| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| DSV | |
|
Najnowsza wersja znajduje się tutaj X-plore file manager v2.70 X-plore <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://www.technorotic.com/wp-content/uploads/2010/07/x_plore1.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Jest to znany wszystkim z symbiana rozbudowany menadżer plików. Jest to wersja Shareware (z 3 sekundowym odliczaniem przy starcie) Opis:
Testowane: Nie Waga: 522 KB Wersja 1.51 Shareware (z 3 sekundowym odliczaniem) <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> |
||
| patrikos23 | |
|
| X-plore v1.52 Shareware Lista zmian: -drobne poprawki -dodany język arabski Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| X-Plore v1.53 MOD by Moncc Opis:
Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| LCG X-plore v1.56 for android Changelog niedostępny. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Lonely Cat Games X-plore file manager v2.48 What's in this version: News button Page up/down assignable to keys Smarter opening of unknown file types Better naming of new text file Fix: nonfunctional key shortcuts Fix: FTP better compatibility Pobieranie / Download:
Więcej info Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Harmattan | |
|
| Mam problem. Otóż na x10 mini pro i x8 instaluje x-plore normalnie z marketu, i jest jakaś dziwne nowa wersja. Nie mogę przenieść plików z karty pam. do tel, bo cały czas mi chce zapisywać na karcie pamięci. Jak to zmienić? W opcjach nigdzie nie widziałem nic... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Harmattan, weź ASTRO lub inny menadżer xplore na andka to porażka lekko _________________ |
||
| Harmattan | |
|
Ta nowa wersja to porażka. Mam zrootowaną x10, ale żaden menadżer plików nie chciał mi kopiować na pamięć tel _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Harmattan, nawet astro file manager? _________________ |
||
| Harmattan | |
|
| Tak, nawet astro. Próbowałem. X-plore wykrozstyuje superusera. Jeśli chce kopiować przez astro, nie pozwala mi wkleić plików do system - bin. _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Lonely Cat Games X-plore file manager v2.50 Recent changes: - Startup password; - Fixes in: root FS, search FS, external cards, streaming from network, Picasa; - Usage statistics. Pobieranie / Download:
Więcej info Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Lonely Cat Games X-plore file manager v2.52 Opis:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| 1 2 »
|
|