| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Casaya | |
|
| Jak zauwazyliscie,nie ma mnie za wiele na forum.. nie uploaduje... Spowodowane jest to tym ze prawdopodobnie spalila sie plyta glowna w laptopie,lub twardy dysk.. dokladnie to czekam na diagnoze pewnego "magika" od laptopow... Na wszelki wypadek rozgladam sie za nowym lapkie..znalazlem dwa.. lepszy i gorszy.ktory polecacie bo sie waham... Acer Aspire5733 15.6" za 379 funtow... 500gb,4gb tam,2.4ghz.. lub Acer 5742 15.6" za 500 funtow... ten drugi napewno lepszy 750gb,6gb ram,2.67ghz .. laptop potrzebny do uzywania neta,sciagania filmow,grania na symulatorach 18 of stell,heavy haullage,john deer simulator,NFS... jak sadzicie?waham sie... _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Oba mają parametry całkiem całkiem, ale w lapku podstawa to karta graficzna. Ja kiedyś na nie spojrzałem i na lapku sobie nie pohulam mimo, że ma parametry jak na tamte czasy super. Więc radziu porównaj karty najpierw. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| elfisher | |
|
| jesli gry nie maja duzych wymagan to chyba nie ma sensu wydawac kasy na cos, z czego korzystac nie bedziesz. ja mam laptopa 3 lata i nigdy mnie nie zawodl (dual 2.4 + 500gb + 4gb ram). co prawda nie gram w gry (jedynie diablo 2) i przegladam tylko internet + sciagam i ogladam filmy, ale i tak dziala jak ta lala. acery z tego co wiem maja dobre chlodzenie (nie to co w hp) to nawet bez podstawki mozesz pracowac. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| wlasnie o karcie graficznej nic nie wiem.nawet nie znam sie ktora lepsza _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, jak masz zamiar grać a zwłaszcza w symulatory weź sobie ten lepszy. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, no spoko.ale powiedz mi cos o karcie graficznej _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, jakbyś dał link do dokładnych modeli byłoby łatwiej. Bo jeden może mieć ten sam numer a giga ramu więcej mniej i inne podzespoły. _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Najlepiej znaleźć specyfikację-jak ja będziesz miał to zapodaj _________________ |
||
| chucky | |
|
| z tego co wyszperałem na necie to obie mają karty zintegrowane Intel HD Graphics _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
A zintegrowane są słabe _________________ |
||
| chucky | |
|
| niekoniecznie, na Intel HD 3000 da się nawet pograć na średnich ustawieniach, ale to też zależy od gry, a do tego te zintegrowane nie są prądo-żerne _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| chucky, zależy o jakich grach mowa taki BF3 Ci nie pociągnie na tym, Nie lepiej kupić np asusa? Z lepszą grafiką i core i5 _________________ |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
Zamień iPada w laptopa |
Newsy | Laki1231 | |
dzwięk z laptopa przez telefon |