| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Harmattan | |
|
No i wiadome, każdy kiedyś musi zmienić telefon. Przyszedł czas i na mnie, bo od listopada mój jakze "wspaniały" operator zachęca mnie do przedłuzenia umowy. Więc mam dylemat, jaki telefon wybrać. Głównie potrzebuje go do gier (najlepiej w hd), siedzenia na necie, gg, skype, no i multimedia oczywiście. Na ten moment zastanawiam się nad Nokią N9 albo N8. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś inne smartfony, z chęcią na nie popatrze. Telefonu z androidem raczej nie chce... Jednak dawajcie propozycje, zawsze zobacze nawet jesli to będzie andek _________________ |
||
| Grzenio | |
|
Ja bym brał N9 1ghz procesor, 1Gb ramu i ten wygląd... _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Samsung sII.SE Arc popatrz takze na ilosc minut,to tez jest wazne ale oczywiscie android.choc ten grzenia telefon tez jest super _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
Altair jak myślisz o N9 to kasę musisz mieć Pomyśl właśnie o Andku a może nadchodzące Xperie Ci pomogą wy wyborze_________________ |
||
| Harmattan | |
|
no wlasnie bral bym n9 ale na nia poki co nie ma gg i jest bardzo malo gier dlatego sie nie moge zdecydowac. nie wiem czy xperie mi pomoga ale sie zobaczy. jeszcze jakies propozycje ? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ja bym nie brał N9 bo ma mało gier jakiś niewypał ten system. N8, SGS2, GALAXY NEXUS, XPERIA ARC S, LG 3D Może LUMIA? |
||
| Harmattan | |
|
| No tylko jeszcze lumi chyba nie ma ^^" Ech pewnie nikt nie wie czy mają wyjśc gry na n9 itd. ? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Lumia 800 jest w sklepach _________________ |
||
| chucky | |
|
| WP7 jeden wielki nie wypał, nie można przesyłać plików przez bluetooth, aplikacje/gry można instalować tylko przez Market Place i w dodatku tylko przez kompa, a żeby wgrać aplikacje/gry pochodzące z innego źródła trzeba łamać system a za to trzeba zapłacić 9 dolarów, brak obsługi pamięci masowej, Microsoft może bez problemu usunąć zdalnie tobie aplikację/grę która nie pochodzi z Market Place i nie została oficjalnie przez ciebie zakupiona, jedyny plus to płynność działania systemu, jeżeli chodzi o Nokię n9 to łatwo się ją modyfikuje, żeby mieć konto roota wystarczy w ustawieniach włączyć tryb deweloper mode i gotowe, jest mało gier/aplikacji ale w kolejnych aktualizacjach ma być możliwość odpalania gier/aplikacji z Androida także o aplikacje się nie musisz martwić, odstraszać może cena ale jak ktoś ma kasę i chce czegoś nowego niż Android czy WP7 to myślę że n9 będzie dobrym wyborem, osobiście mi się podoba ten telefon jakbym miał kasę to pewnie bym go sobie kupił, bo wyróżnia się czymś nowym na tle innych smartfonów tj. intuicyjny interfejs, łatwa modyfikacja systemu, itp. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| elfisher | |
|
| nie napisales ile masz kasy na to. jsli chodzi o gry hd to nie wiem jak chcesz w nie grac na wyswietlaczu 360x640... jesli masz troche kasy na doplate, rozejrzyj sie za iphone 4/4s - do gier nie ma lepszych telefonow i potwierdzi to kazdy, do tego wyswietlacz retina i najwiekszy wybor aplikacji/gier na rynku. jesli chcesz cos tanszego rozejrzyj sie za androidem. sgs2 jest dobrym wyborem. szybki, dobry wyswietlacz, wytrzymaly. xperia neo V zbiera swietne oceny. ten model pewnie dostaniesz bez doplat, a powinien spelnic twoje wymagania. n9 i wp7 nie polecam ze wzgledu na mala ilosc aplikacji i gier. |
||
| Laki1231 | |
|
| elfisher, nie chwal iphona bo andek ma dokładnie te same gry z dokładnie taką samą grafiką... wszystkie nowe wychodzą też na andka. I propnuje SGS2 a nie XPERIE | ||
| Harmattan | |
|
Dużo nadzieji dał mi teraz chucky, który powiedział że N9 z aktualizacjami będzie miała gry i aplikacje . Znowu bardzo przychylam sie do tego telefonu. grzenio jesli chodzi o kase to odkladam sobie juz więc telefon na pewno z wyższej półki. Zresztą w pierwszym poście napisałem że mysle o n9 a ona sporo kosztuje. iphona nie chce. iOS mnie odstrasza lekko mówiąc _________________ |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Wybór telefonu. |
Pogaduszki | KNA | |
Wybór telefonu po przedłużeniu umowy - Once again |
Porównania, opinie i wybór telefonów | dustan | |
Wybór telefonu po przedłużeniu umowy |
Porównania, opinie i wybór telefonów | Byrtek | |
Wybór laptopa |
Pogaduszki | Casaya | |
[5230] Wybór nawigacji. |
Szukam | marek513 | |
Wybór taryfy w Plusie |