| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| sadam81 | |
|
| Jak w temacie. Mam telefon sprowadzony z Niemiec, jedyny problem to brak polskiego jezyka w oprogramowaniu. Gdzie moge go dostac, i jak wgrac na telefon. Prosze o informacje. _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| musisz zmienić product code na polski. Po kolei; programem navifirm pobierasz paczkę z oprogramowaniem dla swojego tele oczywiście z polskim product code masz go tu http://symbiane.pl/navifi...ode&start=0 Potem musisz wgrać tego pobranego softa, np phenixem lub jafem info jak wgrać masz tu http://symbiane.pl/wgrywa...nix&start=0 Dodam, że polski product code dla twojego fona to bodajże 0578262 |
||
| sadam81 | |
|
| jeszcze pytanie. ten soft jest oryginalny, czy zachowuje sie jak hackowany? _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Soft jest oryginalny tylko z polskim językiem. Jak wgrasz to wtedy go hackujesz _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| mam juz to navfirm i dokladnie nie wiem co tam robic. wpisuje x6 i wybieram to. wyskakuje jakis error i dalej koniec wycieczki... _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| wpisz nokia i szukaj potem wybierasz z listy swój tele _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| znalazlem swoj i wyskoczyla lista. ok 1000 wynikow, moze wiecej i co dalej?? _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| poszukaj dla x6 RM 559 -ta jest dla europy. Ten kod sprawdzaj po kolei i zobaczysz który będzie z nazwami polskimi. Tzn klikasz na każdy po kolei i czekasz aż wyskoczą softy w następnym oknie. tak szukaj do skutku _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| szukam nawet pod model mojej plyty, ale sa tylko 2 wyniki dla niemiec... _________________ |
||
| Jack | |
|
| Zmien product code na polski a następnie zaktualizuj soft przez NSU. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| poddaje sie... net za wolno chodzi i niczego nie chce otworzyc:/ w tym problem, ze tego product code nie moge dostac nigdzie:( _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| polski product code to 0578262 _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[5800] Jak wgrać FW z C6? |
Pytania i Problemy z telefonami | Koli96 | |
[innov8] Jak wgrać soft? |
Pytania i Problemy z telefonami | bartekzbartek | |
[n96] Jak wgrać PL Menu? |