Autor Wiadomość
ZnamCie [X6] Nie znajduje sieci Wi-Fi Napisany: 11 Lis 2011 07:41 [X6] Nie znajduje sieci Wi-Fi   Postaw piwo autorowi tego posta
Yo.

Mam małe pytanie, mianowicie co zrobić, żeby wi-fi w tym telefonie działało.
Niby wyszukuje ale od razu wyskakuje tez komunikat, iż żadnej sieci nie znaleziono.
Pomoże ktoś?

Posiadam nokię x6.

Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23
Laki1231 [X6] Nie znajduje sieci Wi-Fi Napisany: 11 Lis 2011 08:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Bo trzeba mieć pierw pięć wifi w domu lub w pobliżu do której masz hasło.

PS Usun z nazwy tematy słowo "problem"

ZnamCie [X6] Nie znajduje sieci Wi-Fi Napisany: 11 Lis 2011 11:28   Postaw piwo autorowi tego posta
Ale odpowie ktoś, pomoże?
Laki1231 [X6] Nie znajduje sieci Wi-Fi Napisany: 11 Lis 2011 11:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Gościu masz ruter z wifi w domu Wogóle? Chce pomoc to ty zamiast odpowiedzieć dajesz pytanie

Casaya [X6] Nie znajduje sieci Wi-Fi Napisany: 11 Lis 2011 11:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
ZnamCie, Dobre pytanie..
czy Ty masz router w domu?

ZnamCie [X6] Nie znajduje sieci Wi-Fi Napisany: 11 Lis 2011 04:21   Postaw piwo autorowi tego posta
Na samsungu chat korzystałem od przyjaciółki, mieszka nade mną, dała mi hasło do swojego rutera.
Z resztą idąc miastem wyszukiwało mi po kilka sieci, a na x6 ani jednej, ale także w miejscu, w którym jest sieć bezprzewodowa, i kolega w tym miejscu się swoim fonem kończy, ja nie mogę nic nie wyszukuje, bo ciągle, że nie znaleziono sieci.
Laki1231 [X6] Nie znajduje sieci Wi-Fi Napisany: 11 Lis 2011 04:23   Postaw piwo autorowi tego posta

To wgraj softa na czysto JAFEm lub raset telefonu

ZnamCie [X6] Nie znajduje sieci Wi-Fi Napisany: 11 Lis 2011 04:25   Postaw piwo autorowi tego posta
No reset nie pomaga bo robiłem Hard Reset, a jafem nie umie, dzisiaj fenixem wgram i powiem co i jak.
Laki1231 [X6] Nie znajduje sieci Wi-Fi Napisany: 11 Lis 2011 04:28   Postaw piwo autorowi tego posta

ZnamCie, jaf a phoenix to nie rónica, z tym, że nie polecam wgrywania CFW phoenixem albo plików z hakiem softa bo uwala telefony

sadam81 [X6] Nie znajduje sieci Wi-Fi Napisany: 11 Lis 2011 05:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
X6 ma słaby czujnik wifi max do 30 metrów.

Laki1231 [X6] Nie znajduje sieci Wi-Fi Napisany: 11 Lis 2011 05:42   Postaw piwo autorowi tego posta

sadam81, ale skoro wcale nie wykrywa a tamte widziały to raczej coś z softem

sadam81 [X6] Nie znajduje sieci Wi-Fi Napisany: 11 Lis 2011 09:02   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Laki1231, Lub z HardWare`m. Wgraj najnowszego softa w trybie factory set, format pamięci masowej. Jeżeli nic nie pomoże to tylko wina HW.