Temat Przesunięty przez: patrikos23
Autor Wiadomość
123zbycho Więcej miejsca w pamięci Twojego telefonu Napisany: 29 Gru 2011 07:49   Postaw piwo autorowi tego posta

w Pamięci telefonu są tylko aplikacje firmowe
Laki1231 Więcej miejsca w pamięci Twojego telefonu Napisany: 29 Gru 2011 07:50   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
31 MB - INNE to też się aplikacji tyczy, bo mi po instalacji tu przybywa zawsze;) a instalując w pamięci tel tylko go spowalniasz

123zbycho, jaki to telefon,
123zbycho Więcej miejsca w pamięci Twojego telefonu Napisany: 29 Gru 2011 08:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Nokia E52 . Oczywiście wszystko co instaluje to na karcie katalog E - 4GB . W pamięci są aplikacje firmowe których się nie daje usunąć .Razem z największą OVI Map - 6MB zajmują około 8 MB w sumie

Nie cytujemy całego poprzedniego posta // Jackson
Laki1231 Więcej miejsca w pamięci Twojego telefonu Napisany: 29 Gru 2011 08:19   Postaw piwo autorowi tego posta

123zbycho, wgraj czystego softa JAFEM możesz tel dodatkowo shakowac i po usuwa te dane, i będziesz miał najnowszego dostępnego softa odrazu...

123zbycho Więcej miejsca w pamięci Twojego telefonu Napisany: 29 Gru 2011 09:19   Postaw piwo autorowi tego posta

To chyba jedyne wyjście mi zostaje . Kilka miesięcy wcześniej gdy zablokowała się całkowicie pamięć , to ją przywróciłem poprzez aktualizacje softa z 031 na 054 i pojawiło się 55 MB wolnego w pamięci , póżniej po personalizacji z powrotem swoich ustawień spadło do 41 MB i tak sobie sukcesywnie topnieje , aż pewnie osiągnie dno. Problem miałem po tym znowu przywrócić kopi zawartości telefonu tylko trzeba było od nowa wciągać swoje zabawki.Mam tel.na gwarancjj także z hakowaniem i czystym softem się jeszcze wstrzymam. Może spróbuje coś z tymi programami do usuwania śmieci. Problem RAM-u tu mam KillMe i czasem zamykam te niepotrzebne procesy ale one samoczynnie się odnawiają i nie wiele to daje , lepszy efekt oczyszczeniaRam-u daje mi wył/ włącz.telefonu

Nie cytujemy całego poprzedniego posta // Jackson
Laki1231 Więcej miejsca w pamięci Twojego telefonu Napisany: 29 Gru 2011 09:22   Postaw piwo autorowi tego posta

123zbycho, no i co, że gwara nie tracisz jej

123zbycho Więcej miejsca w pamięci Twojego telefonu Napisany: 30 Gru 2011 07:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie możesz. Masz prawo napisać podwójnego posta po upływie dłuższego przedziału czasu np pół godziny, godzina // Jackson

kod emotikony: :sugoi: kod emotikony: :yes:

W mim boju o pamięć by nie robić ostaecznego resetu odkryłem poprzez firmowy menadżer aplikacji jakby dwie wersje nawigacji : Ovi Map 3.04 ( instalowana na E) - 8 MB i Nokia Map 3.04 (instalowana na C) - 6 MB. Nie wiem czy dobrze zrobiłem ale usunąłem tą Nokia Map z katalogu C i wygląda ,że Nawigacja działa tak samo poprawnie.Na początku zniknęła w programach ikonka Mapy został tylko sam podpis Mapy i dało się włączyć .Od razu zawołało o aktualizacje . Za pierwszym razem pominąłem aktualizacje i działało . Po drugim włączeniu zaktualizowałem to na C przywrócił się ten Nokia Map , więc z powrotem usunąłem przez menadżer aplikacji. Nie widzę na razie jakiegoś problemu z używaniem nawigacji po tym działaniu. Odinstalowałem też aplikacje email - 3MB - tu mi trochę szkoda bo komfortowo było jak dostałem jakąś wiadomość i telefon zaraz dał info o wiadomości. To pewnie nieco później przywrócę.Wywaliłem także przeglądarkę UCBroswer chociaż była inst. na E. W sumie odzyskałem z 11 MB do 27 MB czyli aż 16 MB. Zyskałem też na RAM-ie około 5 MB kod emotikony: :) kod emotikony: :clap:
termi38 Więcej miejsca w pamięci Twojego telefonu Napisany: 19 Sty 2012 09:34   Postaw piwo autorowi tego posta

6720c - 976Kb
Felo Więcej miejsca w pamięci Twojego telefonu Napisany: 01 Mar 2012 11:43   Postaw piwo autorowi tego posta
Na 5800 prawie 5MB wolnego więcej kod emotikony: :letssin:
dustan Więcej miejsca w pamięci Twojego telefonu Napisany: 02 Mar 2012 12:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Nokia 500. Miałem tam 20M. Tymczasowo przeniosłem na kartę pamięci żeby ewentualnie nie stracić czegoś ważnego dla N500.

W każdym razie 20M do przodu?

ebufi Więcej miejsca w pamięci Twojego telefonu Napisany: 04 Mar 2012 06:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Zrobiłem tak samo jak dustan ,też N 500, na razie nic się nie dzieje, 20MB więcej wolnego na C.
« 1 2 3