| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| arriku | |
|
| Witam, mam pytanie czy jak wrzucę film na x6 to będzie działać?Ten telefon posiada program real player.nie chodzi mi o taki filmik 2minutowy 3gp tylko taki zwykły np 2godzinny film. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Zapoznaj się z tym punktem zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA. // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| Tak w formacie MP4 o kodeku mpeg4 owszem;) _________________ |
||
| drago_o | |
|
| w zależności od formatu i zainstalowanego programu... odtwarza praktycznie każdy film... z własnego doświadczenia wiem, że najlepiej wrzucać filmy w trybie PC Suit w moim komputerze... wtedy pyta czy przekonwertować i konwertuje nam filmy do rozdzielczości ekranu, przez co się nie będą przycinać... bo w dużych rozdzielczościach się przycinają... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ja miałem nie zmniejszaną rozdzielczość ale kodeki te powyżej i się nie zacinało;) _________________ |
||
| drago_o | |
|
| no ja sprawdzałem na standardowym *.avi DVDrip i się nie tyle co cięło tylko był taki efekt jakby miał mało klatek na sekundę, może źle to określiłem... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| To tak rzeczywyście. Ale ja zawsze mp4 wrzucałem nigdy Aavi. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| drago_o | |
|
generalnie ja mam smart movie, divix palyera, rmvb playera i tego standardowego... odtwarza wszystkie *.vob, *.avi, *.mpg, *.mpe, *.mpeg, *.mp4, *.rmvb, *.ogm, *.mkw, i wszystkie podobne generalnie odtwarza prawie każdy format filmów, w tym wypadku nie ważna jest długość jak na początku pyta autor pierwszego posta tylko rozdzielczość filmu... oczywiście dużą rozdzielczość też odtworzy ale ze skutkiem odtwarzania mniej klatek na sekundę... więc ja każdy film konwertuję do 640x360 _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| arriku | |
|
Dobra dziękuje za info temat do zamknięcia |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Który wybrać telefon E52 czy E71 czy N78. |
Porównania, opinie i wybór telefonów | CyC1202 | |
Rozblokowałem telefon - czy mogęjuż usunąć Hellox/Rompatcher/patches ? |
Pogaduszki | HolyGoalie | |
Pierwszy telefon z Bada czy fotomontaż? |
Newsy | ziomek | |
[5230] Czy przyjmą mi telefon na gwarancje? |
Pytania i Problemy z telefonami | Maryl | |
[Xperia Arc S] Czy to dobry telefon? |
Porównania, opinie i wybór telefonów | rafal1295 | |
HTC HD3 : czy to jeszcze telefon komórkowy? |