| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| gaweleek | |
|
| Kiedy włączam odtwarzacz pojawia się czarny ekran i nic poza tym, kiesy wyciągnę kartę odtwarzacz normalnie działa, Hard reset wszystko naprawia ale czy jest inny sposób naprawy ? | ||
| patrikos23 | |
|
| Być może karta Ci nawala. Spróbuj inny odtwarzacz, jak nie pomoże to hard reset. _________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| A ile masz muzy na tej karcie?? Bo jak za dużo to możliwe że przez to. _________________ |
||
| drago_o | |
|
| wydaje mi się że to nie od ilości muzy (moja X6 przy prawie 4000 kawałków działa bez zarzutu) przepraszam a jak wyciągasz kartę?? rozkręcasz obudowę?? X6 ma wbudowaną kartę pamięci pod obudową... wydaje mi się, że to może być uszkodzona karta, ale zacznij od aktualizacji softa lub wgraj ten sam przez Phoenixa jako reinstalacje, żeby nie stracić danych i ustawień... jak nie zadziała to wtedy hard reset ewentualnie próba włożenia innej karty i testowanie... _________________ |
||
| master228 | |
|
| a od kiedy x6 ma kartę pamięci ? myślałem że to pamięć wbudowana. |
||
| gaweleek | |
|
chodzi o kartę SIM myślałem że nie muszę tego pisać -.- |
||
| drago_o | |
|
no też dla tego ten fakt mnie zdiwił myslę, że mało ma wspólnego sim z odtwarzaczem... ale nadal masz te same rozwiązania... najpierw update, reinstalacja, potem hard reset, i oczywiście sprawdź z inna kartą jak jest i napisz co z tego wyszło... _________________ |
||
| gaweleek | |
|
| Hard reset wszystkiemu zaradził ale boje się że będzie jak ostatnio że pochodzi z miesiąc i popsuje się od tak ;/ | ||
| drago_o | |
|
| no to spróbuj updata i reinstala najpierw... przecież piszę od początku... _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| gaweleek teraz juz spamujesz. Problem uważam za rozwiązany. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[N97 mini] Nie działa odtwarzacz muzyki |
Pytania i Problemy z telefonami | kami2506 | |
[N8] Odtwarzacz muzyki |
Szukam | omegadoom | |
Odtwarzacz muzyki |
Szukam | kamyl88 | |
Odtwarzacz muzyki |
Szukam | krichna334 | |
[Nokia E6] Odtwarzacz do muzyki |