| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| master228 | |
|
| Elo. Otóż chodzi mi o taką aplikacje żeby zmienić język na slang jak np. tu kolega to zrobił. http://symbiane.pl/moja-n...g-d-vt8916.htm. A jeśli nie ma czegoś takiego w jednej aplikacji to prosił bym o informacje o aplikacji do zmiany wszystkich komunikatów i w ogóle całego języka. Wszyscy zostaną nagrodzeni. Pozdrawiam. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Chyba motywa sobie trzeba zrobić albo czcionke własną. Lub gotowy soft wgrać. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| master228 | |
|
| wydaje mi się że z tych trzech co podałeś to bedzie najprawdopodobniej gotowy soft, trzeba poszukać. aha, a cos pamietam że był jakiś programik albo patch co pozwalał edytować podpisy pod ikonami w menu głównym. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| master228, zrobię ci tego stofta:) ale jaką masz wersję fw na swojej X6?? _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| master228 | |
|
| sadam81, łoł dzięki, już daję wersję FW dokładnie 30.0.003.C01.01 _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| ok. Już zaczynam Pobieranie. A nie chcesz wersji fw 31.0.004??? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| sadam81, zadam ja tez bym chcial na 5800Xm bardczo fajny pomysl FW 52.0.007 RM-356 _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Radziu, tak samo jak dla mastera?? nie wiem jak to jest z tymi plikami na 5800, może podobnie jak na x6? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| nie wiem czy podobnie,ale chcialbym to samo _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| radziubaker, slang jakiś, czy coś normalnego, ale innego?? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| slang. _________________ |
||
| master228 | |
|
| sadam81, a wersji 31.0.004 są jakieś zmiany w stosunku do wersji 30.0.003, jak nie ma albo są znikome to zostaje przy 30.0.003. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Aplikacja do zmiany czcionkin73 |
Szukam | lukaszop | |
Aplikacja do zmiany tapety poziom/pionProgram to zmiany tapet - pozioma - inna tapeta , pionowa - inna tapeta |
Szukam | jubyrz | |
[E75] Aplikacja symulująca uszkodzenia telefonu |
Szukam | Orzeszek | |
Orange i Plus na kartę: zmiany |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
Play Online : zmiany w ofertach! |
Newsy | Jack | |
Aplikację do zmiany przypisania klawiszy |
Szukam | marcry22 | |
Play - zmiany w cenniku telefonów |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
Od lipca zmiany w roamingu w Orange |