| Temat Zamknięty przez: sadam81 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| baQ | |
|
| Hackowałem telefon, teraz chciałbym go jakby całkowicie 'wyczyścić'. Przywrócić go do stanu fabrycznego. Tak samo jak usunąć wszystkie rzeczy, które mam (aplikacje, muzykę, filmy itd.) Jak to zrobić? | ||
| Laki1231 | |
|
| Format pamięci wbudowanej plus hard reset _________________ |
||
| baQ | |
|
| Jak zrobić? | ||
| Laki1231 | |
|
| Format pamięci podpinasz do kompa w trybie pamięci masowej i formatujesz przez mój komputer. Hard reset: Na wyłączonym tel trzymać zielona słuchawka, czerwona aparat i power do momentu napisu nokia jeśli zapyta o kraj język datę godzine to hard reset zrobiony. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| baQ | |
|
| Ok, zrobiłem co napisałeś i wszystko poszło dobrze. Problem w tym, że gdy chcę zaktualizować telefon nadal wyskakuje mi błąd, po pobraniu i próbie uaktualnienia (które przerywa) wyskakuje mi po ponownym uruchomieniu informacja: ,,Telefon nie został uaktualniony. Pakiet uaktualnienia niekompatybilny z telef. Skontaktuj się z usługodawcą." | ||
| Laki1231 | |
|
| Masz oryginalny soft w tel czy jakiś CFW wgrany? Jak nie to wgraj JAF'em lub PHOENIX'em najnoowszy dostępny soft w NAVIFIRM i z głowy. _________________ |
||
| baQ | |
|
| Wczoraj chciałem zainstalować na nowo soft to nie mogłem przez JAFa bo nie wykrywało mi przez kabel wyłączonego telefonu. A po to 'odhackowywałem' żeby móc z powrotem aktualizować go sobie przez telefon. | ||
| Laki1231 | |
|
| Jaf, Phoenix, wyłączyć antywirusa, ovi suite lub pc suite. Wybrać inny port usb, najlepiej bezpośrednio podpiąć z tyłu peceta. _________________ |
||
| baQ | |
|
| Ale to mi pomoże w tym żebym mógł aktualizować telefon bezpośrednio z niego? O to mi chodzi. | ||
| sadam81 | |
|
| Tak. Pomoże, ale koniecznie czysty soft pobierz z Navifirm. ProductCode sprawdzisz pod baterią. _________________ |
||
| baQ | |
|
| Lipa bo jak podłączam wyłączony telefon i wciskam "Power" to wyskakuje informacja, że urządzenie nie zostało zainstalowane i w JAFie nie znajduje mi telefonu. Łączy się tylko jak telefon jest włączony. | ||
| Laki1231 | |
|
| Podpinasz w dobrym momencie. Spróbuj phoenixem Literówki zmieniające sens wypowiedzi. Poprawione. // sadam81 _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5230] Padl po hackowaniu |
Pytania i Problemy z telefonami | Karol95222 | |
5800XM błąd przy hackowaniu... |
Pytania i Problemy z telefonami | Cichy89 | |
Czy po hackowaniu można aktualizować oprogramowanie ? |