| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| master228 | |
|
| Siemka ! Moje pytanie jest następujące, ile kosztuje nowe oryginalne złącze słuchawkowe. Bo byłem dziś w serwisie i gość miał x6 na części, tylko nie wiedział ile ta część kosztuje. Więc ile ? _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Chodzi ci o sałe złącze Jack + 2mm ładowarkę, to nie powinno kosztować więcej niż 20-30zł Rozglądałem sie do swojej nokii za tym, bo mam wywalone złącze ladowarki. _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Ja zbytnio nie wiem o co chodzi ale chyba o złącze jacka do słuchawek ta? Na Allegro znalazłem od x10 więc cena powinna być porównywalna : Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| sadam81 | |
|
| xJAmaTOx, do X6 będzie droższe, bo to jest razem ze złączem ładowarki. i wszystko jest na taśmie, a nie bezposrednio na płytę głowną. _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| sadam81, Złącze ładowania jest oddzielnie bo widziałem na Allegro O to chodzi? Tu jest na taśmie złącze HF Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| około 30-40zł bez wymiany, bo trzeba całą taśmę zmienić. Proponuje oryginał, zamienniki mają problem ze złączem w postaci luzów i przerywa podczas używania słuchawek _________________ |
||
| master228 | |
|
| to 30-40 zł za nieoryginalne czy oryginalne ? znalazłem takie za allegro, wydaje mi się że to jest oryginalne, bo różnica w cenie 30 zł. <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> Nie pisz posta pod postem po tak krótkim czasie // Jackson _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Szukaj częsci pochodzących z rozbiórki telefonów. Cena oryginału wacha sie miedzy 40-70zł, zależy na jakie trafisz. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| 30-40nie oryginał, ale np aparat to może być atrapa;d _________________ |
||
| master228 | |
|
| części właśnie z demontażu, telefon z którego pochodzi część jest fabrycznie nowy tylko uszkodzona płyta główna. Czyli już wim 40-70 zł, ponegocjuje z ziomem zobaczymy. Dzieki, można zamknąć. Zamykam // Jackson _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Dzwonienie na czyjś koszt |
Pozostałe | BoRoS | |
[N73] Koszt naprawy rezystora. |
Pytania i Problemy z telefonami | master228 | |
[Nokia 6300] Koszt Wymiany Mikrofonu. |
Pytania i Problemy z telefonami | Grzenio | |
[n97 mini] Koszt naprawy zepsutego wejścia USB |
Pytania i Problemy z telefonami | kamilwlc | |