| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| michalo_007 | |
|
Najnowsza wersja TUTAJ Wikitude World Browser - Zrób zdjęcie obiektowi dowiedz się wszystko na jego temat. Opis:
FILM prezentujący działanie aplikacji: [youtube]3rORdbhdCKA[/youtube] Jeżeli zawartość nie wyświetla się poprawnie kliknij w link poniżej. Linki do wersji ogólnej na symbiana S60v5 oraz na Omnii HD (i8910) Pobieranie / Download:
|
||
| maly-7 | |
|
| Zainstalowałem wersję 5.00 i nie wiem jak to uruchomić, nie mam tego w żadnych ustawieniach... przynajmniej nie mogę znaleźć | ||
| Jack | |
|
Opis:
Wersja v5.00(1) Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| WIKITUDE World Browser v5.0.2 S60v5/S^3 SymbianOS9.x Podpisana Brak listy zmian. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| niby0030 | |
|
| Nie działa na vivaz... | ||
| patrikos23 | |
|
WIKITUDE World Browser v5.03 S60v5/S^3 SymbianOS9.4 Signed Należy odinstalować poprzednią wersję. Wymagane są biblioteki QT. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| WIKITUDE World Browser v5.04 S60v5 ^3 SymbianOS9.x Signed Brak listy zmian. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
Mobilizy GmbH WikiTuDe World Browser v5.0.4 S60v5/S^3 Podpisana Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Zaber | |
|
pliki usunięte |
||
| Laki1231 | |
|
| Mobilizy GmbH WikiTuDe World Browser v5.0.4 S60v5/S^3 Podpisana Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
WikiTuDe World BrowserProgram opisujący realne miejsca przy pomocy cyfrowej informacji |
Aplikacje | Jack | |
[2.1+] Wikitude World BrowserProgram opisujący realne miejsca przy pomocy cyfrowej informacji |
Aplikacje | patrikos23 | |
World BrowserDaje możliwość przekazywania obrazu do telefonu i nanoszenia na niego informacji |
Aplikacje | Jack | |
UC BrowserPrzeglądarka internetowa |
Aplikacje | Jack | |
Aplikacje | Jack | |
Aplikacje | Jack | |
Aplikacje Java | patrikos23 | |
Aplikacje | patrikos23 | |
[2.1+] UC BrowserPrzeglądarka internetowa |