| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Szymuś | |
|
Windows dla Symiana S60 3rd wydaje się niemożliwe, a jednak jest.Aplikacja ta stworzona jest na wzór Windowsa z PC.Dodajemy ikonki, ale niestety tylko w Starcie. Waga to około 4.05MB po rozpakowaniu niewiele więcej:)Windows na Symbiana S60 3rd.Wszystko co jest potrzebne jest w środku.Instalacja przebiega tak:-Instalujemy Flash Lite 2.1 na swoim fonie(spakowane w paczce) -Dopieramy z pliku tekstowego model i w ten sposób wybieramy nazwę pliku w folderze do zainstalowania -Odpalamy z aplikacji lub folderu na fonie gdzie się zainsatalowało Best Theme.Wł się obrazek animowany Flash Lite, a po chwili nasz Windows.Wszystko powinno działać o tak jak ma obrazkuPobieranie / Download:
/# Dodane - OPIS TEMATU "Wszystkie wersje" KryzeleK |
||
| David123466 | |
|
Dzięki długo tego szukałem działa !!! ^^" ^^" |
||
| marekowsianicki133 | |
|
Kuzynowi wgrałem jak się mały cieszy |
||
| daniel351989 | |
|
| Link nie działa:/ /Nowy link niżej. Na drugi raz pisz na PW lub zgłaszaj post za pomocą / db |
||
| method94man | |
|
| Hmm.. mi coś nie chce działać (na n79) ^^" | ||
| ziomalbart94zabrze | |
|
| Szymuś, mam pytanie jak chcem zainstalować Best Theme to wyświetla mi się ważność certifikatu wygasła co mam zrobic???????/ | ||
| chucky | |
|
| ziomalbart94zabrze, cofnij datę o rok albo 2 lata i zobacz jeżeli będzie wołać że błąd certyfikatu musisz złamać symbiana | ||
| bartek94bartek | |
|
| a wiesz jak złamać symbiana w noki n73 , bo z tą datą to niedziała | ||
| chucky | |
|
| bartek94bartek, Quick Hack Beta złamiesz bez problemu lub Hello Caridge+ X-plore+installserver 9.1 _________________ |
||
| bartek94bartek | |
|
| dzięki udało śię jednak z zmianą daty , działa | ||
| thestunner | |
|
| link nie działa! [ Dodano: 5 Listopad 2009, 17:58 ] Innominate, akutalizuj link |
||
| d00b | |
|
| Dzisiaj o 18 zaktualizuje. @edit Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |