| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ZnamCie | |
|
| Yo. Mam małe pytanie, mianowicie co zrobić, żeby wi-fi w tym telefonie działało. Niby wyszukuje ale od razu wyskakuje tez komunikat, iż żadnej sieci nie znaleziono. Pomoże ktoś? Posiadam nokię x6. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23 |
||
| Laki1231 | |
|
| Bo trzeba mieć pierw pięć wifi w domu lub w pobliżu do której masz hasło. PS Usun z nazwy tematy słowo "problem" _________________ |
||
| ZnamCie | |
|
| Ale odpowie ktoś, pomoże? | ||
| Laki1231 | |
|
| Gościu masz ruter z wifi w domu Wogóle? Chce pomoc to ty zamiast odpowiedzieć dajesz pytanie _________________ |
||
| Casaya | |
|
| ZnamCie, Dobre pytanie.. czy Ty masz router w domu? _________________ |
||
| ZnamCie | |
|
| Na samsungu chat korzystałem od przyjaciółki, mieszka nade mną, dała mi hasło do swojego rutera. Z resztą idąc miastem wyszukiwało mi po kilka sieci, a na x6 ani jednej, ale także w miejscu, w którym jest sieć bezprzewodowa, i kolega w tym miejscu się swoim fonem kończy, ja nie mogę nic nie wyszukuje, bo ciągle, że nie znaleziono sieci. |
||
| Laki1231 | |
|
| To wgraj softa na czysto JAFEm lub raset telefonu _________________ |
||
| ZnamCie | |
|
| No reset nie pomaga bo robiłem Hard Reset, a jafem nie umie, dzisiaj fenixem wgram i powiem co i jak. | ||
| Laki1231 | |
|
| ZnamCie, jaf a phoenix to nie rónica, z tym, że nie polecam wgrywania CFW phoenixem albo plików z hakiem softa bo uwala telefony _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| X6 ma słaby czujnik wifi max do 30 metrów. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| sadam81, ale skoro wcale nie wykrywa a tamte widziały to raczej coś z softem _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Laki1231, Lub z HardWare`m. Wgraj najnowszego softa w trybie factory set, format pamięci masowej. Jeżeli nic nie pomoże to tylko wina HW. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[5530] Nie znajduje mi aktualizacji? |
Pytania i Problemy z telefonami | marcineczek2109 | |
[n97] Navfirm nie znajduje softu |
Pytania i Problemy z telefonami | kwiatekmaciej | |
[5800] Telefon nie znajduje wszystkich mp3 |
Pytania i Problemy z telefonami | seti14 | |
Instalator nie znajduje wymaganego sprzętu dla sterownikówKarta graficzna nvidia gt 330m |
Pogaduszki | Raven1911 | |
[e66] Telefon nie wykrywa sieci po rozkręceniu |
Pytania i Problemy z telefonami | matroz90 | |
[SE vivaz] Nie znaleziono sieci wifi podczas łączenia |
Pytania i Problemy z telefonami | dareks1990 | |
Klienci Ery nie lubią różowego? Wartość sieci spada |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
Klasyka nie zginęła - Nokia Asha 300 w sieci Play |
Newsy | Laki1231 | |
[c6] Po odnalezieniu sieci wlan nie może się z nią połączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | damspi | |