| Temat Przesunięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| .Zeus. | |
|
A więc za zgodą szanownego administratora stankovi23. Chciałbym prosić o zrecenzowanie w komentarzach jak i o odwiedzenie mojej strony: www.PolskaSite.pl to najlepszy darmowy Polski warez! Codziennie kilkaset aktywnuch użytkowników, kilkatysiecy odwiedzający w ciągu dnia naszą strone! U nas znajdziesz wszysto: gry, filmy, programy, muzyka a także wiele wiele wiele innch! www.PolskaSite.pl to całkowicie darmowy portal do downloadu! Naprawde warto serdecznie zapraszamy! Czekamy na Ciebie zarejestruj się i sprawdź sam! Zapraszamy i pozdrawiamy: Administracja www.PolskaSite.pl Serdecznie zapraszam na www.PolskaSite.pl _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| .Zeus., no nie szacun zrobił sobie filmik reklamujący;D zrób dla Symbiane taki. _________________ |
||
| .Zeus. | |
|
Jak powiesz mi jakie teksty i wgl to ok pisz na gg w profilu _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Hehe nie wiem wymyśl;D końcówka najlepsza ładnie Ci to wyszło._________________ |
||
| .Zeus. | |
|
Filmiki robie w Sony Vegas Pro 9 czyli profesjonalny program dysponuje dużą ilości materiałów więć tak jak mówie pisz ... pomyślimy _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
.Zeus., rób ja pomysłów nie mam jest nowsza wersja tego programu:) mi brak aż takich umiejętności._________________ |
||
| .Zeus. | |
|
| Ja wiem ale ja sie przyzwyczaiłem do tego jak wiesz program darmowy nie jest _________________ |
||
| Robak1213 | |
|
No no postarałeś się świetny filmik chyba nawet tam konto założę |
||
| .Zeus. | |
|
aa Laki ja nie wiem co zabardzo tam wrzucic do tego filmiku _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
.Zeus., też taką reklamę zrobić;D mniej więcej;D oczywiście jak znajdziesz chwilę _________________ |
||
| .Zeus. | |
|
Laki mądry bo mu sie nie chce _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie bo nie mam takich umiejętności;D a poza tym wiesz program jak masz nielegalny do własnego użytkowania możesz go posiadać pod warunkiem, że go nie rozpowszechniasz za pieniądze:) i nie czerpiesz korzyści majątkowych z jego używania. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|