| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| baQ | |
|
| Widziałem temat "Formatowanie", tam jednak czyszczenie pamięci nie pasuje do X6. Jak wyczyścić telefon do zera z obu pamięci? | ||
| Casaya | |
|
| wytarczy wbic *#7370# i robisz hard reset.masz pamiec wbudowana i hard reset obejmie rowniez wbudowane 8 lub 16gb... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Undisputed, hard reset nie obemie wbudowanej 8gb lub 16gb to jest karta pamięci nie bierze udziału w resecie. To trzeba ręcznie pod pc walnąć. _________________ |
||
| baQ | |
|
Undisputed napisał/a:
Zrobiłem. Masowej nie wyczyściło. |
||
| Laki1231 | |
|
| baQ, czytałeś post wyżej? _________________ |
||
| baQ | |
|
| Czyli innego, szybszego sposobu nie ma? Nie cytujemy całego poprzedniego posta // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie ale jak podłączysz tel dasz formatuj i zaznaczysz szybkie formatowanie to parę sekund. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| baQ | |
|
| Właśnie chciałem tak zrobić, ale po podłączeniu nie mam "Formatuj" - nie wiem dlaczego. Wydaje mi się, że kiedyś robiłem to w ten sposób. Nie cytujemy całego poprzedniego posta // Jackson //Podpiąłem jako sama pamięć masowa i sformatowałem. Dzięki, temat do zamknięcia. |
||
| Laki1231 | |
|
| podłącz jako pamięć masowa... | ||
| Casaya | |
|
| Zaraz zaraz Laki1231, ,robilem hard reset na n8 która ma wbudowane 16 gb i poszlo tez wszystko z pamieci masowej kazda moja rada jest oparta na zdobytym doswiadczeniu. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ja formata robiłem co najmniej 10razy nigdy format wbudowanej nie poszedł, nie realne:) i to na kilku tel | ||
| Casaya | |
|
| Laki1231, nie bede sie z toba klucil ale realne. ja tez myslalem ze sie nie da... ale niestety sie dalo.i wazne pliki mu poszly.dlatego zapamietam ta przekleta pamiec wbudowana ... tym bardziej ze na jego n8 ostrzegalo mnie ze HR obejmie pamiec wbudowana.ja myslalem ze to sciema i zlekcewazylem. to nie byla sciema _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[N97] Jak wyczyścić pamięć telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | jasiek22grojec | |
[Se Vivaz] Jak zwiększyć pamięć telefonu? |
Pytania i Problemy z telefonami | adriangsx | |
[X6] Nie mogę wgrywać na pamięć masową w 2 trybach kabla |