| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| wentyl007 | |
|
| Warmux version 11.01 Brakuje wam Wormsów w wersji Hd i nudzą wam gry java Worms? POLECAM Jest dwuwymiarową grą komputerową wzorowana na popularnej grze Worms. W grze bierze udział od dwóch do czterech graczy, którzy kontrolują swoją drużynę. Jej celem jest zabicie graczy przeciwnika za pomocą przeróżnej broni (wyrzutni rakiet, dynamitu, kija bejsbolowego, miotacza płomieni itp.). http://www.youtube.com/watch?v=gNnZ4KyuoQI Testowałem w nokii 5530 około 15 fps płynnie grywalne Ze względu że nie mam konta premium, o to dwa pliki: Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
|
||
| MrKubcio1 | |
|
| Świetna gra! Na Nokii 5230 tylko czasami zwalnia, np. przy zmianie postaci. Ogólnie gra jest identyczna z oryginałem na PC. | ||
| wentyl007 | |
|
| masz w tej grze benchmark może ci poprawi jakość gry, ustawia ci automatycznie fps itp | ||
| raider3 | |
|
| na mojej c6 nie działa | ||
| Laki1231 | |
|
| raider3, możesz sprecyzować? Bo nie działą to szerokie pojęcie. _________________ |
||
| KoNiG | |
|
| może jakiś krótki instruktaż jak to zainstalować ? _________________ |
||
| raider3 | |
|
| po zainstalowaniu nie mogę jej odpalić | ||
| wentyl007 | |
|
| może masz zapchaną pamięć ramblow użyj w celu zwiększenia pamięci | ||
| Laki1231 | |
|
| Na mojej N8 działa poprawnie. _________________ |
||
| marek513 | |
|
Jak to zainstalować ?? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Pobrać oba archiwa (z obu linków) wypakować z archiwum na komputerze, wypakowany plik wrzucić na telefon i zainstalować. _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| A może nie działa bo jest na S^3 a nie na s60v5! _________________ |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wormsy poszukuje Takiej GRY na nokie 5800 |