| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| drago_o | |
|
| Witam... jak w temacie... gdzie mogę znaleźć plik z kontaktami, tak żeby móc je potem odczytać sobie z tego pliku? _________________ |
||
| Jack | |
|
| W folderze Private na dysku C znajdują się różne foldery jak np: \1000295\ DBS_100065FF_Contacts.cdb - baza kontaktów _________________ |
||
| drago_o | |
|
a jeszcze pytanie jak się do tego dobrać jak podłączam w trybie PC Suit to nie mam folderu private, a jak podłączam mass memory to mam tylko kartę... z X-plore mam folder ale pusty w telefonie... _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Ustaw, żeby pokazywał ukryte pliki. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Inaczej wejdź w konatkty zaznacz wszystkie skopiuj na pamięć masową;) i wtedy OTHERS-CONTATS tu masz konatky do odczytania i służą jako kopia zapasowa;) _________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| A nie lepiej w PC suite dac, żeby kontakty Ci się zapisały do pliku? _________________ |
||
| drago_o | |
|
lepiej, ale mam tu mały burdel komp nie formatowany od 2 lat i kupę danych przez co nie mogę na razie zrobić formata dopóki nie zrobię backup'u... telefon po podłączeniu w moim komputerze się wyświetla, ale PC Suit ani Ovi Suit go nie wykrywa bo jakimś cudem z dnia na dzień usunęły się metody połączenia z telefonem i wywala błąd przy wyszukiwaniu o takim właśnie komunikacie "brak metod połączenia"... reszta działa ok... telefon chcę sprzedać ale wszystkie kontakty mam na nim, a na sim się nie mieszczą więc muszę je jakoś zgrać Jeśli chodzi o kopiowanie kontaktów na pamięć masową nie ma takiej opcji nigdzie w kontaktach... ani po zaznaczeniu ani w ustawieniach... ale problem rozwiązany... poszedłem do kumpla i skorzystałem z jego lapka i PC Suit'a... można zamknąć... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Bo to się zwie KOPIUJ WIZTYÓWKE;) Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| drago_o | |
|
No na to nie wpadłem... coś takiego jest wielkie dzięki :*_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Na przyszłość-u mnie kopie robię w ten sposób, że wchodzę w kontakty i w opcjach jest zaznacz/usuń wszystko, a potem kopiuj na kartę pamięci. No i mam kopie w folderze others na karcie. Sprawdź, może u ciebie też tak da radę. Temat wyjaśniony. Zamykam // Jackson _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Znikające kontakty WP7 |
Newsy | Meler | |
diwna sprawa z n79 (kontakty) |
Pytania i Problemy z telefonami | Grzenio502 | |
[c6] Uciążliwy komunikat po wejściu w kontakty |
Pytania i Problemy z telefonami | Quarra | |
Klawiatura i kontakty znikneły..pomocy!! |
Pytania i Problemy z telefonami | Puszek | |
[5800] Nie wyświetlane kontakty |
Pytania i Problemy z telefonami | crash~ | |
[Nokia c6] Ekran i kontakty nie do końca sprawne. |