Autor Wiadomość
Jack Wielka aktualizacja komórek Nokii Napisany: 03 Lip 2010 09:01 Wielka aktualizacja komórek Nokii   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1

Posiadacze telefonów Nokia N97, M97 Mini, E71 oraz E66 mogą czuć się wyróżnieni. Fiński producent przygotował dla nich kolejną aktualizację oprogramowania. Czego można spodziewać się w aktualizacjach?

Telefony E71 oraz E66 zostały zaktualizowane do wersji 500.21.009, a użytkownikom oddano do dyspozycji Mapy Ovi w wersji 3.3 wraz z darmową nawigacją Ovi oraz nową wersję Quick Office’a. Usprawnienia dotyczą także odtwarzacza muzycznego oraz kilku najczęstszych błędów.

N97 zaktualizowano do oprogramowania 22.0.110. Poprawiono między innymi wykorzystanie dysku oraz pamięci RAM. Użytkownicy N97 Mini również powinni cieszyć się już nowym, usprawnionym oprogramowaniem.

Ź:simblog.pl

lasiczka84 Wielka aktualizacja komórek Nokii Napisany: 08 Lip 2010 10:47   Postaw piwo autorowi tego posta
hej! a wiadomo coś o aktualizacji do Nokii 5800??? dostałam smsa na mój telefon ze jest juz dostępna ale nie wiem gdzie tego szukać... ostatni raz aktualizowałam telefon jakies 4-5 mies temu tylko powiem szczerze nie pamiętam jaki soft wgrywałam..(jak mogę ewentualnie to sprawdzic??)

może juz mam wgrany najnowszy soft?? tylko ze smsa dostałam pare dni temu a ja aktualizowalam prawie pol roku temu..nie wiem juz:) prosze o pomoc kod emotikony: ;)

Nie pisz posta pod postem//Jackson
lasiczka84 Wielka aktualizacja komórek Nokii Napisany: 08 Lip 2010 10:49   Postaw piwo autorowi tego posta
Post został ukryty, ponieważ naruszał zasady forum lub zawierał nieaktywne linki
Jack Wielka aktualizacja komórek Nokii Napisany: 08 Lip 2010 11:00   Postaw piwo autorowi tego posta

Najnowszy soft to 50.005 i coś tam jeszcze. Możesz to sprawdzić używając kodu *#0000#

lasiczka84 Wielka aktualizacja komórek Nokii Napisany: 08 Lip 2010 11:06   Postaw piwo autorowi tego posta
okej juz wiem ze mam v40.0.005. druga sprawa - co myslisz o nowym oprogramowaniu??? troche poczytałam i wielu osobom cos tam nie dziala wiesza sie cos znika itd aktualizowac czy jednak nie( obecnie jestem zadowolona z funkcji )??
Jack Wielka aktualizacja komórek Nokii Napisany: 08 Lip 2010 11:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Tu masz zamieszczoną specyfikację kod emotikony: :)
http://symbiane.pl/nowy-f...800-vt13748.htm

lasiczka84 Wielka aktualizacja komórek Nokii Napisany: 08 Lip 2010 04:44   Postaw piwo autorowi tego posta
dziękować chyba sobie poradzę kod emotikony: ;)