| Temat Przesunięty przez: chucky |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
| http://symbiane.pl/transf...3-p-vt20334.htm Proszę w tym linku. Tylko słuchaj!!!! Na górze pierwszego posta tematu jest odnośnik z napisem najnowsza wersja tutaj. Klikasz ten napis i wgrywasz softa z tamtego odnośnika jest on najstabilniejszy ze wszystkich. _________________ |
||
| marek513 | |
|
mojej nokia 5230 nie da się złamać heloxem ale znalazłem inna aplikacje którą się instaluje działa na tej samej zasadzie co heloxx i nie trzeba wtedy flasowac telefonu nazywa się just hackit jak złamiesz tym symbiana wpisz w chomikuj te nazwy co napisałem w wcześniejszym poście zainstaluje je i działa <ciach> instalujemy tylko ten jeden plik i gitara wszystko działa (ten 1 plik posiada wszystkie wersje vodafon tornado tsunami ) POZDRO !!!!! [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 26 Cze 2011 05:14 ] 1. Nie umieszczamy linków z chomika. 2. Linki kodujemy w tagu code. _________________ |
||
| marcinek16marcin | |
|
| hackowalem metodą z tego linku http://symbiane.pl/nowa-m...now-vt22551.htm ale niestety @marku513 dalej wywaliło mi że błąd uaktualnienia.. (modyfikacje pobrałem z Twojego linku) ale skoro wywala takie coś to może mam pozostalości po jakiejś innej modyfikacji.. | ||
| marek513 | |
|
| hmm a załącz rompathera i ustaw open4all rp+ i wtedy spróbuj może to pomoże, a masz jakieś inne aplikacje na zmianę wyglądu chodzi mi np orange home tornado jeśli tak to usuń je bo ten plik w linku zawiera te wszystkie aplikacje ?? _________________ |
||
| marcinek16marcin | |
|
| w rp+ mam wszystko zaznaczone, aplikacje do zmiany wygladu to mam orange i vodafone i dwie standardowe czyli pasek kontaktów i pasek skrótów, czyli pewnie masz racje, ze te dodatkowe mogą bezpośrednio oddziaływać blokując tą od Ciebie. Później to sprawdzę, dzięki za pomoc:) | ||
| baQ | |
|
| Próbowałem zmienić ikony na podstawowe Nokii i przez kabel USB, i przez X-Plore. Ani tu ani tu nie mogę. Ten podstawowy Tsunami.mif jest nie do ruszenia, ani usunąć, ani zastąpić. Jak to rozwiązać? | ||
| smokuc702 | |
|
| siemanko , czy na n97mini to bedzie smigalo?? | ||
| Casaya | |
|
| smokuc702, tak,to tez jest s60v5 _________________ |
||
| « 1 2 3 «» 9 10 11
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[5530XM] Więcej widgetów na pulpicie |
Szukam | pucek112 | |
[5800] Mała ilość wolnej pamięci telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | Suubi | |
[Nokia 5800] Brak dodatków na pulpicie w v40.0.005 |
Pytania i Problemy z telefonami | nokia5800 | |
Nielimitowana poczta WP w sieci Orange |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
Nielimitowana muzyka dla androidowych Xperii |
Newsy | Laki1231 | |
[SATIO] Można doinstalować więcej widgetów? |