Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
baQ [X6] Jak sformatować pamięć telefonu i pamięć masową Napisany: 18 Gru 2011 06:18 [X6] Jak sformatować pamięć telefonu i pamięć masową   Postaw piwo autorowi tego posta

Widziałem temat "Formatowanie", tam jednak czyszczenie pamięci nie pasuje do X6. Jak wyczyścić telefon do zera z obu pamięci?
Casaya [X6] Jak sformatować pamięć telefonu i pamięć masową Napisany: 18 Gru 2011 06:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
wytarczy wbic *#7370# i robisz hard reset.masz pamiec wbudowana i hard reset obejmie rowniez wbudowane 8 lub 16gb...

Laki1231 [X6] Jak sformatować pamięć telefonu i pamięć masową Napisany: 18 Gru 2011 06:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Undisputed, hard reset nie obemie wbudowanej 8gb lub 16gb to jest karta pamięci nie bierze udziału w resecie. To trzeba ręcznie pod pc walnąć.

baQ [X6] Jak sformatować pamięć telefonu i pamięć masową Napisany: 18 Gru 2011 06:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Undisputed napisał/a:
  • wytarczy wbic *#7370# i robisz hard reset.masz pamiec wbudowana i hard reset obejmie rowniez wbudowane 8 lub 16gb...

Zrobiłem. Masowej nie wyczyściło.
Laki1231 [X6] Jak sformatować pamięć telefonu i pamięć masową Napisany: 18 Gru 2011 06:47   Postaw piwo autorowi tego posta

baQ, czytałeś post wyżej?

baQ [X6] Jak sformatować pamięć telefonu i pamięć masową Napisany: 18 Gru 2011 06:47   Postaw piwo autorowi tego posta

Czyli innego, szybszego sposobu nie ma?

Nie cytujemy całego poprzedniego posta // Jackson
Laki1231 [X6] Jak sformatować pamięć telefonu i pamięć masową Napisany: 18 Gru 2011 06:47   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie ale jak podłączysz tel dasz formatuj i zaznaczysz szybkie formatowanie to parę sekund.

Autor postu otrzymał pochwałę.
baQ [X6] Jak sformatować pamięć telefonu i pamięć masową Napisany: 18 Gru 2011 06:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Właśnie chciałem tak zrobić, ale po podłączeniu nie mam "Formatuj" - nie wiem dlaczego. Wydaje mi się, że kiedyś robiłem to w ten sposób.

Nie cytujemy całego poprzedniego posta // Jackson

//Podpiąłem jako sama pamięć masowa i sformatowałem. Dzięki, temat do zamknięcia.
Laki1231 [X6] Jak sformatować pamięć telefonu i pamięć masową Napisany: 18 Gru 2011 07:02   Postaw piwo autorowi tego posta

podłącz jako pamięć masowa...
Casaya [X6] Jak sformatować pamięć telefonu i pamięć masową Napisany: 18 Gru 2011 08:16   Postaw piwo autorowi tego posta

Zaraz zaraz Laki1231, ,robilem hard reset na n8 która ma wbudowane 16 gb i poszlo tez wszystko z pamieci masowej
kazda moja rada jest oparta na zdobytym doswiadczeniu.

Laki1231 [X6] Jak sformatować pamięć telefonu i pamięć masową Napisany: 18 Gru 2011 08:20   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja formata robiłem co najmniej 10razy nigdy format wbudowanej nie poszedł, nie realne:) i to na kilku tel
Casaya [X6] Jak sformatować pamięć telefonu i pamięć masową Napisany: 18 Gru 2011 08:27   Postaw piwo autorowi tego posta

Laki1231, nie bede sie z toba klucil ale realne.
ja tez myslalem ze sie nie da... ale niestety sie dalo.i wazne pliki mu poszly.dlatego zapamietam ta przekleta pamiec wbudowana ... kod emotikony: :)
tym bardziej ze na jego n8 ostrzegalo mnie ze HR obejmie pamiec wbudowana.ja myslalem ze to sciema i zlekcewazylem.

to nie byla sciema kod emotikony: :P