| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| drago_o | |
|
| jak w tytule... po każdym podłączeniu telefonu próbuje zainstalować jakieś oprogramowanie dodatkowe i wyskakuje błąd... nic mi to nie utrudnia poza faktem ze mnie to irytuje... telefon miał wgrywany na nowo soft niedawno i zarówno wcześniej jak i teraz jest to samo... moje pytania: Co to jest to oprogramowanie dodatkowe?? (ręcznie można je zainstalować włączając opcje telefonu w programie Ovi i tam jest do tego przycisk) Co może być przyczyna i jak temu zaradzić?? pozdrawiam |
||
| Jack | |
|
| Jaki błąd konkretnie otrzymujesz? _________________ |
||
| drago_o | |
|
| dokładnie jak napisałęm... podłączam... pisze "instalowanie oprogramowania dodatkowego"... i potem komunikat "błąd instalacji oprogramowania dodatkowego" | ||
| Jack | |
|
| Może usun sterowniki od pc suite? _________________ |
||
| drago_o | |
|
| znaczy na kompie czy telefonie?? bo jak pierwszy raz podłączałem telefon to wiem, że instalowała mi się na nim obsługa Ovi Suit... więc już sam nie wiem skąd usunąć?? _________________ |
||
| Jack | |
|
| Najpierw na telefonie a następnie na komputerze jeżeli to pierwsze nie pomoże _________________ |
||
| drago_o | |
|
| jak dokładnie można zrobić to na telefonie?? usunąć sterowniki pc suite?? bo na kompie to nie problem... _________________ |
||
| Jack | |
|
| Dokładnie. Wejdz w menadżer aplikacji i tam są pliki robiące za sterowniki. _________________ |
||
| drago_o | |
|
| oki, ale jak wchodzę w menadżera aplikacji to nie mam tam nic czego nazwa choćby przypominała lub kojarzyła się z PC Suit... możesz mnie jakoś naprowadzić które to mogą być pliki?? jak trzeba mogę zrobić pełną listę tego co tam mam i wrzucić... _________________ |
||
| Jack | |
|
| U mnie pliki odpowiedzialne za sterowniki to: MMSSync, Contacts Group DS Plugin _________________ |
||
| drago_o | |
|
nie mam nic takiego ani nawet podobnego... hymm... jutro zrobię listę i ją wrzucę jakie mam rzeczy w menadżerze aplikacji... dzisiaj jest za późno i mi się nie chce _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[C5-03]Błąd podczas instalowania aplikacji |
Pytania i Problemy z telefonami | bakuchowy | |
Finalna wersja Ovi Mapy 3.06 11wk10 b01 w Ovi Sklepie |
Newsy | Laki1231 | |