Temat Zamknięty przez: patrikos23
Autor Wiadomość
gaweleek [X6] Odtwarzacz Muzyki nie działa Napisany: 07 Sty 2011 05:13 [X6] Odtwarzacz Muzyki nie działa   Postaw piwo autorowi tego posta

Kiedy włączam odtwarzacz pojawia się czarny ekran i nic poza tym, kiesy wyciągnę kartę odtwarzacz normalnie działa, Hard reset wszystko naprawia ale czy jest inny sposób naprawy ?
patrikos23 [X6] Odtwarzacz Muzyki nie działa Napisany: 07 Sty 2011 05:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Być może karta Ci nawala. Spróbuj inny odtwarzacz, jak nie pomoże to hard reset.

bartek50003 [X6] Odtwarzacz Muzyki nie działa Napisany: 07 Sty 2011 06:27   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
A ile masz muzy na tej karcie??
Bo jak za dużo to możliwe że przez to.

drago_o [X6] Odtwarzacz Muzyki nie działa Napisany: 07 Sty 2011 11:21   Postaw piwo autorowi tego posta

wydaje mi się że to nie od ilości muzy (moja X6 przy prawie 4000 kawałków działa bez zarzutu)

przepraszam a jak wyciągasz kartę?? rozkręcasz obudowę?? X6 ma wbudowaną kartę pamięci pod obudową...

wydaje mi się, że to może być uszkodzona karta, ale zacznij od aktualizacji softa lub wgraj ten sam przez Phoenixa jako reinstalacje, żeby nie stracić danych i ustawień... jak nie zadziała to wtedy hard reset ewentualnie próba włożenia innej karty i testowanie...

master228 [X6] Odtwarzacz Muzyki nie działa Napisany: 08 Sty 2011 10:42   Postaw piwo autorowi tego posta

a od kiedy x6 ma kartę pamięci ?
myślałem że to pamięć wbudowana.
gaweleek [X6] Odtwarzacz Muzyki nie działa Napisany: 08 Sty 2011 12:33   Postaw piwo autorowi tego posta

chodzi o kartę SIM kod emotikony: :O myślałem że nie muszę tego pisać -.-
drago_o [X6] Odtwarzacz Muzyki nie działa Napisany: 08 Sty 2011 01:15   Postaw piwo autorowi tego posta

no też dla tego ten fakt mnie zdiwił kod emotikony: ;P

myslę, że mało ma wspólnego sim z odtwarzaczem... ale nadal masz te same rozwiązania... najpierw update, reinstalacja, potem hard reset, i oczywiście sprawdź z inna kartą jak jest i napisz co z tego wyszło...

gaweleek [X6] Odtwarzacz Muzyki nie działa Napisany: 08 Sty 2011 02:17   Postaw piwo autorowi tego posta

Hard reset wszystkiemu zaradził ale boje się że będzie jak ostatnio że pochodzi z miesiąc i popsuje się od tak ;/
drago_o [X6] Odtwarzacz Muzyki nie działa Napisany: 08 Sty 2011 07:15   Postaw piwo autorowi tego posta

no to spróbuj updata i reinstala najpierw... przecież piszę od początku...

patrikos23 [X6] Odtwarzacz Muzyki nie działa Napisany: 08 Sty 2011 07:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
gaweleek teraz juz spamujesz. Problem uważam za rozwiązany.