Temat Przesunięty przez: Laki1231
Autor Wiadomość
.Zeus. www.PolskaSite.pl Napisany: 18 Cze 2011 09:25 www.PolskaSite.pl   Postaw piwo autorowi tego posta

A więc za zgodą szanownego administratora stankovi23. Chciałbym prosić o zrecenzowanie w komentarzach jak i o odwiedzenie mojej strony: www.PolskaSite.pl to najlepszy darmowy Polski warez! Codziennie kilkaset aktywnuch użytkowników, kilkatysiecy odwiedzający w ciągu dnia naszą strone! U nas znajdziesz wszysto: gry, filmy, programy, muzyka a także wiele wiele wiele innch! www.PolskaSite.pl to całkowicie darmowy portal do downloadu! Naprawde warto serdecznie zapraszamy! Czekamy na Ciebie zarejestruj się i sprawdź sam! Zapraszamy i pozdrawiamy: Administracja www.PolskaSite.pl

kod emotikony: :clap: Serdecznie zapraszam na www.PolskaSite.pl kod emotikony: :clap:

Laki1231 www.PolskaSite.pl Napisany: 18 Cze 2011 09:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
.Zeus., no nie szacun zrobił sobie filmik reklamujący;D zrób dla Symbiane taki.

.Zeus. www.PolskaSite.pl Napisany: 18 Cze 2011 09:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Jak powiesz mi jakie teksty i wgl to ok kod emotikony: :D pisz na gg w profilu kod emotikony: ;)

Laki1231 www.PolskaSite.pl Napisany: 18 Cze 2011 09:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Hehe nie wiem wymyśl;D kod emotikony: :) końcówka najlepsza kod emotikony: :) ładnie Ci to wyszło.

.Zeus. www.PolskaSite.pl Napisany: 18 Cze 2011 09:51   Postaw piwo autorowi tego posta

Filmiki robie w Sony Vegas Pro 9 czyli profesjonalny program kod emotikony: :) dysponuje dużą ilości materiałów więć tak jak mówie pisz ... pomyślimy kod emotikony: ;)

Laki1231 www.PolskaSite.pl Napisany: 18 Cze 2011 09:55   Postaw piwo autorowi tego posta

.Zeus., rób kod emotikony: ;D ja pomysłów nie mam jest nowsza wersja tego programu:) mi brak aż takich umiejętności.

.Zeus. www.PolskaSite.pl Napisany: 18 Cze 2011 09:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja wiem ale ja sie przyzwyczaiłem do tego jak wiesz program darmowy nie jest

Robak1213 www.PolskaSite.pl Napisany: 18 Cze 2011 09:56   Postaw piwo autorowi tego posta
No no postarałeś się świetny filmik chyba nawet tam konto założę kod emotikony: ;)
.Zeus. www.PolskaSite.pl Napisany: 18 Cze 2011 09:59   Postaw piwo autorowi tego posta

aa Laki ja nie wiem co zabardzo tam wrzucic do tego filmiku kod emotikony: ;)

Laki1231 www.PolskaSite.pl Napisany: 18 Cze 2011 10:00   Postaw piwo autorowi tego posta

.Zeus., też taką reklamę zrobić;D mniej więcej;D kod emotikony: :) oczywiście jak znajdziesz chwilę kod emotikony: :)

.Zeus. www.PolskaSite.pl Napisany: 18 Cze 2011 10:01   Postaw piwo autorowi tego posta

Laki mądry bo mu sie nie chce kod emotikony: :P

Laki1231 www.PolskaSite.pl Napisany: 18 Cze 2011 10:03   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie bo nie mam takich umiejętności;D a poza tym wiesz program jak masz nielegalny do własnego użytkowania możesz go posiadać pod warunkiem, że go nie rozpowszechniasz za pieniądze:) i nie czerpiesz korzyści majątkowych z jego używania.