| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | |
|
| Posiadacze telefonów Nokia N97, M97 Mini, E71 oraz E66 mogą czuć się wyróżnieni. Fiński producent przygotował dla nich kolejną aktualizację oprogramowania. Czego można spodziewać się w aktualizacjach? Telefony E71 oraz E66 zostały zaktualizowane do wersji 500.21.009, a użytkownikom oddano do dyspozycji Mapy Ovi w wersji 3.3 wraz z darmową nawigacją Ovi oraz nową wersję Quick Office’a. Usprawnienia dotyczą także odtwarzacza muzycznego oraz kilku najczęstszych błędów. N97 zaktualizowano do oprogramowania 22.0.110. Poprawiono między innymi wykorzystanie dysku oraz pamięci RAM. Użytkownicy N97 Mini również powinni cieszyć się już nowym, usprawnionym oprogramowaniem. Ź:simblog.pl _________________ |
||
| lasiczka84 | |
|
| hej! a wiadomo coś o aktualizacji do Nokii 5800??? dostałam smsa na mój telefon ze jest juz dostępna ale nie wiem gdzie tego szukać... ostatni raz aktualizowałam telefon jakies 4-5 mies temu tylko powiem szczerze nie pamiętam jaki soft wgrywałam..(jak mogę ewentualnie to sprawdzic??) __________________________ może juz mam wgrany najnowszy soft?? tylko ze smsa dostałam pare dni temu a ja aktualizowalam prawie pol roku temu..nie wiem juz:) prosze o pomoc Nie pisz posta pod postem//Jackson |
||
| lasiczka84 | |
|
Post został ukryty, ponieważ naruszał zasady forum lub zawierał nieaktywne linki |
||
| Jack | |
|
| Najnowszy soft to 50.005 i coś tam jeszcze. Możesz to sprawdzić używając kodu *#0000# _________________ |
||
| lasiczka84 | |
|
| okej juz wiem ze mam v40.0.005. druga sprawa - co myslisz o nowym oprogramowaniu??? troche poczytałam i wielu osobom cos tam nie dziala wiesza sie cos znika itd aktualizowac czy jednak nie( obecnie jestem zadowolona z funkcji )?? | ||
| Jack | |
|
Tu masz zamieszczoną specyfikację http://symbiane.pl/nowy-f...800-vt13748.htm _________________ |
||
| lasiczka84 | |
|
dziękować chyba sobie poradzę |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Wielka aktualizacja dla Nokii N9Nokia N9 wciąż rozwijana! |
Newsy | xJAmaTOx | |
Nokia Plug and Touch : Kinect dla komórek Nokii? |
Newsy | Jack | |
Usługi Nokii dla wszystkich komórek z Windows Phone |
Newsy | Laki1231 | |
Aktualizacja softu z nowych nokii do Satio |
Pytania i Problemy z telefonami | PioreQ | |
Aktualizacja dla Nokii N8, E7, C7 i C6-01 już lada chwila |
Newsy | Laki1231 | |
Aktualizacja PR1.2 dla Nokii N9 wyciekła na zdjęciach |