| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| rafal1295 | |
|
| Witam, mam pytanie. Jak dodać widgety do Firmware telefonu np do FW nokii x6 v40.0.002 bo za bardzo to nie wiem, szukałem w necie ale nie znalazłem. Proszę o pomoc. | ||
| Laki1231 | |
|
| rafal1295, po co do FW, pojemność pliku FW np rofs2 jest ograniczona nie może zajmować więcej niż dopuszczalna pojemność na dany telefon nie lepiej wgrać z poziomu tel przez xplore a do fw dodać coś innego? _________________ |
||
| rafal1295 | |
|
| Chodzi mi o widgety od nokii takie jak np w nokii C6 są, i większość CFW je ma, chodzi mi jak je dodać do rofs2, tylko nie wiem jak, albo jak się da normalnie z poziomu telefonu, bo chce mieć takie widgety |
||
| Laki1231 | |
|
| rafal1295, przytrzymujesz palec na pulpicie i edytujesz wtedy jeśli masz CFW wgrane _________________ |
||
| rafal1295 | |
|
ale nie o to mi chodzi chodzi mi o to jak dodać Widgety do standardowego Firmware do nokii X6 v40.0.002, nie chodzi mi o edytowanie widgetów, tylko o ich dodanie do FW bo x6 przecież nie ma widgetów. |
||
| Laki1231 | |
|
| rafal1295, to jest port softa, czyli cały soft z C6 prawdopodobnie, które pliki są od widżetów ciężko powiedzieć, może sadam wie ale wątpię. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Haha, sam chce zrobic to co kolega rafal, muszę sie kogoś zapytać chyba i w tedy sie dowiem. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| sadam81, może być ciężko bo to nie jest robione tak jak wy chcecie ale wejdź na gg dam ci numer do kogoś na gg _________________ |
||
| rafal1295 | |
|
Jak się dowiecie jak to zrobić to proszę wyjaśnijcie jak |
||
| sadam81 | |
|
| Laki1231, to jest proste skopiowac pliki do folderów sys, resources i private, oraz usunąć stare. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| sadam81, tyle to i ja wiem tylko które _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Wiem które to pliki w sys oraz resources, ale za chiny nie wiem jakie uid ma HS _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[X6] Jak ustawić widgety |
Pytania i Problemy z telefonami | Marc | |
[c6] Jak dodać polskie menu? |
Pytania i Problemy z telefonami | Piotr010 | |
[Omnia HD] Jak wgrać widgety? |