| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
| Na stronie Nokia Beta Labs pojawiła się nowa wersja aplikacji Universal Search Beta, dzięki której możemy wyszukiwać dane w telefonie szybciej a przede wszystkim trafniej. Ponadto po odnalezieniu szukanej informacji możemy błyskawicznie zadziałać - zadzwonić do osoby, odszukać miejsce na mapie czy odwiedzić stronę internetową. Universal Search Beta działa w połączeniu z aplikacjami jakie posiadamy na smartfonie, dzięki czemu wyniki wyszukiwania są bardziej trafne i jednocześnie pozwalają na szybkie wykonanie czynności. Z aplikacją możemy wyszukiwać znacznie szybciej, otrzymywać celniejsze wyniki oraz wykonywać działanie po odnalezieniu szukanej informacji. Co nowego w Universal Search Beta 1.88? Poprawki zwiększające stabilność oraz jakość aplikacji. Przetestowane na telefonach z oprogramowanie PR1 oraz Symbian Anna. Najnowszą wersję możemy pobrać bezpośrednio ze strony Nokia Beta Labs. Po instalacji będziemy posiadać dwie wyszukiwarki w telefonie - fabryczną oraz nowo zainstalowaną. Usunięcie standardowej wyszukiwarki nie jest możliwe. Universal Search Beta ładuje się wraz ze startem telefonu - docelowo będzie główną wyszukiwarką. Aplikacja jest kompatybilna tylko i wyłącznie z telefonami Symbian^3 oraz Symbian Anna. Źródło: symbianmobile.pl _________________ |
||
| elfisher | |
|
iOS ma takie bajery od bardzo dawna, niczym szczegolnym sie nokia nie popisała _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| iOS to jesz syf jak dla mnie przereklamowane wolę już ANDROIDA od tego. Dawać za srajfon 4 3k jak nie więcej a sgs2 lepszy. _________________ |
||
| elfisher | |
|
| jesli twierdzisz, ze iOS to syf, to nie wiesz nic o smartfonach. nigdy nie pisalem zle o androidzie, i choc mam od jakiegos czasu iphone nie przekreslam androida ktory jest jeszcze mlodym i niedopracowanym systemem. iOS poraza prostota i niezawodnoscia, android lubi sie zaciac i zwolnic. sam dodawales dzisiaj newsa, nie bez powodu samsung czy htc dodaja jak najmocniejsze podzespoly to smartfonow. nie dzialaja one jak rakieta wbrew pozorom. nie mam zamiaru wdawac sie w klotnie iOS vs android bo to nie ma sensu, ale denerwuja mnie juz twoje posty o iphonie. jest drogi, ale cos za cos. apple jest nastawione na rynek amerykanski gdzie takie kwoty to nic. mysle ze gdyby pieniadze nie byly przeszkoda, sporo uzytkownikow androida przeniosloby sie na iphone. | ||
| Laki1231 | |
|
| elfisher, wszystko APLLE dla mnie syf za drogie niż wynosi realna wartość tego badziewia sgs lepszy niż te srajfony. PRZREKLAMOWANE i dać tyle kasy za taki kijowaty aparat fot to jest masakra. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Kopia zapasowa danych na telefonieprzyda się przed wgraniem oprogramowania |
Pozostałe | wentyl007 | |
Nokia spada coraz szybciej, katastrofa o krok? |
Newsy | Laki1231 | |
Opera Mini 6 i Mobile 11: szybciej, wygodniej i wydajniej! |
Newsy | Laki1231 | |
Google Search |
240x320 | Szymuś | |
Google SearchPlugin, który umieści pole wyszukiwania Google na ekranie powitalnym telefonu |
Aplikacje | abdullahi | |
Any Image Search Proaplikacja do odnajsowania tapet ,zdjec i obrazów w sieci |
Aplikacje | Casaya | |
Little Johnny In Search Of The Banner |
240x320 | Gamer | |
Midomi Music Search & IDprogram podobny do ShazamID |
Aplikacje | patrikos23 | |
Midomi Music Search & IDprogram podobny do ShazamID |
Aplikacje | patrikos23 | |
Google Search oficjalnie dla Windows PhoneWojna z Microsoftem bez szkody dla użytkowników. |
Recenzje Gier i Aplikacji | xJAmaTOx | |