| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Ultrasonic | |
|
| Ostatnio zaczal mi sie wlaczac wyswietlacz (telefonu nawet w rece nie mam) i sam wylaczac. Zapala sie (jest zablokowany) i 2-3 sekundach gasnie. O co chodzi? Nic sie w sumie nie dzieje, ale pewnie troche baterie meczy takie wlaczanie i wylaczanie. |
||
| ziomek | |
|
| Jaki masz telefon {konkretny model} ??? _________________ |
||
| Ultrasonic | |
|
| W temacie jest. Nokia 5230. |
||
| ziomek | |
|
| Pare pytań: -upadł ci może telefon? -od jakiego czasu to ci się dzieje? -gdzie kupiłeś ten telefon? -instalowałeś coś ostatnio na telefonie? -zalałeś telefon? -telefon był w naprawie? -byłeś z tym w serwisie? -masz gwarancje? _________________ |
||
| Ultrasonic | |
|
| Nie upadl Dokladnie nie wiem, pare dni max W internecie (~miesiac temu) Instalowelem, sporo rzeczy Nie zalalem Nie bylo go w naprawie Nie bylem w serwisie Mam gwarancje (niepodbita ~.~) |
||
| ziomek | |
|
| Nie moge ci niestety powiedzieć jaka jest przyczyna ale zakładam że jest to problem techniczny czyli ze coś styki w telefonie mogą być nie tak aczkolwiek nie wykluczam że o jest problem z softem a w takim wypadku to tylko hard format ale nie sądzę by to było coś jednak z softem. Spróbuj oddać na gwarancje telefon lub hard format ale nie wiem czy to coś pomoże . _________________ |
||
| Ultrasonic | |
|
| Dzieki. Nie znam sie zbytnio na tym, ale telefon byl nowy, a wiele rzeczy instalowalem ostatnimi czasy. Moze rzeczywiscie to wina softu. |
||
| d00b | |
|
| Rozumiem, że temat rozwiązany ? _________________ |
||
| Ultrasonic | |
|
| Czy w czasie ladowania, gdyby to byla kwestia techniczna, tez by sie wlaczal? Bo z tego co widze to sie nie wlacza. | ||
| Jack | |
|
| Gdy podlanczasz telefon do ładowarki to powinien się raz zaświecić i to wszystko. Czyli podczas ładowania telefonu już jest ok i się nie podświetla? _________________ |
||
| Ultrasonic | |
|
| Prawdopodobnie przy ladowaniu sie nie zapala. Tzn, normalnie wlacza sie na poczatku i pozniej pozostaje wygaszony. Nastepnym razem przed soba go poloze i bede obserwowal caly czas. Po ladowaniu wlacza sie bardzo rzadko. |
||
| ziomek | |
|
| To raczej zbieg okoliczności , sądzę że zdiagnozowanie przyczyny będzie dosyć trudne więc chyba najkorzystniejszym wyjściem będzie nic innego jak po prostu serwis , możesz też popytać i poszperać na necie czy ktoś nie miał podobnego przypadku . _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[i8510] Wyswietlacz wariuje. |
Pytania i Problemy z telefonami | The Raptor | |
[Nokia C6] Padł wyswietlacz |
Pytania i Problemy z telefonami | kacper0077 | |
Jakie słuchawki i folie na wyswietlacz kupić?? |