| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| DSV | |
|
Worms HD Oryginalna, wielokrotnie nagradzana strategia turowa. Stań do walki korzystając z klasycznych broni, jak Bomba Bananowa. Walka na wielu poziomach zaawansowania, od łatwego po szalenie zaawansowany. Śmieszne i rewelacyjne dialogi z pewnością sprawią, że nie będziesz mógł się oprzeć tak wybuchowej zabawie! Gra działa na Satio/ Vivaz. Wersja 0.00(19) [Waga: 30,2 MB] Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Harmattan | |
|
Można prosić inny serwer ? Z rapidshare ostatnio w ogóle nie mogę pobierać plików... _________________ |
||
| DSV | |
|
http://symbiane.pl/worms-hd-vt20802.htm tu masz _________________ |
||
| Harmattan | |
|
O dzięki To nie można linków stamtąd skopiować tutaj ? Dodaję, że gra dobrze chodzi na Satio, jednak czasami się przycina, ale tylko na chwile. Dość cięzko steruje się Wormsami, jednak ich komentarze nie odpuszczają, jak zwykle przezabawna gierka - polecam. _________________ |
||
| ForSSayT | |
|
u mnei na satio rowniez smiga, zacina sie na sekunde tylko jak jest zmiana druzyn... podczas gry mi jeszcze nie zacielo |
||
| myac246 | |
|
| Przepraszam czy zna ktoś link z tą gierką ale na X6?? Szkoda że te HD nie śmigają na Nokiach |
||
| speedie06 | |
|
Na satio śmiga tylko przy zmianie drużyny przycina ;] Ale i tak jest świetna ;] Grafika super prawie niczym się nie różni z Worms na PC ;] Szkoda tylko ze nie ma Polskiej wersji . Ale odzywki robaków i tak są świetne Sterowanie trudne ale idzie opanować ;] Godna polecenia gra ;] Naprawdę gorąco polecam |
||
| Harmattan | |
|
myac246, jeśli chcesz wiedzieć to powiem Ci, dlaczego HD nie idą na Nokiach. Z bardzo prostego powodu, nokie nie mają akceleratora grafiki 3D, co jest potrzebne do gier w HD, i jest to funkcja telefonu, czyli nie można sobie tego "zainstalować", jak ktoś kiedyś się już zapytał _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| daanielito | |
|
| Ehhh, a już myślałem że sobie pogram w Wormsy. Wersja JAVA mnie już nudzi : ( _________________ |
||
| lloolleekk89 | |
|
Pobieranie / Download:
Linki kodujemy tagiem Code// stankovi23 |
||
| Lord Ez_pot | |
|
| Genialna gierka, na Omni HD gra się dosłownie [cenzura] Polecam Nie używamy wulgaryzmów, następnym razem WARN.// Laki1231 |
||
| niktor112 | |
|
Satio napisał/a:
Nie zgadzam się. A na przykład nokia x6? Kumpel ma x6 (symbian ^3) i NFS Sh** HD śmiga na całego. |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Worms |
176x220 | Szymuś | |
WormsZręcznościowa |
Gry | BoRoS | |
Worms HDZręcznościowa |