powrotem usunąłem przez menadżer aplikacji. Nie widzę na razie jakiegoś problemu z używaniem nawigacji po tym działaniu. Odinstalowałem też aplikacje email - 3MB - tu mi trochę szkoda bo komfortowo było jak dostałem jakąś wiadomość i telefon zaraz dał info o wiadomości. To pewnie nieco później przywrócę.Wywaliłem także przeglądarkę UCBroswer chociaż była inst. na E. W sumie odzyskałem z 11 MB do 27 MB czyli aż 16 MB. Zyskałem też na RAM-ie około 5 MB |
||
| termi38 | |
|
| 6720c - 976Kb | ||
| Felo | |
|
Na 5800 prawie 5MB wolnego więcej |
||
| dustan | |
|
| Nokia 500. Miałem tam 20M. Tymczasowo przeniosłem na kartę pamięci żeby ewentualnie nie stracić czegoś ważnego dla N500. W każdym razie 20M do przodu? _________________ |
||
| ebufi | |
|
| Zrobiłem tak samo jak dustan ,też N 500, na razie nic się nie dzieje, 20MB więcej wolnego na C. | ||
| « 1 2 3
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[5800] Jak zrobić więcej miejsca na pamięci telefonu? |
Pytania i Problemy z telefonami | kolix | |
[5800] Ubyło miejsca w pamięci telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | DaVi0 | |
[5230] Zwolnienie trochę miejsca w pamięci tel |
Pytania i Problemy z telefonami | Squesha | |
[5230] Malo miejsca na Pamieci telefonuWitam! |
Pytania i Problemy z telefonami | radekzioomek | |
[SE Satio] Zwolnienie pamięci telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | fog | |
[5230] Zwiększenie pamięci telefonu |