| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| hya2n | |
|
| Witam. Kupilem telefon na ebay'u ok. 2 tygodnie temu. Jako, ze telefon mial stary firmware, nurtowal mnie strasznie poziom wolnej pamieci ram, ktory wynosil ok 29mb przy stalej pracy telefonu. Po zmianie na najnowszy firmware udalo mi sie uzyskac max 66mb (ale tylko jesli szybko odpale taskmana). Pozniej zaczyna mi sie otwierac log, wiadomosci, zegarek, menu i inne tym podobne duperele (ok. 7 aplikacji). Jak to zmienic. SlideLocka moge wylaczyc, ale reszta powoduje mi laga na poczatku. Ram spada czasem do 39 podczas normalnej pracy i dalo mi sie zauwazyc spadek produktywnosci ogolnej. Jak mozna temu zaradzic. _________________ |
||
| Marq94 | |
|
| Nie zaradzisz temu : P Taki jest urok tych systemów : ) _________________ |
||
| hya2n | |
|
| ale moze z tym autostartem, bo patrzylem i w taskmanie i w active file nie ma takowej opcji a nie chcialbym grzebac w plikach systemowych czy rejerstrze bo emergency po tym nie jest mi mile widziane. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Wgraj czystego softa sobie. Najnowszego jest więcej wolnej pamięci, i format pamięci wbudowanej. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Użyj Nokia FW Cleaner: http://symbiane.pl/nokia-fw-cleaner-vt23785.htm _________________ |
||
| Casaya | |
|
| hya2n, albo tego http://symbiane.pl/killme...lme&start=0 lub tego http://symbiane.pl/cell-p...lme&start=0 _________________ |
||
| hya2n | |
|
| jutro sprawdze wszystkie linki bo aktualnie przegladam forum na owej wspomnianej powyzej nokii. Softa mam najnowszego, jak widac w moim profilu. Pamieci wzroslo w stanie czuwania w zapedach do 25mb, ale wciaz nurtuje mnie fakt, ze w nokii n95 8gb mozna bylo osiagnac do 93mb wolnej pamieci ram. Fakt jest taki, ze x6 a n95 8gb maja inna wersje symbiana. Jakbym mial tak z 80mb wolnego to mi graj. _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Ja max wyciągnołem 64mb.Masakra z tym ramem _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Do kolegi wyżej od x6 nie masz najnowszego softa. Najnowszy to v32. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| hya2n | |
|
| aktualizowalem go 5 dni temu, telefon nie spiewa nic o update. Ale wielkie dzieki za info. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| hya2n, v32 jest tylko dostępny za pośrednictwem aplikacji NAVIFIRM. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| hya2n, zaktualizuj programem Nokia Software Updater (NSU) _________________ |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] Mała ilość wolnej pamięci telefonu |