Temat Zamknięty przez: Laki1231
Autor Wiadomość
KnyreK [X6-00] Można dograć język PL do zmodyfikowanego softa? Napisany: 21 Cze 2011 05:09 [X6-00] Można dograć język PL do zmodyfikowanego softa?   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam mam pytanie wgrałem sobie modyfikowany symbian dla nokii X6-00 w wersji V32 i niestety nie ma w nim jezyka polskiego .. Da się to jakoś dograć do tego symbiana ponieważ bardzo podoba mi się wizualnie i nie chciał bym wgrywać ponownie starego zwykłego symbiaa .. ?

Nazwa tematu poprawiona na regulaminową.//patrikos23
Casaya [X6-00] Można dograć język PL do zmodyfikowanego softa? Napisany: 21 Cze 2011 05:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
KnyreK, ten zmodyfikowanyg soft to był poski soft?

Laki1231 [X6-00] Można dograć język PL do zmodyfikowanego softa? Napisany: 21 Cze 2011 05:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
radziubaker, angielski, próbowałem ostatni spolszczyć i mi to nie wyszło nie wiem czemu. Błąd crc był podczas wgrywania softa.

Casaya [X6-00] Można dograć język PL do zmodyfikowanego softa? Napisany: 21 Cze 2011 06:00   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
to możliwe ze można by było zmienić PC przez Nemesis

KnyreK [X6-00] Można dograć język PL do zmodyfikowanego softa? Napisany: 21 Cze 2011 06:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Soft jest angielski a dokładnie to ten
Pobieranie / Download:
a tu jest na forum
Pobieranie / Download:

Linki wstawiamy w tagu code. Poprawione.//patrikos23
Laki1231 [X6-00] Można dograć język PL do zmodyfikowanego softa? Napisany: 21 Cze 2011 07:21   Postaw piwo autorowi tego posta

radziubaker, to jest cfw nie spolszczysz tego.

KnyreK, zaraz spróbuje ale nie obiecuj, ze to zadziała.

KnyreK [X6-00] Można dograć język PL do zmodyfikowanego softa? Napisany: 21 Cze 2011 07:33   Postaw piwo autorowi tego posta

a słownik t9 polski da się dograć ? jakoś
Laki1231 [X6-00] Można dograć język PL do zmodyfikowanego softa? Napisany: 21 Cze 2011 08:41   Postaw piwo autorowi tego posta

Pobieranie / Download:

Proszę i napisz jaki efekt nic nie obiecuje.

KnyreK [X6-00] Można dograć język PL do zmodyfikowanego softa? Napisany: 22 Cze 2011 06:36   Postaw piwo autorowi tego posta

niestety nie można wchodzić w nic w menu . ale po polsku jest
Laki1231 [X6-00] Można dograć język PL do zmodyfikowanego softa? Napisany: 22 Cze 2011 06:41   Postaw piwo autorowi tego posta

KnyreK, nom nie gwarantowałem poprawnego działania, niestety więcej nie zdziałam.

piter92wzg [X6-00] Można dograć język PL do zmodyfikowanego softa? Napisany: 23 Cze 2011 12:06   Postaw piwo autorowi tego posta
Mam podobny problem. Czy jest jakaś paczka językowa .lang ażeby edytować softa w NFE? Jest coś takiego tutaj
Pobieranie / Download:
ale ja mam RM-588... Narazie zainstalowałem swype z polskim słownikiem i jakoś piszę kod emotikony: ;P

Linki wstawiamy w tagu code. Poprawione.//patrikos23
Laki1231 [X6-00] Można dograć język PL do zmodyfikowanego softa? Napisany: 23 Cze 2011 09:36   Postaw piwo autorowi tego posta

piter92wzg, robiłem paczką lang i nie działa, nie będzie działać. Bo albo soft się nie chce spakować albo do menu nie da się wejść.