| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| baQ | |
|
| Nie wiem dlaczego, ale od dzisiaj w SMS odebranych zamiast nazwy kontaktu mam sam numer, przez co muszę co chwilę sprawdzać w kontaktach kto napisał. Irytująca sprawa, tym bardziej na dłuższą metę. Jak to 'przywrócić'? | ||
| Laki1231 | |
|
| Walnąć ustawienia fabryczne jak nie pomoże to hard reset. _________________ |
||
| baQ | |
|
| Skąd wziąć kod do ustawień fabrycznych? | ||
| Harmattan | |
|
Spróbuj 0000 albo 1234. Jeśli nie to będzie większy problem... _________________ |
||
| Casaya | |
|
| albo 12345 jak żaden z tych to hard reset *#7370# ale stracisz wszystko z pamieci telefonu. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Baton | |
|
albo wyłącz telefon , wyciągnij kartę sim , podmuchaj trochę i potem włóż wszystko i sprawdź. Może coś z tą kartą _________________ |
||
| baQ | |
|
Satio napisał/a:
Nie poszły. radziubaker napisał/a:
Ten jest ok, ale po tych domyślnych ustawieniach jakby w ogóle CIACH się telefon, nie ten pulpit, nie miałem nawet jak wybrać opcji 'Telefon' dopóki nie zmieniłem tematu na Oratsu. W SMS odebranych nadal jest wyświetlany tylko numer. Baton napisał/a:
Nie, bo w książce, w wiadomościach wysłanych, raportach, przy dzwonieniu i odbieraniu widzę normalną nazwę kontaktu. To jedziemy z restem. //Temat można zamknąć. Kategoryczny zakaz przeklinania na forum!!!Upomnienie słowne.Nastepnym razem warn. // radziubaker |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
X-SMSaplikacja umożliwiająca wyeksportowanie wiadomości tekstowych do pliku tekstowego lub HTML |
Python | abdullahi | |
X-SMSEksportowanie SMS'ów na komputer |
Aplikacje | abdullahi | |
Say SMSProgram do wysyłania esów klasy zero, albo inaczej flash esów. |
Aplikacje | Jack | |
[1.6+] GO SMSzarzadzanie smsami |
Aplikacje | patrikos23 | |
Sms OneDo wysyłania flash sms |
Aplikacje | Jack | |
Sms ForwarderSłuży do automatycznego przekazywania wiadomości tekstowej na inny nr telefonu. |
Aplikacje | Jack | |
Emotki w SMS |
Pozostałe | BoRoS | |
[1.5+] Handcent SMSzarządzanie wiadomościami sms i mms |
Advance SMSZarządzanie wiadomościami SMS |
Aplikacje | Jack | |
SMS Popupzapewnia wygodny dialogowy popup wiadomości |