Autor Wiadomość
drago_o [X6] Błąd instalowania oprogramowania dodatkowego w ovi suit Napisany: 21 Paź 2010 11:30 [X6] Błąd instalowania oprogramowania dodatkowego w ovi suit   Postaw piwo autorowi tego posta

jak w tytule... po każdym podłączeniu telefonu próbuje zainstalować jakieś oprogramowanie dodatkowe i wyskakuje błąd... nic mi to nie utrudnia poza faktem ze mnie to irytuje... telefon miał wgrywany na nowo soft niedawno i zarówno wcześniej jak i teraz jest to samo...

moje pytania:
Co to jest to oprogramowanie dodatkowe?? (ręcznie można je zainstalować włączając opcje telefonu w programie Ovi i tam jest do tego przycisk)

Co może być przyczyna i jak temu zaradzić??

pozdrawiam
Jack [X6] Błąd instalowania oprogramowania dodatkowego w ovi suit Napisany: 21 Paź 2010 02:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Jaki błąd konkretnie otrzymujesz?

drago_o [X6] Błąd instalowania oprogramowania dodatkowego w ovi suit Napisany: 21 Paź 2010 11:56   Postaw piwo autorowi tego posta

dokładnie jak napisałęm... podłączam... pisze "instalowanie oprogramowania dodatkowego"... i potem komunikat "błąd instalacji oprogramowania dodatkowego"
Jack [X6] Błąd instalowania oprogramowania dodatkowego w ovi suit Napisany: 22 Paź 2010 07:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Może usun sterowniki od pc suite?

drago_o [X6] Błąd instalowania oprogramowania dodatkowego w ovi suit Napisany: 26 Paź 2010 06:59   Postaw piwo autorowi tego posta

znaczy na kompie czy telefonie?? bo jak pierwszy raz podłączałem telefon to wiem, że instalowała mi się na nim obsługa Ovi Suit... więc już sam nie wiem skąd usunąć??

Jack [X6] Błąd instalowania oprogramowania dodatkowego w ovi suit Napisany: 26 Paź 2010 07:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Najpierw na telefonie a następnie na komputerze jeżeli to pierwsze nie pomoże

drago_o [X6] Błąd instalowania oprogramowania dodatkowego w ovi suit Napisany: 26 Paź 2010 08:59   Postaw piwo autorowi tego posta

jak dokładnie można zrobić to na telefonie?? usunąć sterowniki pc suite?? bo na kompie to nie problem...

Jack [X6] Błąd instalowania oprogramowania dodatkowego w ovi suit Napisany: 26 Paź 2010 10:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Dokładnie. Wejdz w menadżer aplikacji i tam są pliki robiące za sterowniki.

drago_o [X6] Błąd instalowania oprogramowania dodatkowego w ovi suit Napisany: 27 Paź 2010 10:00   Postaw piwo autorowi tego posta

oki, ale jak wchodzę w menadżera aplikacji to nie mam tam nic czego nazwa choćby przypominała lub kojarzyła się z PC Suit... możesz mnie jakoś naprowadzić które to mogą być pliki?? jak trzeba mogę zrobić pełną listę tego co tam mam i wrzucić...

Jack [X6] Błąd instalowania oprogramowania dodatkowego w ovi suit Napisany: 27 Paź 2010 10:09   Postaw piwo autorowi tego posta

U mnie pliki odpowiedzialne za sterowniki to:

MMSSync, Contacts Group DS Plugin

drago_o [X6] Błąd instalowania oprogramowania dodatkowego w ovi suit Napisany: 27 Paź 2010 11:54   Postaw piwo autorowi tego posta

nie mam nic takiego ani nawet podobnego... hymm... jutro zrobię listę i ją wrzucę jakie mam rzeczy w menadżerze aplikacji... dzisiaj jest za późno i mi się nie chce kod emotikony: ;P